ΜΑΡΙΓΓΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: Γιατί κατεβαίνω στις εκλογές...

 
Αγαπητό Εν Άνδρω,
Μετά από την τηλεφωνική μας επικοινωνία στέλνω ένα βιογραφικό για να εξηγήσω στους συμπολίτες μας γιατί κατεβαίνω στις εκλογές..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσίευση.
Μ. Γρηγορίου

ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΜΑΡΙΓΓΕΛΑ) ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Υποψήφια Σύμβουλος Τοπικού Γαυρίου με την παράταξη "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ"

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Γαύριο της Άνδρου κόρη της Ελένης και του Επαμεινώνδα Γρηγορίου πλοιάρχου Ε.Ν. και εγγονή του παπα-Γιώργη Γρηγορίου και του Ιωάννη Ρέρρα μελισσοκόμου και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πειραιώς του τμήματος Πληροφορικής και μεταπτυχιακού στα Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής. Κάτοχος Proficiency στα Αγγλικά και γνώση Ισπανικών και Γαλλικών. Η παρακολούθηση σεμιναρίων σε τομείς όπως πράσινη ανάπτυξη και βιωσιμότητα, τεχνολογία, πρώτες βοήθειες και εκπαίδευση ενηλίκων προωθούν την προσωπική μου ενημέρωση και εξέλιξη. Αγαπώ τα ταξίδια, το περπάτημα και την κολύμβηση.

Δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερη επαγγελματίας, συμμετείχα στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE TERRACESCAPE, στηρίζοντας παράλληλα το έργο της τοπικής ομάδας του LIFE Andros Park στο κομμάτι ανάπτυξης του Οικοτουρισμού και της Ενημέρωσης. Εργάστηκα επί σειρά ετών στην κεντρική Οικονομική Διεύθυνση της Εθνικής Ασφαλιστικής αλλά και σε επιχειρήσεις στην Άνδρο. Βοήθησα στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Γαυρίου ως Ταμίας.

Παντρεμένη με τον Μιχάλη Ίσαρη που δραστηριοποιείται στον τουρισμό και μητέρα δύο κοριτσιών που έχουμε την ευτυχία να τα μεγαλώνουμε στο όμορφο νησί μας. Τα θέματα της καθημερινότητας είναι που με παρακινούν να συμμετάσχω για πρώτη φορά στα κοινά με όρεξη και πείσμα.

Επιλέγω να συμμετέχω με μια ομάδα που απέδειξε με έργα και σκληρή δουλειά ότι τιμά την εμπιστοσύνη μας. Με έμπρακτο έργο, σε μια δύσκολη τετραετία όπου δοκιμαστήκαμε από τις πρωτόγνωρες συνθήκες του κορονοϊού, την οικονομική κρίση ενός πολέμου και όλα αυτά δρώντας σε ένα μειοψηφικό συμβούλιο. 

Είδαμε έργα στο οδικό δίκτυο, στο δίκτυο ύδρευσης, στον φωτισμό, στις σχολικές μας μονάδες, στο λιμάνι. Είδαμε μια πρότυπη καθαριότητα να λειτουργεί όλο τον χρόνο. Είδαμε να προχωρούν και να ξεκινούν έργα συντήρησης και αναπαλαίωσης σε εμβληματικά μας κτίρια όπως ο Φάρος του Γαυρίου, το παλαιό Δημ. Σχολείο και ο πύργος του Αγίου Πέτρου.

Θέλουμε να δούμε την ολοκλήρωση αυτών των έργων και την προσθήκη όλων των μελετών που έχουν προχωρήσει αυτά τα χρόνια όπως το κλειστό γυμναστήριο, η μονάδα βιολογικού, οι δεξαμενές νερού. Θέλουμε την επόμενη μέρα με ενότητα και συνεργασία να συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε την βελτίωση της καθημερινότητας μας και του τόπου που αγαπάμε και ζούμε.

Για αυτούς τους λόγους αποφάσισα να στηρίξω την επιτυχημένη διοίκηση Λοτσάρη και της ομάδας του και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην συνέχιση του έργου αυτού. Ανήκοντας στην νέα γενιά, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, για να οραματιστούμε και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Χαίρομαι που υπάρχουν υποψήφιοι, κοινής αποδοχής και προβολής. Σεμνοί, μετρημένοι, αλλά δραστήριοι επιστήμονες. Συγχαρητήρια και καλό δρόμο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σε πληροφορω ότι το σχόλιο δεν το έγραψε ο Γιάννης Κ. αλλά εγώ...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Που εσύ είσαι ποιος; Ο Γιάννης Κ. ε; Αν εισαι καποιος που λασπώνει κάντο επώνυμα. Για να εισαι εσύ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Οσον αφορά θέματα απορριμάτων,ύδρευσης και οδοποιίας καλύτερα να μην τα θίγεις, εσύ τουλάχιστον που δεν έχεις φθαρεί ως νέα υποψηφία. Ασε πρώτα να γνωρίσεις από κοντά την πραγματικότητα, να συζητήσεις με τον κόσμο για να έχεις ιδία αντίληψη...
Καταλαβαίνουμε τις αγνές προθέσεις σου να εργαστείς με ζήλο αλλά ο ''συχνός επισκέπτης'' μάλλον καλά περιγράφει τα διαχρονικά προβλήματα......
Οσον αφορά στην καταγωγή σου που με περηφάνεια αναφέρεις στο ''βαρύ'' βιογραφικό σου, λίγο πολύ οι περισσότεροι την γνωρίζουμε.
Είναι καλό να αναγνωρίζεις και να τιμάς τις άξιες ρίζες του δένδρου που κλαδί του σήμερα είσαι εσύ. Φρόντιζε μόνο να τις ποτίζεις με δικά σου χρηστά έργα για να μένουν ζωντανές και αξιομνημόνευτες για τους απογόνους σου στο μέλλον.
Για όσους δεν σε γνωρίζουν από κοντά τι πάστα ανθρώπου είσαι, στη φωτογραφία που δημοσιεύεις μπορούν να δουν μέσα στο καθάριο βλέμμα σου την δύναμη που εκπέμπεις και την θέληση σου να βάλεις το δικό σου λιθαράκι στην αναγέννηση αυτού του ευλογημένου τόπου.
Τα νιάτα σου,ο δυναμισμός σου, η αξιοποίηση του ευέλικτου-προικισμένου μυαλού σου μαζί με τις ευχές μας να σε στηρίζουν θα είναι τα πολύτιμα εφόδια σου εφεξής πέραν από κάθε παραταξιακή ομάδα που σήμερα συμμετέχεις..Μια μόνο συμβουλή αν μου επιτρέπεις αφού αποφάσισες να ασχοληθείς με τα κοινά: Να είσαι τίμια με τον εαυτό σου αρχικά και μετά με τον κόσμο που εκπροσωπείς. Και αυτό το καταφέρνεις όταν μπορείς να μας κοιτάξεις στα μάτια με το ίδιο βλέμμα της φωτογραφίας.
Σε καμαρώνω εγώ και κάποιος άλλος........

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα ήθελες επίσης να μας αναφέρεις...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γιάννη Κ. εδώ απαγορεύεται να γράφεις εσύ. Μην καμουφλάρεσαι λοιπόν. Η λάσπη σου είναι αναγνωρίσιμη. Μείνε στο προφίλ σου. Κι όποιος αντέχει εκεί την λασπουριά σου.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πριν από λίγο δεν ανακοίνωσε ο Δήμος ότι δημοπρατήθηκε ο χυτυ... Σήμερα όχι πριν κάποια χρόνια!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπραβο ! Η νεοι άνθρωποι είναι πολύτιμοι κ λίγοι στον τόπο μας!! Καλή επιτυχία !!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητή Μαριγγέλα όλα καλά με τα όσα γράφεις, αλλά στο κομμάτι της καθαριότητας υστερούμε κατά πολύ ακόμη για να θεωρηθούμε "καθαρό" νησί. Κάδοι ξεχειλισμένοι, ανακύκλωση δεν γίνεται παρά μόνον όσον αφορά το χαρτί, κάδοι άπλυτοι, κ.α. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο τα 4 τελευταία χρόνια επί διοίκησης του κυρίου Λοτσαρη, αλλά και επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Αρκεί μια επίσκεψή σου σε περίοδο αιχμής στην μαρίνα του Μπατσίου ή/και της Χώρας (ακόμη και στο νέο μώλο) για να διαπιστώσεις τους ξεχειλισμένους κάδους, δίπλα από τους οποίους περνούν οι επισκέπτες που προσεγγίζουν το νησί μας με τα σκάφη τους. Ο τομέας της καθαριότητας μάλλον δεν πουλάει και δεν φέρνει ψήφους, για αυτό ακούμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια οτι ξεκινά ο χυτυ, αλλά χυτυ δεν βλέπουμε! Το πρόστιμο ομως που έχει επιβληθεί στον Δήμο Ανδρου από την ΕΕ δεν το ανακοίνωσε κανείς στους Ανδριώτες: γιατί άραγε? Μήπως επειδή τελικά θα πληρώσουν τη νύφη σε απλά ελληνικά?

This comment was minimized by the moderator on the site

Είχα την τύχη να γνωρίσω τη Μαριγγέλα και να συζητήσουμε για θέματα του τόπου. Είναι ένα άτομο πλήρως καταρτισμένο, δυναμικό, με πολλές γνώσεις, εμπεριστατωμένη αντίληψη των θεμάτων που απασχολούν το νησί και προπαντός είναι ένα άτομο νέο με όραμα και μεγάλη όρεξη για προσφορά! Της εύχομαι τα καλύτερα