Ξηλώνεται η προβλήτα στο Στενό. Για συκοφαντική δυσφήμηση και σκοπούμενη οικονομική ζημία η MKO SAVE ANDROS!...

Από το ξήλωμα της προβλήτας στο Στενό

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε αναγγελία ολοκλήρωσης των εργασιών της Greek Wind Power στο Φραγκάκι, πλήρη αποχώρηση των μηχανημάτων ανύψωσης και έναρξη ξηλώματος προς αποκατάσταση της παραλίας της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ στο Στενό. Ταυτοχρόνως λάβαμε και αναλυτική επιστολή της Greek Wind Power με νομικά επιχειρήματα για συκοφαντική δυσφήμηση και σκοπούμενη οικονομική ζημία της εταιρείας, η οποία στρέφεται κατά της ΜΚΟ SAVE ANDROS και του διαχειριστή της Νίκου Αυγουστή.  Νωρίτερα η ίδια επιστολή κοινοποιήθηκε στη ΜΚΟ SAVE ANDROS, η οποία λόγω της σοβαρότητας των νομικών καταγγελιών υποχρεώθηκε να την αναρτήσει στην ιστοσελίδα της. Όπως όλα δείχνουν μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο Στενό φαίνεται πως ήρθε η ώρα των δικαστηρίων για όσα συκοφαντικά περί παρανομιών και άλλων λέχθηκαν και γράφηκαν και για όσα επιχειρήθηκαν να γίνουν όλο αυτό διάστημα από ΜΚΟ στην Άνδρο... ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

Κύριε διαχειριστά, 

Με το σημείωμα θέλουμε να πληροφορήσουμε τους κατοίκους της Άνδρου πως ξεκίνησαν χθες οι εργασίες καθαίρεσης της προσωρινής ράμπας προσαιγιάλωσης, που κατασκευάστηκε από την εταιρεία  GREEK WINDPOWER στην παραλία Στενό για την εκφόρτωση και μεταφορά των εξαρτημάτων των Α/Γ και των γερανών στη θέση Φραγκάκι. Με την ολοκλήρωση όλων των εργασιών για τις 5 Α/Γ, έφυγαν δια θαλάσσης σταδιακά όλα τα μηχανήματα (ανυψωτικά, γερανοί κλπ) και άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης της παραλίας στο Στενό, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε μια εβδομάδα περίπου.

Με την ευκαιρία αποστέλλουμε προς δημοσίευση επιστολή που δημοσιεύθηκε και στην ιστοσελίδα της SAVE ANDROS με νομικά επιχειρήματα με τα οποία αντικρούονται όλες οι αβάσιμες, αναληθείς και συκοφαντικές κατηγορίες της εν λόγω ΜΚΟ, σε συνέχεια και παλαιοτέρων μηνύσεων που έχουν υποβληθεί για ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες, καθώς επιχείρησε τώρα να μπλοκάρει την αποχώρηση των μηχανημάτων μετά το τέλος των εργασιών.

Γ.Γ.

 

Από το ξήλωμα της προβλήτας στο Στενό.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ GREEΚ WIND POWER

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά είμαστε ζώα
Ζώα που δεν ξέρουμε τι μας βολεύει και τι θέλουμε.
Την κάναν αυτή την προβλήτα πέρασαν τα φορτηγά τους και ξανά φύγαν την δουλειά τους την κάναν το πάρκο θα δουλεύει τους αρέσει η όχι γιατί είναι συμφέρουν για όλους θα παράγει φθηνό ρεύμα.
ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕ Ζ.... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΟΒΛΗΤΑ καλό μας κάνει αν είσαστε μάγκες θα τος βάζετε να την φτιάξουν καλά και να πάμε καμιά βόλτα στο Στενό που δεν πατάει κάνεις μόνο με βάρκα
Αλλά τελικά είστε για την καταστροφή και μόνο.
Και ζητάω συγνώμη από τα ζώα που τους παρομοίαζω με με τέτοιους ανθρώπους

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα είναι όλο το νησί στο δικαστηριο...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ακριβώς όπως όλο το νησί πήγε να εμποδίσει την εγκατάσταση τους στο Φραγκάκι. Όλο το νησί ήταν 4 όλοι κι όλοι. Όπως όλο το νησί θα εμπόδιζε την έξοδο τον μηχανημάτων από την Άνδρο. Όπως όλο το νησί πήγε και στο Γαύριο. Όπως όλο το νησί συμμετέχει στις ακρότητες μερικών και στις ύβρεις τις δικές σας...
Αν καταλάβαμε καλά όλο το νησί είστε εσείς που βρίζετε για "πουλημένα τομάρια" τη φράση αυτή την κόψαμε μαζί με άλλες χυδαιότητες που μπορούν να σοκάρουν όλο το νησί...
Άκου όλο το νησί ένας άνθρωπος; Τι έκρηξη μεγαλείου είναι αυτή;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο υπεύθυνος του λιμανιού του Γαυρίου είναι ο λιμενάρχης κραψίτης και κάνει ότι μπορεί να το δείξει. Όπως και τις πολιτικές προτιμήσεις του. Απόδειξη πως έχει κρεμάσει ή του έχουν κρεμάσει και το δέχεται σαν κουδούνα στην είσοδο του λιμανιού εδώ και μήνες πανώ του SAVE ANDROS που είναι παρακλάδι της ομάδας Καπάκη. Ελπίζουμε ο επόμενος λιμενάρχης να είναι σοβαρός και να το κατεβάσει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οποίος έχει παραβεί το νόμο με οποιοδήποτε τρόπο, ας αφήσει τις κουτοπονηριές διότι κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να πληρώσει γι αυτό. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί και τότε κάθε κατεργάρης θα τρέχει να save το τομάρι του!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το απύθμενο θράσος είναι αποκλειστικότητα των εμμονικών, που κάνουν σκοπό της ζωής τους, επικαλούμενοι τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες τους, να εμποδίζουν την υλοποίηση κάθε επιχειρηματικής προσπάθειας, απλά γιατί ανέξοδα, μπορούν και το κάνουν.
Η αδειοδοτική διαδικασία του συγκεκριμένου έργου κράτησε είκοσι χρόνια!! (Η θετική γνωμοδότηση της ΡΑΕ δόθηκε το 2001). Η έγκριση περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) έκανε επτά χρόνια να εκδοθεί !!
Η «παρανομία» της εταιρείας είναι ότι για την εκφόρτωση των φορτηγών από τα οχηματαγωγά, η προσωρινή ράμπα που ούτως ή άλλως αποξηλώνεται, κατασκευάστηκε για λόγους ασφάλειας, με σάκους άμμου και τσιμεντοστρωματα, αντί ξύλινης κατασκευής.
Αυτό κατά τους εμμονικους, αυτοαποκαλούμενους ακτιβιστές οικολόγους, είναι λόγος σταματήματος ενός έργου ΑΠΕ, που τώρα, με την ενεργειακή κρίση και τις αυξήσεις των τιμών της ενέργειας, ο καθένας νοιωθει στο πετσί του την σημασία και την αναγκαιότητα υλοποίησης τέτοιων έργων.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα Μαγκάλια Τρέχατε Ποδαράκια μου..

This comment was minimized by the moderator on the site

Κείμενο παραδοχής παραβίασης των όρων αδειοδότησης γιατί ΕΤΣΙ βόλευε τις εταιρείες και περιφρόνησης της νομοθεσίας αφού δεν μπήκαν στον κόπο να ενημερώσουν τις αδειοδοτήσεις αρχές για τις τροποποιήσεις που αυτοί από μόνοι τους αποφάσισαν ότι ήταν ασήμαντες.εν κατακλείδι: έτσι έκαναν γιατί έτσι γούσταραν.