ΑΝΔΡΟΣ: Η κίνηση για τις εκλογές της 21ης Μαΐου...

Περιορισμένη σχετικά για την ώρα είναι η κίνηση προς τα νησιά για τις εκλογές. Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει γύρω στα 3.500 εισιτήρια από Παρασκευή μέχρι Κυριακή και για τα τρία νησιά. Πάνω από 1.500 άτομα αναμένεται να ταξιδέψουν το τριήμερο για Άνδρο. Αυτοί είναι οι υπολογισμοί πρακτορείων της Ραφήνας.

Για την Άνδρο αυθημερόν την Κυριακή των εκλογών έχουν κλείσει γύρω στα 500 άτομα. Και ακόμα τα εισιτήρια με το τοπικό του Superferry την Παρασκευή πλησιάζουν τα 500. Συνεπώς αναμένεται πως θα ξεπεράσουν κατά πολύ τους 500 οι ταξιδεύοντες Παρασκευή και Σάββατο με τα άλλα δρομολόγια για Άνδρο. Με δεδομένο τον καλό καιρό που αναμένουμε το τριήμερο να μην εκπλαγούμε αν έρθουν να ψηφίσουν πάνω από 1500 άτομα στο νησί.

Όμως, όπως σχολιάζουν ναυτιλιακοί παράγοντες αυτές οι εκλογές είναι σχετικά βουβές. Πολύ απέχουν από προηγούμενες εκλογές, όπως αυτές του 2019, όπου υπήρξε με τα μέχρι στιγμής εισιτήρια πολύ μεγαλύτερη. Από τα παραπάνω συνάγεται πως παρά τις κορώνες των κομμάτων και παρά τα σενάρια, από λογικά μέχρι ακραία, ο κόσμος δεν φαίνεται να κινητοποιείται μέχρι στιγμής ιδιαίτερα.

Βέβαια ας μην καταλήξουμε ακόμα σε τελικές κρίσεις γιατί και πλοία υπάρχουν, και δρομολόγια υπάρχουν, και τοπικά δρομολόγια υπάρχουν και φυσικά θέσεις υπάρχουν. Άρα ας περιμένουμε για να δούμε τι κίνηση θα υπάρξει στο τέλος…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet