ΓΑΥΡΙΟ: Επισκευή της βόρειας προβλήτας. Τα πλοία θα δένουν στη νότια...

Σήμερα Δευτέρα 28/3 μετά το τριήμερο το συνεργείο Βαλμά ξεκίνησε την επισκευή της βόρειας προβλήτας που εδώ και 7-8 χρόνια είναι ημι-κατεστραμμένη από την μακρόχρονη χρήση. Με την ευθύνη (και την χρηματοδότηση) του λιμενικού ταμείου Τήνου-Άνδρου ξηλώνεται ένα μέρος του κατεστραμμένου επιφανειακού στρώματος και θα πέσει μπετό μερικών δεκάδων κυβικών ώστε να εξυπηρετούνται τα πλοία και οι επιβάτες καλύτερα το αμέσως επόμενο διάστημα που αναμένονται πολλοί επισκέπτες λόγω των εορτών της Θεοσκεπάστου και του Πάσχα.

Την παραπάνω πρωινή φωτογραφία και την πρώτη ενημέρωση για το έργο μάς έκανε η φίλη/αναγνώστρια Μαρία Στεφανία. Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον υπεύθυνο του λιμενικού ταμείου Γ. Μαντζώρο και μας είπε πως εκκρεμεί το κυρίως έργο που είναι η ανάπλαση του λιμανιού αξίας 430.000 ευρώ, η οποία θα γίνει τους επόμενους μήνες. Κρίθηκε όμως απαραίτητο αυτό το μέρος του έργου να γίνει άμεσα καθώς πλέον η βόρεια προβλήτα έχει πολλά προβλήματα και οι επερχόμενες γιορτές θα πρέπει να βρουν το λιμάνι σε αυτή την κατάσταση, η οποία δυσκολεύει τα πλοία.

Έτσι εν αναμονή του μεγάλου έργου αργότερα ξεκίνησε η επισκευή της βόρειας προβλήτας άμεσα. Για τον λόγο αυτόν μην εκπλαγείτε από το γεγονός πως όλα τα πλοία για λίγες μέρες θα χρησιμοποιούν μόνο τη νότια προβλήτα. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η Βουλιαγμένη από τους νοτιαδες του Νοέμβρη παραλία στο Μπατσί πότε θα φτιαχτεί;

This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτέλους να στρωθεί με τσιμέντο το συγκεκριμένο μέρος, στο οποίο η επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών είναι εδώ και πολλά χρόνια αρκετά επικίνδυνη. Οταν δε βρέχει, στο σημείο οπου ανοίγει η σιδερένια πόρτα από το στέγαστρο των επιβατών για την προσέγγιαή τους στο πλοίο, επικρατεί μια αρκετά μεγάλη λίμνη νερού. Αυτό κανει εξαιρετικά δύσκολο το να περπατήσει κανείς από και προς την είσοδο του εκάστοτε πλοίου που αναχωρεί.