Εσύ σίγουρα δεν νοιάζεσαι για την Άνδρο…

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ

 

Ο Χ. Βουραζέρης ως αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Άνδρου στη διοίκηση Σουσούδη καταθέτει την μαρτυρία του για την αδιαφορία προς την Άνδρο του Γ. Καπάκη, καθώς επί 5 ολόκληρα χρόνια έκανε ότι μπορούσε να εμποδίσει την λειτουργία του Δήμου. Στην φωτογραφία του 2017 ο Χ. Βουραζέρης, ο Λ. Μπάλλας τότε (και τώρα) πρόεδρος ΔΣ και ο Θ. Σουσούδης τότε δήμαρχος. Σήμερα ο Γ. Καπάκης και η ομάδα του συνεχίζουν ανηλεή "πόλεμο" με τους δύο πρώτους. Αντίθετα με τον Θ. Σουσούδη συμπλέουν!

(Το παρακάτω κείμενο του Χ. Βουραζέρη εστάλη στο Εν Άνδρω ως απάντηση στον Γ. Καπάκη, ο οποίος του επιτέθηκε προσωπικά συμπεριλαμβάνοντας τον σε ένα προσωπικό λίβελο γεμάτο ψεύδη, που εξαπέλυσε κατά του διαχειριστή του Εν Άνδρω, του δημάρχου Άνδρου, του πρώην δήμαρχου Υδρούσας Κ. Θωμά, της αντιδημάρχου Α. Μακρή, της γραμματέως του Κέντρου Υγείας Άνδρου, του δικηγόρου Γιώργου Μπάλλα κ.ά. Αμετροεπής, ασυγκράτητος, λαϊκιστής, αλλά και αντιδημοκράτης - όπως έχει διαχρονικά αποδειχθεί - ο Γ. Καπάκης επιχειρεί να ποινικοποιήσει την τοπική πολιτική με αγωγές χωρίς αντίκρισμα. Ενοχλήθηκε όμως που η Άνδρος δεν τον ακολουθεί στον προσωπικό του κατήφορο, όπως και τον σύμβουλο του Β. Αδάμη. Επιτέθηκε λοιπόν προσωπικά κατά πάντων με ένα λιβελλογράφημα από την της "Άνδρο της ζωής" του. Σε αυτή την προσωπική επίθεση συμπεριέλαβε - χωρίς εμφανή λόγο - και τον Χ. Βουραζέρη. Ο Χ. Βουραζέρης απαντά σήμερα στην αδόκητη προσωπική επίθεση καταθέτοντας την μαρτυρία του για την πλήρη αδιαφορία του Γ. Καπάκη προς την Άνδρο και το ενδιαφέρον του μόνο προς προσπορισμό πολιτικού οφέλους στην 5ετία της διοίκησης Σουσούδη - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου κύριε Καπάκη, σαν δημότης του νησιού αυτού, οι προσωπικές δικαστικές αντιδικίες σου σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Στέκομαι μόνο στο γεγονός πως με τρόπο αυθαίρετο με συμπεριέλαβες στην τελευταία σου δημοσίευση.

Ευκαιρία, λοιπόν, να γνωστοποιήσω για να το μάθουν κάποια στιγμή όλοι, ότι αρκετές φορές, κατά τη θητεία μου ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Άνδρου επί Δημαρχίας Θεοδόση Σουσούδη,  εσύ ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης αλλά και ως Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (χρησιμοποιώντας μάλιστα παράτυπα και το email της υπηρεσίας σου), σταμάτησες την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου με δεκάδες επιστολές και καταγγελίες σου δημιουργώντας ψευδεπίγραφες εντυπώσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου.

Μοναδικός στόχος η καθυστέρηση εκτέλεσης συμβάσεων άκρως απαραίτητων (βλέπε ανάθεση για προμήθεια καυσίμων). Δίνω έμφαση στη φράση δημιουργία των εντυπώσεων, γιατί σε καμία προσφυγή σου δεν δικαιώθηκες είτε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου είτε από άλλη υπηρεσία που επόπτευε τον Δήμο. Απλώς κατάφερες να καθυστερήσεις σε αρκετές περιπτώσεις τη  λειτουργία του Δήμου και τίποτα άλλο. 

Επειδή στη ζωή υπάρχουν αρκετοί ανώνυμοι που υπογράφουν σαν «Βασιλείου Ιωάννης», να σου θυμίσω τη δημοσίευση που έκανες πριν από λίγα χρόνια, στην ιστοσελίδα σου, επειδή έγινε ανάθεση στην εταιρεία που νόμιμα εκπροσωπούσα τότε για το ιλιγγιώδες ποσό των 800 και κάτι ευρώ. Ενώ γνώριζες ότι ήταν πραγματική δαπάνη και αφορούσε το ΚΕΠ του Κορθίου κάποιος «ανώνυμα» έστειλε επιστολή στον Εισαγγελέα, με την αιτίαση «όργιο συναλλαγών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος μεταξύ του λογιστικού μου γραφείου και του Δήμου Άνδρου» καθώς και της τότε εταιρείας μας. Ο Εισαγγελέας τότε με τη σειρά του  ζήτησε από το Σ.Δ.Ο.Ε. έρευνα και στις δυο επιχειρήσεις μας καθώς και στον Δήμο. Να ενημερώσω την κοινωνία της Άνδρου ότι και αυτή η ανώνυμη καταγγελία έπεσε στο κενό.

Για να προλάβω τις κακές γλώσσες, επειδή τις τελευταίες μέρες είναι μόδα η ανώνυμη ή η ψεύτικα επώνυμη καταγγελία, δεν υπαινίσσομαι ότι έγινε από εσένα η καταγγελία, απλά προς ενημέρωση των κακόβουλων σχολιαστών το αναφέρω…

Σχετικά με την επιμονή στην αναφορά σου για τη σχέση μου, με τον εκλιπόντα πρώην Δήμαρχο Ιωάννη Γλυνό, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ουδέποτε ήμουν συνεργάτης του, συγγενής του ή φίλος του. Αν, λοιπόν, η πολιτική άποψη που διατύπωνα για ενέργειες του, με τις οποίες δεν συμφωνούσα, είναι ικανές ώστε να χαρακτηριστώ από εσένα σφοδρός πολέμιος του, τότε μάλλον θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις τι σημαίνει ο όρος Δημοκρατία.

Άλλωστε το μόνο που αποδεδειγμένα έχεις προσφέρει στην Άνδρο από το 2014 μέχρι σήμερα είναι «σειρά ατελείωτων καταγγελιών» που προφανή στόχο έχουν να σταματήσουν την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, προκαλώντας μεγάλη καθυστέρηση σε συμβάσεις που αφορούν έργα, προμήθειες και υπηρεσίες. 

Σε ενδιαφέρει μόνο το προσωπικό πολιτικό όφελος, έτσι όπως εσύ το αντιλαμβάνεσαι, αδιαφορώντας για την Άνδρο.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet