ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ! ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΡΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

Η φωτιά καίει τις πρώτες πρωινές ώρες τα σκουπίδια στην Σταυροπέδα. Να δούμε τι θα δείξει η έρευνα για το θέμα.

(Από την αρχή, λόγω της προχωρημένης ώρας και της χαμηλής θερμοκρασίας, αλλά και της έντασης των ανέμων, διατυπώθηκαν σκέψεις για δολιοφθορά στον δεματοποιητή. Υπάρχει άλλωστε προηγούμενο πλήθους μηνύσεων και αγωγών, που έδειχνε πως γινόταν προσπάθεια το θέμα των σκουπιδιών να μπει στην προεκλογική ατζέντα με κάθε τρόπο. Κι όλα αυτά ενώ το νησί είχε ένα πολύ καθαρό καλοκαίρι. Ατυχώς με τη νυχτερινή φωτιά, που έβαλαν άγνωστοι, χτες, τα σκουπίδια έγιναν θέμα. Κι αυτό την ώρα που δρομολογήθηκε η οριστική επίλυση του προβλήματος τους με την δημοπράτηση του ΧΥΤΥ. Τι να πει κανείς; - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ

 

Στιγμιότυπο από την φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12/9 και έκαψε τον δεματοποιητή

Μήνυση για τη φωτιά στον Δεματοποιητή υπέβαλα χθες, 12/9/2023. Η φωτιά ξέσπασε χθες το βράδυ στις 00:50 περίπου, όταν κανείς δεν δούλευε στον δεματοποιητή. Το ρεύμα ήταν κλειστό άρα δεν μπορούσε να υπάρξει βραχυκύκλωμα και οι θερμοκρασίες δεν ήταν υψηλές ώστε να προκαλέσουν αυτανάφλεξη.

Με την μηνυτήρια αναφορά μου ζήτησα την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στη συγκεκριμένη περιοχή για το κρίσιμο χρονικό διάστημα, ώστε να διαπιστωθεί η τυχόν παρουσία υπόπτων. Στην μήνυσή μου επισήμανα, ότι υποστηρικτές και υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης "Άνδρος – Ανοιχτοί Ορίζοντες" του Θ. Σουσούδη έχουν προχωρήσει το τελευταίο τριήμερο σε σωρεία δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, με τα οποία επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί ένταση γύρω από το ζήτημα διαχείρισης των απορριμμάτων.

Να σημειωθεί ότι  προσκόμισα για αξιολόγηση τέτοια διαδικτυακά δημοσιεύματα. Μετά τους αναποδογυρισμένους κάδους, τις δολιοφθορές στα δίκτυα ύδρευσης, είχαμε χθες τη φωτιά στον δεματοποιητή.

Είναι προφανές ότι η ομάδα Θ. Σουσούδη έχει επιλέξει να εντάξει την ένταση και την τοξικότητα στην προεκλογική της ατζέντα. Η ανυπαρξία έργου και σύγχρονου προγραμματικού λόγου οδηγεί τον Θ. Σουσούδη σε καταστροφικούς δρόμους.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το Νησί μας. Θα παράγουμε έργο και θα καταθέτουμε προτάσεις για την επόμενη μέρα. Αφήνουμε τον Θ. Σουσούδη και τους υποστηρικτές του στην κοινωνία να τους κρίνει και να τους αποδώσει στις 8.10.2023 ότι τους αξίζει.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο συγκεκριμένος δεν έβαζε μόνο φωτιές , πήγαινε και πριόνιζε τα ξύλινα στηρίγματα των παιδικών χαρών για να χτυπήσουν τα παιδάκια!!!!
Τι έχουμε ζήσει μ αυτούς!!!
Βέβαια τα ξεχνάνε αυτά ο κος Τριδήμας , ο κος Ντούσης και όσοι τώρα υποστηρίζουν τον Σουσούδη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Επί εποχής Γλυνού αντιπολιτεύομενος στην περιοχή του Γαυρίου έβαζε φωτιές σε σκουπίδια. Πιάστηκε πήγε η αστυνομία. Είπε πως ήθελε να εκδικηθεί τον Γλυνό! Ατυχώς όμως ο Γλυνός δεν ζήτησε την διώξη του. Θα είχαν βάλει μυαλό οι επόμενοι και οι σημερινοί.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αλλωστε κυριε Σουσουδη μην ξεχνατε οτι επι εποχης Γλυνου,ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΤΟΤΕ,εβαζε φωτιες και οταν τον επιασαν ειπε οτι το κανει "γιατι δεν γουσταρει τον δημαρχο".Αρα υπαρχει και ενα κακο παρελθον ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Ντροπή και μόνο ντροπή!!! Εύχομαι να αποδώσει καρπούς η άρση τηλεψωνικού απορρήτου και τότε οι φωτό του-των υπαιτίων "στα μανταλάκια".

This comment was minimized by the moderator on the site

Τουλάχιστον εμετικός «δήμαρχε»

This comment was minimized by the moderator on the site

Για πρώτη φορά καλείται η γενική ασφάλεια να κάνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και να δουν ποιοι κινούντο στον χώρο της Σταυροπέδας τα μεσάνυχτα Δευτέρας και Τρίτης. Με ειδικό πρόγραμμα βλέπουν τα κινητά στον χώρο ακόμα κι αν ήταν κλειστά. Για να δούμε ποιοι θα αποκαλυφθούν. Αρκεί να είχαν κάνει το λάθος να είχαν το κινητό τους μαζί τους.
Θυμάμαι ένθερμο καταγγέλλοντα σε ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στην Άνδρο να ανακοινώνει πέρσι φωτιά με φωτογραφία στο FB 1-2 λέπτά μετά την έναρξη της και πολύ πριν την μάθει η πυροσβεστική! Σε ερώτημα που του έγινε απάντησε πως το έμαθε από υποψήφιο αντιπολιτεύομενο που τυχαία ήταν στην περιοχή και την είδε! Το όνομα του γνωστό αναρτημένο από αυτόν στο FB. Του έστειλε την φωτογραφία, αλλά δεν ειδοπόιησε την πυροσβεστικη! Αυτά για να μαθαίνουν οι νεώτεροι..
Λοιπόν αν ανοίξουν τα κινητά θα δούμε ποιος ή ποιοι έκαναν "τυχαία" βόλτα στις 12 τη νύχτα στον χώρο του δεματοποιητή.

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχει αρκετοί στην ομάδα που τα έχουν ξανακάνει στο παρελθόν. Όχι μόνο τη δεκαετία του 90.
Και πιο πρόσφατα την εποχή που ο συγχωρεμενος ο Γλυνός με την ομάδα του έκαναν βάρδιες στους δρόμους να προλάβουν το κακο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κρίμα πολύ Κρίμα ....
Γιατί όλο αυτό μου θυμίζει εκλογές το 2010;;;;
Η ιστορία επαναλαμβανετα

This comment was minimized by the moderator on the site

Δήμαρχε εκανες μήνυση για τα ματια του κόσμου.
Νομίζω θα σου γυρίσει ανάποδα

This comment was minimized by the moderator on the site

Κριμα,ποσο κριμα για τις τακτικές τις δεκαετίας του 90 . Αυτά γινοντουσαν απο την προεκλογική περιοδο την δεκαετία του 90 . Γέμισε το Γαύριο καρικατουρες. Αυτα εμαθαν τοτε να κανουν ,αυτα κανουν και τωρα ,και ας ηταν τοτε 3 δημοι . Το λυπηρό ειναι οτι παρασερνουν με τις τακτικές τους και τους νεους μας . Τους διαφθείρουν . Τραμπουκισμοι ,απειλες και εκφοβισμοι πανε και έρχονται. Κριμα γιατι υποτίθεται οτι τα μεγαλα ονοματα που κανουν ολα αυτα τα αισχρα ειναι και επιστήμονες. Στο χερι μας ειναι να τους στειλουμε στα σπιτια τους μια και εξω . Α Ρ Κ Ε Τ Α