ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ & ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

(Απ΄ ότι φαίνεται ο δήμαρχος Άνδρου ξέρει καλά το μάθημα, που δεν ήξεραν προηγούμενοι. Μετά την επιτυχή αντιμετώπιση της χιονοθύελλας "Ελπίδα" πήρε σβάρνα στην Αθήνα τα υπουργεία και τους υπουργούς για ρυθμίσεις της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης και αναζήτηση χρημάτων για την ενίσχυση του νησιού. Πρώτη στάση την Δευτέρα 14/2 το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και ο υπουργός κ. Στυλιανίδης.

Θέμα η περαιτέρω ενίσχυση των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών, που τόσο χρήσιμοι αναδεικνύονται σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και η βοήθεια και προς την Πολιτική Προστασία του Δήμου. Για τον λόγο αυτό συνοδευόταν και από την υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Ι. Σαραβάνου. Αυτό το τελευταίο μάς δίνει την ευκαιρία να επισημάνουμε την προσπάθεια για τον εμπλουτισμό εμπειριών των στελεχών με την συμμετοχή τους συχνά σε συναντήσεις με υπουργούς του τομέα τους. Κάτι που κι αυτό δεν συνέβαινε στο παρελθόν.  ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον Υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, κύριο Στυλιανίδη, είχε την Δευτέρα 14.2.2022 στις 14:00 ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης συνοδευόμενος από την υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου Άνδρου, κυρία Σαραβάνου. 

Αρχικά, ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την πολύ καλή συνεργασία που υπήρξε στην πρόσφατη κακοκαιρία και στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα για την περαιτέρω οργάνωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, καθώς και για τη στήριξη των εθελοντών του νησιού. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε την ανάληψη της νομοθετικής πρωτοβουλίας για τη στήριξη των εθελοντών, την προσφορά των οποίων ο Δήμαρχος εξήρε. Τέλος, υπεβλήθη αίτημα επιπλέον χρηματοδότησης για τη διαχείριση του κόστους της πρόσφατης θεομηνίας από τις χιονοπτώσεις.        

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ  

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ισχύει ότι η κομποστοποιηση πάει στο κάμπο του Φελλου?

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ρε συ 77.69.123.82 τη μια γράφεις σαν sagini για να βρίσεις και την άλλη τρολάρεις σαν κάτοικος Φελλού για να ρωτήσεις; Τι να ρωτήσεις; Αφού ξέρεις πως δεν πάει στο Φελλό.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εμες θα προτειναμε να κερνιουνται σοδες όσοι δεν μπορούν να χωνέψουν τις επιτυχίες του δημάρχου και της ομάδας του και να παραδίδονται μαθήματα γραφής συντακτικού ανάγνωσης και τα σχετικά στους αγράμματους που μόνο χολή στάζουν στα σχόλια τους κύριε διαχειριστα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα σχόλια που ενοχλούν τα πετάς το ξερουμε
Αρκεί που τα διαβάζεις και μεταφέρεις το κλίμα που επικρατεί έναντι σας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όσα βρίζουν φεύγουν. Το κλίμα που επιχειρείς εσύ 4-5 φίλοι σου να δημιουργήσεις στο ΕΝ ΑΝΔΡΩ με αφήνει παγερά αδιάφορο. Πέντε χρόνια, δύο δημοσιογράφοι έμμισθοι, τρeις ιστοσελίδες υποβοηθούμενες, 5-6 τύποι χυδαιολόγοι, μια Πλούσκα, τέσσερις κυράδες από Υδρούσα, ένας εν ενεργεία δήμαρχος και ένας εν ενεργεία γενικόw γραμματέας ΑΠΕΤΥΧΑΝ παταγωδώς να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον μας. Γιατί; Γιατί εμείς καθημερινά λέγαμε τα καλά και τα στραβά και αυτοί αντί να κάνουν πολιτική και έργο για το νησί επιχειρούσαν να δημιουργήσουν... κλίμα!!!
Στο τέλος το κλίμα το έφαγε η κλιματική αλλαγή!!!
Νομίσατε τον κόσμο κλιματιζόμενη αίθουσα!!!
Γι΄ αυτό αλλού τα κακαρίσματα του κλίματος κι αλλού γεννούν οι κότες έργα και παρουσία. Αυτά για τα κοκο και τα χαχα...
Άκου κλίμα οι ακλιμάτιστοί...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα μάλιστα .....αυτός δεν είναι ο Υπουργός ο υπεύθυνος για το ότι έκλεισε η Μεσογείων στον χιονιά στην Αθήνα;;;;πολύ καλλίτερα τον αντιμετώπισαν στην Άνδρο, μάλλον πρέπει να του έδωσαν συμβουλές η Ιωάννα και ο Δήμαρχος......