Πανανδριακή κινητοποίηση στο Κόρθι!!! Για τον κ. Σουσούδη...

Έκπληκτοι οι κάτοικοι του Όρμου Κορθίου το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου είδαν δεκάδες υποψηφίους του κ. Σουσούδη από όλη την Άνδρο να καταφθάνουν με τα αυτοκίνητα τους, μαζί με φίλους, συγγενείς, παιδιά κλπ. στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στον πεζόδρομο. Κάποιοι πιο περίεργοι μέτρησαν 50-60 αυτοκίνητα! Συνεργάτης μας κατάφερε και κατέγραψε ονομαστικά 33 υποψηφίους από όλη την Άνδρο. Μαζί με συνοδούς τους υπολόγισε στα 85-90 άτομα από όλη την Άνδρο. Μέτρησε και άλλους 30 από το Κόρθι. Μαζί με συνοδούς τους 80. Μόνο λοιπόν οι υποψήφιοι σύμβουλοι με τους συνοδούς τους άθροιζαν συνολικά 170 περίπου άτομα. Βάλτε και περίπου 40 κατοίκους. Κι έχουμε τελικό ένα σύνολο 200-210 οπαδών που έσπευσαν - από όλη την Άνδρο - να ακούσουν την δεύτερη μεγάλη ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη.

Και τι άκουσαν; Ότι ακριβώς άκουσαν και την προηγουμένη στην Χώρα. Ότι "απαρτίζουν τον συνδυασμό της νίκης. Και έρχονται να διώξουν την τοξικότητα από την Άνδρο"!!! Και "να φέρουν την ηρεμία στο νησί"!!! Αυτή ήταν η ομιλία του επικεφαλής των "Ανοιχτών Οριζόντων". Καμία, πρόταση. Κανένα σχέδιο. Καμία εξαγγελία έργων. Λιτός κι ελάχιστα περιεκτικός ο Θεοδόσης Σουσούδης. Θεώρησε μάλλον πως το "έργο" της 5ετίας του (!!!) ήταν γνωστό και δεν χρειαζόταν αναφορές!!! Εκτίμησε ακόμα πως τα πολλά λόγια είναι φτώχια!!! Πιθανόν και να σκέφτηκε "τι να λέμε για το αύριο;" Και ολοκλήρωσε την ομιλία του διαβάζοντας τα ονόματα του συνδυασμού του. Αυτή ήταν με πολλά λόγια η σύντομη, λιτή κι ελάχιστα περιεκτική ομιλία του επικεφαλής των "Ανοιχτών Οριζόντων". Με άλλα λόγια "ο συνδυασμός του ήταν το πρόγραμμα του"!!! Ψηφίστε τους για να... το υλοποιήσουν!!!

Προς τι λοιπόν (θα αναρωτηθείτε κι εσείς μαζί με εμάς) μια τόσο μεγάλη κινητοποίηση υποψηφίων, συνοδών και αυτοκινήτων;

Μα για την δημιουργία "κλίματος", είναι η απάντηση. Back to the future, για να χρησιμοποιήσουμε και την προσφιλή στον Στέφανο Κασσελάκη γλώσσα. Επί το ελληνικότερο και για να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας: Πίσω ολοταχώς στο μέλλον της δεκαετίας του 1980 με τους μεταφερόμενους οπαδούς για να δημιουργήσουν κλίμα με το μπούγιο. Τότε που κανείς δεν άκουγε ομιλίες, αλλά χειροκροτούσε και ζητωκραύγαζε τον ηγέτη! Που θα έλυνε όλα τα προβλήματα δια της εκλογής του και μόνο! Κι αν βόλευε κι εμάς καλύτερα. Σε μια τέτοια συγκέντρωση μεταφερόμενων οπαδών και πλήθος υποψηφίων, πολύ ορθά εκτίμησε ο κ. Σουσούδης, πως δεν χρειάζεται εξαγγελία κάποιου προγράμματος, αλλά μόνο ο ευαγγελισμός της... "ηρεμίας"! Προφανώς κάνουμε εκλογές για να... ηρεμίσουμε!!! Με μια τέτοια προοπτική τι να τα κάνουμε τα προγράμματα.

Στο ερώτημα τώρα "από τι να ηρεμήσουμε" οι απαντήσεις είναι δύο. Από την μια να ηρεμήσει ο κ. Σουσούδης που πέρασε 4 ολόκληρα χρόνια υβρίζοντας τοξικά τους αντιπάλους του στα συμβούλια "μιάσματα"!!! Επιπλέον να "ηρεμήσουν" και οι κάτοικοι από τα σκαψίματα και τα οικοδομήματα που δυσκολεύουν τη ζωή μας. Έφτασαν κάποια στιγμή οι κάτοικοι της Μεσαριάς να εκνευριστούν με τα έργα αποχέτευσης και ασφαλτόστρωσης (που έγιναν) και έστειλαν εξώδικα στον δήμαρχο "γιατί με τα έργα τους χαλούσε την ηρεμία" τους. Θεώρησαν πως ήταν πολύ καλύτερα επί Σουσούδη, που δεν γινόταν τίποτα και ήταν "ήρεμοι". Δηλαδή η προγραμματική επαγγελία του κ. Σουσούδη είναι...  "να βρει την ηρεμία του το νησί"!...

 

Τώρα προς απόδειξη της αριθμητικής μας, ο συνεργάτης μας, κάθισε με την επιμέλεια που τον διακρίνει πάντα και κατέγραψε ονομαστικά τους συμμετέχοντες υποψηφίους του κ. Σουσούδη στην μεγάλη πανανδριακή μάζωξη. Πάντως το σωστό νούμερο το πέτυχε η υποψήφια του κ. Λοτσάρη Β. Κατατζοπούλου που έγραψε τον ακριβή αριθμό: 63 υποψήφιοι σύμβουλοι!!!...

Αναλυτικά, από την Άνδρο κατέγραψε τους υποψηφίους: Λ. Πολιτου, Φ. Αθανασιου, Α. Βοσσο, Ν. Μουστακα, Α. Αντωνογλου, Γ. Μαργετη, Α. Βολικα, Ν. Χελμη, Τ. Μαμαη, Δ. Πολεμη, Τσιαμαλου, Ν. Βιδαλη, Δ. Θεοδωρακη, Α. Αυγουστινο, Γαλανου, Κ. Μαγουλα, Γ. Τηνιακο, Λ. Τηνιακο, Σ. Σαρρη, Γ. Μανδαρακα, Θ. Ξένο, Ι. Φιλιππίδη, Κ. Κιρσιγιαννοπούλου, Γ. Στεφάνου, Λ. Στεφάνου, Μ. Παπαχρήστου, Ν. Μαμάη, Βελούδου, Κ. Μούλα, Θ. Κουλούρη, Κ. Λουκρέζης, Κ. Μπαρού, Λ. Τσιώπος.

Από το Κόρθι επίσης κατέγραψε τους υποψηφίους: Χ. Αστρα, Α. Μαρμαρα, Μ. Δημητρακη, Ν. Γιαννιση, Τ. Τηνιακο, Ε. Τσιρδημου, Σ. Τσαουση, Ι. Πολιτη, Α. Γιαμπανης Ε. Τεντομα, Γ. Τρανακο, Γ. Μπακελλα, Ε. Λουσιδου, Α. Κοντη, Μ. Τεντε, Χ. Βαρθολομαιου, Δ. Σκορδο, Μ. Σαραβανου, Α. Πανταζη, Ν. Κατσικη, Μ. Παρλιαρου, Ρ. Μανδαρακα, Ι. Παπαδημητριου, Θ. Σκαρωνη, Σ. Δρακο, Κ. Παρλιάρο, Λ. Παρλιάρο, Γ. Αντώνογλου. Δ. Ρόμπου

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Από την μεριά μας οφείλουμε να ξεχωρίσουμε από όλους τους παραπάνω υποψηφίους δύο που είναι παντός καιρού. Πρώτος ο κ. Φρατζέσκος Αθανασίου. Κατέχει το απόλυτο ρεκόρ. Πέτυχε και πολιτεύτηκε με τέσσερις διαφορετικούς συνδυασμούς. Και με τον κ. Γλυνό κόντρα στον κ. Σουσούδη. Και με τον κ. Μαλταμπέ εναντίον του κ. Σουσούδη. Και με τον κ. Καπάκη κόντρα στον κ. Σουσούδη. Και τέλος η kolotoumpa, με τον κ. Σουσούδη κόντρα στον κ. Λοτσάρη. Είναι ο απόλυτος ρέκορντμαν της Άνδρου. Δεύτερος ο Ανδρέας Βόσσος. Επί 13 χρόνια στήριξε και αντιπολιτεύτηκε, με πάθος, τον κ. Σουσούδη. Τον στήριξε 2010-2015. Τον αντιπολιτεύτηκε σκληρά 2015-2019. Τον ξαναστήριξε 2019-2023. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Και οι τρεις φωτογραφίες είναι από την πανανδριακή συγκέντρωση του κ. Σουσούδη στο Κόρθι. Τις έστειλε ο συνεργάτης μας μαζί με τα ονόματα των υποψηφίων που παραβρέθηκαν...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η συγκεκριμένη Μπατσιώτισα εχει εμμονή μαζι σου εδω και 4 χρόνια απο τοτε που εχασε ο σύζυγος της!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Κορθιανος
Αγαπητή Μπατσιωτισα, παντού είμαι παρούσα και θα είμαι .
Και στη Χώρα ήμουν και σήμερα στο Γαυριο θα παρευρισκομαι..
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να παρευρεθεις και εσύ!!!
Αχ το ξέχασα....
Εσύ στηρίζεις την άλλη παράταξη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πάμε και όπου βγει

This comment was minimized by the moderator on the site

Ήταν παρούσα και η κυρία Πόντου από το Μπατσί.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπούγιο να κάνουμε να φαινόμαστε πολλοί. Το θυμάμαι το έργο έχει ξαναπαιχτεί στο κουκλοθέατρο!!!
Ως γνήσια Κορθιανή σας διαβεβαιώ ότι ήταν οι υποψήφιοι του Κορθίου οικογενειακώς και δυο-τρεις ακόμη.
Απ' το υπόλοιπο νησί δεν τους γνωρίζουμε εκτός μικρών εξαιρέσεων.

This comment was minimized by the moderator on the site

Και Λάζαρος Τσιώπος μετα συζύγου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η αλήθεια είναι ότι κοιτώντας φωτογραφίες, βλέπεις ότι όλες σχεδόν οι φάτσες είναι άγνωστες στο Κόρθι. Όσο για τις κωλοτουμπες, μπόλικες είναι και οι κορθιανές. Απορώ με μερικούς που πιστεύουν ότι αλλάζοντας στρατόπεδο θα ψηφιστούν. Εγώ πάντως πιστεύω ότι μείνουν με το καλάθι τους άδειο από ψήφους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Κος ΤΙΠΟΤΑ (Σουσουδης) προσπαθεί με τη βοήθεια συγγενών και φίλων να δείξει ότι έχει εκλογικό ρεύμα. Με αερολογιες προσπαθεί να πείσει τον λαό της Άνδρου να τον ψηφίσει. Πρέπει να αντιληφθεί ότι τελείωσε πολιτικά και να τα μαζέψει και να φύγει από το νησί μαζί με το Colgate χαμόγελο.