ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Πάντα χωρίς πρόγραμμα, αλλά με τοξικότητα και εχθροπάθεια...

Φωτογραφία από την ομιλία.

Μιλώντας μπροστά σε ένα ακροατήριο 180 ατόμων (από το οποίο απουσίαζαν οι νεώτερες ηλικίες) εκ των οποίων 50 περίπου ήταν υποψήφιοι σύμβουλοι στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στην Αθήνα ο κ. Θ. Σουσούδης επιχείρησε να ασκήσει κριτική στη σημερινή διοίκηση του Δήμου και στον δήμαρχο Δ. Λοτσάρη. Όμως πάλι δεν τα κατάφερε γιατί ανάλωσε τον χρόνο του επιτιθέμενος κυρίως προσωπικά στον κ. Λοτσάρη.

Και για να επιτεθεί - μη έχοντας και τι να πει - εξηγούσε λεπτομέρειες για τις απευθείας αναθέσεις. Όχι τις δικές του που ήταν 9.700.000 και πήγαν υπέρ πατρίδος. Αλλά του Λοτσάρη που έγιναν έργα στο νησί. Τα οποία ήταν... όλα δικά του!!! Αλλά δεν τα πρόλαβε!!! Ή, μήπως δεν τα σκέφθηκε μιας και στον προγραμματισμό του 2019 δεν είχε συμεριλάβει ΚΑΝΕΝΑ!!!

Τελικά έμειναν οι επιθέσεις κατά Λοτσάρη. Πράγμα αναμενόμενο. Γιατί δεν κάνει και τίποτα άλλο εδώ και τέσσερα χρόνια. Και φυσικά για το τι έκανε εκείνος όταν ήταν δήμαρχος δεν είπε τίποτα. Ούτε και για το τι θα κάνει αν εκλεγεί δήμαρχος. Όλα αυτά  - κι αυτή την φορά - ελάχιστα τον απασχόλησαν.

Αυτά είναι τα ελάχιστα πολιτικά στοιχεία μιας υποτιθέμενης πολιτικής συγκέντρωσης στην Αθήνα που έκανε ο πρώην δήμαρχος για τους διαμένοντες ανδριώτες στην Αττική.

Φωτογραφία από την ομιλία

Ως προς την ομιλία Σουσούδη αναγνώστης που την παρακολούθησε διαδικτυακά μάς έγραψε τις εντυπώσεις του. Τις παραθέτουμε αυτούσιες για να μη νομίζετε πως υπερβάλουμε σε όσα γράφουμε:

"Μόλις παρακολούθησα την ομιλία. Τι να πω, δεν μπορώ να ξέρω σε τι έχει δίκιο και σε τι άδικο...Αυτό που μπορώ να κρίνω είναι το επικοινωνιακό...Και η αλήθεια είναι ότι δεν το ‘χει καθόλου. Μα καθόλου όμως...

Επίσης η εκδήλωση και η παρουσίαση προχειράντζα απίστευτη...Δηλαδή πάγωνε το ακροατήριο σε κάποιες φάσεις... Για την ομιλία, δεν μπαίνω καν στο κόπο να την σχολιάσω.

Απροετοίμαστος γενικά ο Σουσουδης. Και χωρίς ανθρώπους που ξέρουν να κάνουν εκλογές. Το είχα επισημάνει από την αρχή, και τώρα φαίνεται αυτό. Εν τω μεταξύ, καθόλου ευφράδεια λόγγου. Όλα  τα διαβάζει

Όχι, δεν το ‘χει καθόλου, ακόμη και όταν διαβάζει. Απορώ αν του λένε κάτι οι συνεργάτες του στην τελική. Ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να του αναθέσει το λάπ-τοπ για να συγχρονίζεται με την ομιλία; Λεπτομέρειες που κρύβουν προχειρότητα και ανοργανωσιά."

 

ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Φωτογραφία από την ομιλία.

Αν και ο κ. Σουσούδης είναι προβλέψιμος αυτή τη φορά υπερκέρασε τον εαυτό του με τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον μας. Τον φόβισαν η δημοσκόπηση και η εμπεριστατωμένη αρθρογραφία και τα ρεπορτάζ μας. Έτσι αρκετές φορές είπε "μην πιστεύετε στις δημοσκοπήσεις του ΕΝ ΑΝΔΡΩ, μην πιστεύεται στα ρεπορτάζ του ΕΝ ΑΝΔΡΩ". Όμως ξαφνικά μέσα στο ίστρο της πολεμικής και εχροπάθειας εναντίον μας είπε πως "ο Μπασαντής και το Εν Άνδρω είναι γραφείο τύπου του Δήμου!!!

