Στα 26 ναυτικά μίλια από την Άνδρο έφτασαν σήμερα οι Τούρκοι!!!

Μια ανάσα από την Άνδρο έφτασε σήμερα Τρίτη 13/9 τουρκικό drone το οποίο πέταξε πάνω από τους Καλόγερους πριν αναχαιτιστεί. Η  ένταση στα ελληνοτουρκικά συντηρείται πλέον όχι μόνο σε επίπεδο ρητορικής αλλά και με έργα. Τουρκικό UAV πέταξε στις 15:39 πάνω από τους Καλόγερους που βρίσκονται ακριβώς στη μέση του Αιγαίου. Εκεί που η Άγκυρα επιδιώκει να φθάσει τα όρια ελέγχου της στο Αιγαίο. Αν κανείς σκεφτεί πως η Άνδρος είναι 36 ναυτικά μίλια από την Ραφήνα καταλαβαίνει τι σημαίνουν τα 26 που απέχει από τους Καλόγερους.

Σύμφωνα με τα αθηναϊκά σάιτ το μέτρημα των τουρκικών προκλήσεων έχει πλέον …χαθεί. Η υπέρπτηση στο κέντρο του Αιγαίου, σε απόσταση πολύ μικρή από την Άνδρο, έρχεται λίγα 24ωρα μετά από τη δήλωση Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με την οποία είπε «τέρμα στα νταηλίκια κ.Ερντογάν». Και έρχεται ταυτόχρονα με την επίσκεψη στη Γαλλία όπου μαζί με τον Μακρόν διακήρυξαν την ετοιμότητα τους απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις. Μαζί δε με το μπαράζ προκλητικών δηλώσεων του προέδρου της Τουρκίας, των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας και του προέδρου της τουρκικής Βουλής όπως όλα δείχνουν κάτι ετοιμάζεται με αυτή την κλιμάκωση από την πλευρά των Τούρκων. 

ΠΗΓΗ: MILITAIRE.GR

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ευτυχως που το επισημάνετε μέχρι που έφτασαν.
είναι απο χρόνια γνωστό , γραμμένο και αποδεκτό απο τον ΟΗΕ,ότι τα νέα μας σύνορα θα ειναι Βορειως του Ολύμπου και Ανατολικά της Ευβοίας.Το γνωρίζουν οι κατα καιρούς κυβερνώντες…Η Άνδρος θα ειναι πλέον στο μέλλον παραμεθόριος.