Υπάρχει ακόμα η Αριστερά των ιδεών...

(Τον Γιάννη Κακλαμάνη δεν τον γνωρίζαμε. Τον συναντήσαμε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δ. Λοτσάρη στην Χώρα. Είχε έρθει για να γνωρίσει και να γνωριστεί. Ένας συνεσταλμένος νέος άνθρωπος. Μάς τον σύστησε ο Δημήτρης Λάσκαρης. Τους βγάλαμε φωτογραφία μαζί. "Είναι υποψήφιος με την Χρύσα Καραγιάννη και τους "Ανοιχτούς Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο". Του ευχήθηκα καλή τύχη και τον ρώτησα γιατί άργησαν οι του ΣΥΡΙΖΑ τόσο πολύ στην κατάθεση υποψηφιότητας. "Αργήσαμε γιατί όλα έχουν πάει πίσω με τις εσωκομματικές εκλογές", απάντησε σεμνά. Τον ρωτήσαμε πως βλέπει τις εκλογές μεταξύ Αχτσιόγλου - Κασσελάκη. Ήταν προβληματισμένος. Όμως μάς είπε την άποψη του. Μια σοβαρή άποψη. Του ζητήσαμε να στείλει βιογραφικό και μια φωτογραφία για να τον συστήσουμε στην κοινωνία της Άνδρου. Την επομένη έστειλα. Σήμερα τα δημοσιεύουμε.

Βλέπουμε πως εκτός από τους εσωτερικούς ανταγωνισμούς στο ψηφοδέλτιο Χατζημάρκου υπάρχουν και οι κομματικοί ανταγωνισμοί στο Νότιο Αιγαίο. Όμως αυτοί είναι πολύ μικρότεροι. Κι ακόμα πολύ μικρότεροι είναι οι κομματικοί ανταγωνισμοί σε δημοτικό επίπεδο μιας και οι δύο συνδυασμοί που κατεβαίνουν είναι διακομματικοί. Ξεχωρίζουν όμως οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι (Τ. Μαμάη και Σ. Τσαούσης) της Αριστεράς του κ. Καπάκη, που αν και εν ενεργεία σύμβουλοι τους τον άδειασαν ξαφνικά εν πλω και προσχώρησαν στον κ. Σουσούδη. Συμβαίνουν και αυτά με κάποιους της ευκαιριακής Αριστεράς. Αποτέλεσμα ο Γ. Καπάκης να τους καταγγέλλει δημόσια για πολιτική ανεντιμότητα και διπροσωπία. Ευτυχώς ο νεαρός Γ. Κακλαμάνης ανήκει σε μια άλλη Αριστερά, όχι της καρέκλας, αλλά των ιδεών. Υπάρχουν ακόμα και αυτοί - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

Ας ξεκινήσουμε με τα τυπικά: ονομάζομαι Γιάννης Κακλαμάνης, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984, αλλά μεγάλωσα στην Άνδρο. Απόφοιτος των ΤΕΕ με ειδικότητα Μηχανικός Μηχανών Εσωτερικής Καύσης και Συστημάτων Αυτοκινήτων, εργάζομαι ως πυροσβέστης από το 2003. Εκπαιδεύτηκα και απέκτησα εξειδίκευση στην πυρασφάλεια αεροδρομίων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ενώ επί μία πενταετία υπηρέτησα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μυκόνου. Από το 2021 υπηρετώ στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Άνδρου.
 
Η αγωνία και η έγνοια μου για την πορεία του νησιού μας αποτελούν την κινητήριο δύναμη πίσω από την επιλογή μου να διεκδικήσω την ψήφο σας για τη θέση του Έπαρχου Άνδρου με το ψηφοδέλτιο "Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο".
 
Στόχος μου να ξεκινήσουν άμεσα έργα υποδομών στην Άνδρο, όπως η βελτίωση και συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου και ο εκσυγχρονισμός των λιμανιών της. Θέλω να εργαστώ για την καθημερινότητα, για την οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση της Άνδρου, για τα παιδιά, για τους νέους, για όλους!
 
 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet