ΟΙ ΚΑΛΟΙ, ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ...

Απών ακόμα και από τον ισολογισμό του 2018 που δεν ετοίμασε τότε και που δεν εμφανίστηκε ούτε χτες για να τον ψηφίσει. Όπως γράφει το δελτίο τύπου του Δήμου Άνδρου: "ούτε ο ίδιος δεν είχε διάθεση να εγκρίνει την διαχείριση του!..." Φωτογραφία αρχείου...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΚΑΛΟΙ, ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ

Ο ισολογισμός της χρήσεως 2018, που ουδέποτε συνέταξε ο πρώην Δήμαρχος Θ. Σουσούδης, ήρθε προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Αυγούστου 2022. Πολλές και κραυγαλέες οι απουσίες και πολλά τα πολιτικά συμπεράσματα από την ψηφοφορία…..

Καταρχάς έλειπε από την συζήτηση του προϋπολογισμού ο Θ. Σουσούδης χωρίς να ενημερώσει για κάποιο κώλυμα του. Έλειπε αυτός που δεν μπόρεσε να φέρει τον ισολογισμό (όπως και των άλλων ετών) στην ώρα του. Αλλά και από την ομάδα του, παρόντες ήταν μόνο τρεις: οι Α. Αντώνογλου, Δ. Θεοδωράκης και Α. Τσατσομοίρου….

Τι να πει κανείς;  Ίσως ούτε ο ίδιος δεν έχει διάθεση να εγκρίνει την διαχείριση του!!!

Ίσως ήταν «τα μπάνια του λαού» όπως είπε κατ’ επανάληψη ο εταίρος του Ι. Καπάκης. Ή, όπως ακούστηκε στο Συμβούλιο κάτι για «τα μπάνια του λαγού!»

Αν πιστέψουμε πάντως την ερμηνεία του Ι. Καπάκη, ίσως ο Θ. Σουσούδης προτίμησε το μπάνιο από την παρουσία του σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί ο ισολογισμός του 2018, όταν ο ίδιος ήταν Δήμαρχος…..

Ο Ι. Καπάκης προσπάθησε στο Συμβούλιο να πείσει ότι κακώς θεωρείται δεκανίκι του Θ. Σουσούδη και για να το αποδείξει τόσο αυτός όσο και ο Β. Αδάμης καταψήφισαν τον ισολογισμό. 

Βέβαια αμφότεροι μπορεί να καταψήφισαν, όμως δεν είπαν τίποτα για την απουσία του Θ. Σουσουδη από έναν ισολογισμό που εκείνος διαχειρίστηκε!!!

Βέβαια καταψήφισαν μιας και δεν ενδιαφέρονται για το γεγονός ότι ο Δήμος πρέπει να λειτουργεί και μάλιστα χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Δεν ήταν μόνο αυτά όμως. Οι Σ. Τσαούσης, Α. Αντώνογλου και Ι. Μπακέλας ψήφισαν λευκό σε μια κίνηση να δείξουν ουδέτεροι, λευκοί και αμόλυντοι. Δεν τόλμησαν ούτε να υπερψηφίσουν ούτε να καταψηφίσουν. Λευκό, έτσι χωρίς γνώμη…

Ξεχωρίζει πάντως από τους τρεις ο Α. Αντώνογλου. Πολιτεύτηκε με τον Θ. Σουσούδη το 2019, αλλά δεν έχει γνώμη για τα πεπραγμένα του δημάρχου του… για το 2018!!! Ο Α. Αντώνογλου στηρίζει σήμερα τον Θ. Σουσούδη αλλά όχι «τα έργα και τις ημέρες του….». Ευτυχώς που οι Δ. Θεοδωράκης και Α. Τσατσομοίρου τον υπερψήφισαν! Ήταν βέβαια και μέλη και του τότε Συμβουλίου και θα ήταν παράξενο να τον καταψηφίσουν!

Για την ιστορία ο ισολογισμός της χρήσεως 2018 με Δήμαρχο τον Θ. Σουσούδη, ψηφίστηκε από τις ψήφους της ομάδας Λοτσάρη και τους δύο εκ των παρόντων συμβούλων της ομάδας Σουσούδη! Καταψηφίστηκε από τους εταίρους του κ. Σουσούδη, Καπάκη και Αδάμη. Λευκοί, άσπιλοι κι αμόλυντοι οι Μπακέλας, Τσαούσης και Αντώνογλου. Δεν είχαν γνώμη. Απλώς είδαν φως στην οθόνη του υπολογιστή τους και μπήκαν να δουν τι γίνεται!!! 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κάμω διακοπές στην γειτονική Τήνο. Με ισολογισμούς θα ασχοληθώ από Σεπτέμβριο. Αντε πια

This comment was minimized by the moderator on the site

Μην τον ψαχνεται αδικα στην Άνδρο τον πρώην...εθεαθει πριν λίγο στην Τήνο....

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα απαντήσουμε μόλις τελειώσουν τα μπάνια τώρα δεν μπορούμε!

This comment was minimized by the moderator on the site

Εχει πολύ πλάκα η ενωμένη αντιπολίτευση!
Πρώτα από όλα είναι συμπαγής.
Είχαμε κ νέα ορκομωσία από Γαύριο μεριά σήμερα.
Τι παρασκήνιο υπάρχει εκεί;;
Μήπως έσπασε η συμπαγής αντιπολίτευση;;
Τώρα και με τα καινούργια στελέχη θα τρέχουν
γρηγορότερα τα έργα!!!
Όλοι μαζί δεν υπερβαίνουν το IQ χρυσόψαρου.
Χα χα.

Δεν μας λες κάτι.
Φτάνουν οι παραλίες , για μπες στο ψητό !!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι Θεία, αυτό το λευκό τι είναι;
Είναι κάτι σαν την λευκή τσικολάτα ή την τσικολάτα βγενουάρ;
Πάει έχω τελείως μπερδευτεί!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ας θυμηθούμε λοιπόν ότι τον ισολογισμό του 17 δεν τον ψήφησαν αρχικά η κοινοπραξία του Λοτσαρη.
Άρα τότε δεν τους ενδιέφερε ο Δήμος και μετά τους ενδιέφερε.
Η μόνη σωστή στάση ήταν οι αρνητικοι ψηφοι Του Καπακη και Αδάμη, οι οποίοι είπαν όχι σε ένα ισολογισμό που όπως ακούσαμε από τον ορκωτο είχε άπειρες παρατηρήσεις και έμπαζε από παντού.
Όλοι οι άλλοι για κλαματα, χωρίς καμία θεση, χωρίς να ξέρουν τι ψηφηζουν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσο πιο ρόμπα πχια?? Ελπίζω να μη βάλει υποψηφιότητα αυτός ο άνθρωπος το 23 γιατί θα γελάσουν και τα τσιμέντα.