ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗΣ

(Η παραπάνω φωτογραφία (Α.Γιαννακαρώνης αριστερά και Ν. Χέλμης δεξιά) είναι από τον Σεπτέμβριο του 2019. Τότε ο αντιπρόεδρος του Τοπικού του Γαυρίου Αντώνης Γιαννακαρώνης ξεκίναγε με κέφι την διαδρομή του στα τοπικά πράματα της περιοχής. Πέρασαν τρία χρόνια και σήμερα ανακοινώνει δημόσια την παραίτηση του γιατί όπως λέει ο ίδιος: "έχει ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες 40ημερες, από διάφορες συμπεριφορές, που με οδήγησαν στην έξοδο". Με αυτή την υπαινικτική φράση που αναφέρεται προφανώς σε τοπικούς παράγοντες ο κ. Γιαννακαρώνης εξέρχεται του τοπικού πολιτικού στίβου. Δημοσιεύομε την ανακοίνωση της παραίτησης, καθώς και την ανακοίνωση του Δημάρχου Άνδρου για το ίδιο θέμα - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΑΥΡΙΟΥ

Για προσωπικούς λόγους αναγκάστηκα να υποβάλλω την παραίτησή μου, από την τοπική Κοινότητα Γαυρίου. Ο Δήμος Άνδρου αποδέχθηκε (δεν είχε και άλλη επιλογή) το αίτημα μου και προφανώς θα προχωρήσει στην αντικατάσταση μου.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν και με στήριξαν στην τριετή αυτή προσπάθεια μου,  που η μόνη μου έγνοια ήταν ένα καλύτερο και ομορφότερο Γαύριο, με λιγότερα όσο το δυνατόν προβλήματα για την καθημερινότητα των κατοίκων.

Θέλω επίσης από καρδιάς να ζητήσω συγγνώμη που δεν ολοκλήρωσα την θητεία μου και δεν σεβάστηκα την λαϊκή εντολή (τουλάχιστον όσων με ψήφισαν). Νομίζω όμως ότι προσωπική και ψυχική μου υγεία, έχει ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες 40ημερες, από διάφορες συμπεριφορές, που με οδήγησαν στην έξοδο.

Θα παραμείνω όμως ενεργός πολίτης σαν Αντώνης και θα συνδράμω καθημερινά σέ ότι μπορώ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Μετά την παραίτηση του Αντώνη Γιαννακαρώνη από το Τοπικό Συμβούλιο Γαυρίου στο οποίο είχε εκλεγεί στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Ως Δήμαρχος Άνδρου, αλλά και ως άνθρωπος αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Αντώνη Γιαννακαρώνη για την προσφορά του στο Γαύριο. Η παραίτησή και η αποχώρησή του από τα κοινά κάνουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νησιού μας φτωχότερη. Η συνδρομή του στην αλλαγή της εικόνας του Γαυρίου και το ήθος του είναι αποδεκτά απ’ όλους.

Αντώνη, υπηρέτησες το Γαύριο, όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια. Έδειξες από την πρώτη στιγμή την αγάπη σου για τον τόπο και την ανιδιοτελή συμπεριφορά σου. Οι Γαυριώτες αναγνωρίζουν στο πρόσωπο σου έναν αγνό μαχητή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σου εύχομαι να είσαι υγιής και δυνατός.

Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις.

Σε ευχαριστούμε. 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Κάβουρας φταίει!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η φήμη που κυκλοφορεί είναι ότι ο Γιαννακαρωνης συγκρούστηκε με τον Χελμη και γι αυτό παραιτήθηκε. Και οι 2 οφείλουν να ενημερώσουν την κοινωνία του Γαυριου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά τώρα κάνατε θέμα την παραίτηση ενός μέλος τοπικού, όπου τα τοπικά πλέον είναι διακοσμητικά στοιχεία χωρίς αρμοδιότητες με τους αντιδημοκρατικους νόμους που ψηφιστηκαν.
Άλλωστε ο Κος αυτός ήταν ο 7ος εργάτης καθαριότητας του κου Μαντζωρο, ο οποίος με εντολή Λοτσάρη έχει καπελωσει το τοπικο.
Το παιχνίδι ήταν στημένο, μόνο και μόνο ότι την ίδια χρονική στιγμή της παραίτησης είχε έτοιμους τους επαίνους ο ΛΟΤΣΑΡΗΣ και αναφορά από το εν ανδρω.
Ο Κος Γιανακαρωνης πρέπει να μάθει ότι σε μια παραίτηση, λέμε τους λόγους της παραίτησης και όχι αερολογίες, αν σεβόταν αυτούς που τον ψήφησαν.
Με τις υποψηφιότητες των επόμενων εκλογών θα ξέρουμε και τους λόγους της παραίτησης.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλιστα μάθαμε τώρα πως φταίμε κι εμείς για τον κ. Γιαννακαρώνη!!! Ο οποίος λες πως ήταν εργάτης του Μαντζώρου και τον είχε καπελώσει ο Λοτσάρης, γι' αυτό έβγαλαν ανακοίνωση με τον Μαντζώρο. Και την δημοσιεύσαμε εμείς, που έχουμε δημοσιεύσει για όλους χρόνια τώρα!!! Αλήθεια το σάιτ σας που είναι εσάς. Λείπει διακοπές;
ΌΛΑ αυτά και άλλες ιστορίες καθημερινής τρέλας μόνο και μόνο για να πεις πως ο άνθρωπος δεν ήταν με τον Καπάκη και τον Σουσούδη που είναι οι άλλοι!!!
Τι πίνεις και δεν το ξέρουμε ρε φίλε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν είναι αντιπρόεδρος λάθος το γράφετε
Τρίτο μέλος στο τοπικό συμβούλιο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευχαριστούμε για την διευκρίνιση. Στην φωτογραφία του 2019 που δημοσιεύουμε ήταν αντιπρόεδρος. Από εκεί η παρερμηνεία...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά έκανε και παραιτήθηκε αφού η διοίκηση Λοτσάρη τον απαξιωνε

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τα έχετε μπερδεψει. Στο Τοπικό συγκρουστήκανε. Καμία σχέση ο Λοτσάρης. Άλλωστε και παραταξιακά το Τοπικό είναι απέναντι στον Λοτσάρη από την αρχή... Εσωτερικό λοιπόν ήταν το πρόβλημα στο Γαύριο από ότι καταλαβαίνουμε.
ΥΓ Πρωινό έχουν οι ξένοι που δεν σας αρέσουν: οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι. Οι Έλληνες καφέ και ψωμί, τυρί ή και μαρμελάδα; Τι άλλο πέστε μας;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro