ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Χ.ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ
 
(Ο κ. Καπάκης κατηγόρησε τον κ. Βουραζέρη για "κολοτούμπα" που αποστασιοποιήθηκε από τον κ. Σουσούδη και τις πρακτικές του για την Αναπτυξιακή και το 2017 που την έκλεισε και το 2022 που δεν αφήνει να πληρωθούν οι προμηθευτές της. Το 2017 ο κ. Καπάκης κατηγορούσε σφόδρα τον κ. Σουσούδη για το κλείσιμο της Αναπτυξιακής. Σήμερα τον στηρίζει και για το κλείσιμο και για να μην πληρωθούν οι πιστωτές που άφησε απλήρωτους ο κ. Σουσούδης!!! Άραγε κατανοεί ο κ. Καπάκης την έννοια της "κολοτούμπας"; Αυτός είναι που έκανε μια τεράστια κολοτούμπα, όχι ο κ. Βουραζέρης που τα ίδια έλεγε και τότε και σήμερα. Διαβάστε παρακάτω την απάντηση Χ. Βουραζέρη στον σημερινό στενό συνοδοιπόρο ου κ. Σουσούδη - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 
 
Κάποιοι ενοχλήθηκαν που μετά από πέντε χρόνια σιωπής για το θέμα της βιαστικής και επιπόλαιας απόφασης να τεθεί σε λύση και εκκαθάριση η Αναπτυξιακή Άνδρου Α.Ε., ζήτησα το αυτονόητο από όλους που σήμερα υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νησιού μας. 
 
 - Τι ζήτησα λοιπόν;
 
Να πληρωθούν οι πιστωτές της εταιρείας με τελεσίδικες αποφάσεις, μέσω χρηματοδότησης από το ΥΠ.ΕΣ. και να μην επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου. Επίσης όσο το δυνατό γρηγορότερα να πληρωθούν εντόκως όλοι οι υπόλοιποι πιστωτές της εταιρείας, που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις. Πραγματικά με ξεπερνά αυτή η άθλια μικροπολιτική κάποιων που εκμεταλλεύονται τους επαγγελματίες του τόπου μας.
Όσο για εκείνους που αναρωτιούνται γιατί εγώ δεν έκανα κάτι αυτά τα δυόμιση χρόνια που ήμουν στην διοίκηση του Δήμου, προκειμένου να μην φτάσουμε εδώ η απάντηση μου είναι: Ζήτησα την συνέχιση και εξυγίανση της εταιρείας με πλήθος προτάσεων, που βρίσκονται διατυπωμένες στην απόφαση περί λύσης και εκκαθάρισης της εταιρίας. Όμως η απόφαση ήταν ειλημμένη πριν καν γίνει το Δημοτικό συμβούλιο. Και για όσους δεν καταλαβαίνουν, η παραίτηση μου λίγες ημέρες μετά την απόφαση περί λύσης και εκκαθάρισης, λέει πολλά, όταν μάλιστα η αντιμισθία μου ως Αντιδήμαρχος ήταν ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
Όμως έτσι είναι η ζωή κάποιοι προσπαθούν δύσκολα να χτίσουν κάτι και κάποιοι πολύ εύκολα το γκρεμίζουν. Τέλος σχετικά με τα σενάρια περί "κολοτούμπας" και πολιτικής σύμπλευσης δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος με καμία Δημοτική Παράταξη, στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, χωρίς αυτό να μου στερεί το δικαίωμα να στηρίξω την παράταξη που θεωρώ ότι είναι η καταλληλότερη για το Νησί μας. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε αυτόν τον τόπο, δεν είναι απαραίτητο να γίνουμε όλοι Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι, ο καθένας από το δικό του "μετερίζι"....
 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να και ο αλλος σωσιας της Ανδρου...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πρώτον δεν ξέρετε τι σημαίνει "σωσίας". Μάθετε το και γράψτε μας. Μάλλον "σωτήρας" θέλατε να γράψετε!!!
Δεύτερον κατηγορείτε επώνυμα δημάρχους, επάρχους κλπ Θα έρθετε στο δικαστήριο οταν θα μας κανουν αγωγές γιατί τα ΨΕΜΑΤΑ που γράφετε;
Τριτον όλα αυτά για να απαλλάξετε τον κ. Σουσούδη από την κακοδιαχείριση του στην Αναπτυξιακή σύμφωνα ε την εισήγηση του κ. Βόσσου το 2017.
Σαν δεν ντρέπεστε, Αλλά μάλλον ντρέπεστε γι' αυτό και γράφετε ανώνυμα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro