300.000 ευρώ για τις καταστροφές της καλοκαιρινής καταιγίδας

 

Φωτογραφία από την καλοκαιρινή καταιγίδα εφέτος τον Αύγουστο.

(Η καλοκαιρινή καταιγίδα που έπληξε την Άνδρο στις 22 Αυγούστου δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ο δήμαρχος Άνδρου κατάφερε και εξασφάλισε από το 1.500.000 ευρώ που διέθεσε γενικά το ΥΠΕΣ για τις ζημιές σε όλη την χώρα τα 300.000. Το 1/5 δηλαδή του συνόλου. Πολύ καλή επίδοση είναι αλήθεια... - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Δελτίο Τύπου 

Με το ποσό των 300.000,00€ επιχορηγήθηκε ο Δήμος μας μετά από σχετική απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα. Το ποσό αυτό προορίζεται για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.

Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έγκριση της έκτακτης αυτής επιχορήγησης. Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα για την απόφαση του. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Ο Υπουργός απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι αντιλαμβάνεται τα προβλήματα των νησιών και έμπρακτα στηρίζει τις νησιωτικές περιοχές. Εκ μέρους όλων των Ανδριωτών τον ευχαριστώ θερμά».

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

καλησπερα σας,
Ευχομαι να διατεθει το ποσο σε οτιδηποτε εργο χρησιμο και αποτρεπτικο για την αντιμετωπηση καθε ζημιας και να μην ειναι το Δωρο Χριστουγεννων προσ το ΔΣ του Δημου τοσο νωρις......