Αλήθεια έχει κάποιο στοιχείο για πει κάτι τέτοιο. ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. Αν είχε θα το κατέθετε δημοσίως για να στηρίξει την κατηγορία του. Δεν το έκανε. Απλώς το είπε. Για να μάς λασπώσει. Νομίζουμε όμως πως μετά ταύτα δικαιούμαστε να αποκαλέσουμε τον κ. Σουσούδη ΨΕΥΤΗ. Μη έχοντας να πει κάτι για το έργο που δεν έκανε ως δήμαρχος μεταξύ 2014-2019 και ποιο είναι το πρόγραμμα για τον τόπο για την επόμενη 5ετία (για τα οποία συνεχώς τον εγκαλούμε) για να ξεφύγει κατέφυγε στην συκοφαντία. Δεν μπορεί να απαντήσει στην κριτική μας και επιχείρησε να πλήξει το κύρος και την δημοσιογραφική αξιοπιστία μας. Το μόνο που του λέμε είναι πως επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας...

Τώρα τα παραπάνω τα λέει κάποιος που πλήρωνε επί χρόνια ως δήμαρχος δύο δημοσιογράφους για γραφείο τύπου!!! Εμείς και τότε, όπως και σήμερα, είμαστε μια ανεξάρτητη ιστοσελίδα, που έχει τη δική της γνώμη και δεν έχει καμία χρηματική δέσμευση από κανέναν και για τίποτα. Αυτά είναι γνωστά σε όλους... 

Για την ιστορία: Ας θυμηθεί ο ψευδόμενος και συκοφαντών διαρκώς κ. Σουσούδης πως τον υποστηρίξαμε ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ μεταξύ 2010-2014 όταν πιστέψαμε κι εμείς στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» που έλεγε τότε. Υπήρξαμε τότε γραφείο τύπου του; Αλήθεια γιατί ποτέ οι τότε πολιτικοί μας αντίπαλοι Γ. Γλυνός και Ν. Θεολόγου δεν πέταξαν λάσπη εναντίον μας όπως τώρα ο τοξικός κι εχροπαθής κ. Σουσούδης; Απάντηση: Γιατί είχαν πολιτική παιδεία και πολιτικό πολιτισμό. Κάτι που στερείται όπως αποδεικνύεται εντελώς ο Θεοδόσιος Σουσούδης του Ιωάννου.

Ας θυμηθεί ο κ. Σουσούδης πως το 2018 για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων για τον ΧΥΤΥ της Πλούσκας ο διαχειριστής και το ΕΝ ΑΝΔΡΩ έβαλαν πλάτη και στήριξαν τον τότε φοβισμένο δήμαρχο Σουσούδη στην κρίσιμη συνεδρίαση του ΠΕΣΠΑ. Τότε ποιανού γραφείο τύπου ήμασταν;

Δυστυχώς ο κ. Σουσούδης όταν είναι σε πανικό ξεφεύγει σε ύβρεις, λάσπη, τοξικότητα, αθλιότητες. Ας θυμηθεί πως τον Νοέμβριο δικάζεται μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο κ. Δημήτρης Γιαννίσης γιατί πανικόβλητος στη συγκέντρωση της Αθήνας το 2019 τον είχε αποκαλέσει «κλέφτη»!!! Αυτά συνέβησαν το 2019, αλλά ο Θεοδόσιος Σουσούδης του Ιωάννου δεν έβαλε μυαλό. Το 2023 ξέφυγε πάλι σε συκοφαντίες και σε λάσπες αυτή τη φορά εναντίον μας...

Κατανοούμε την πλήρη έλλειψη πολιτικής παιδείας και πολιτικού πολιτισμού του πρώην δημάρχου. Αυτά σε συνδυασμό με τον πανικό της επερχόμενης ήττας τ0ν οδηγούν και πάλι στη λάσπη, στη συκοφαντία, στην τοξικότητα, στα ψέματα και στην εχθροπάθεια. Αυτός είναι. Ή, όπως λένε και οι Άγγλοι: “you can't teach an old dog new tricks”.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ανεπαρκής Δήμαρχος Σουσούδης
ζητά μια δεύτερη ευκαιρία .

Ας μας πει Επιτελους τι έκανε ως Δήμαρχος
5 ολόκληρα χρόνια , να συγκρίνουμε και να αποφασίσουμε.
Ας μας πει επίσης ποιο είναι το πρόγραμμα του
για την επόμενη πενταετία για το οποίο δεν λέει
κουβέντα εκτός από κάτι αερολογίες.

Αν οι απευθείας αναθέσεις είναι παράνομες
Τότε να πάει στον Εισαγγελέα.
Αν δεν είναι ή αν δεν έχει στοιχεία να σταματήσει
Το αφήγημα, εκτός αν απευθύνεται σε υπήκοους
Μποτσουάνας N. Αφρικής.

Απλά πράγματα , ο Σουσούδης δεν είναι ικανός
για Δήμαρχος. Απόδειξη η δική του ανύπαρκτη
έργων Πενταετία. Η απόλυτη διάλυση στο Δήμο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Κυρία με την φούξια γόβα που κάθεται δίπλα στο Colgate χαμόγελο με το υψωμένο φρύδι, σαφώς και δεν έχει καμμία σχέση με τον τουρισμό. Η μόνη εμπειρία της είναι τα ταξίδια που έκανε με τον καπετάνιο σύζυγό της...

(διαγράφεται το υπόλοιπο σχόλιο λόγω προσωπικών χαρακτηρισμών - Εν Άνδρω)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν πείστηκες την πρώτη φορά. Δεν πείστηκες από την απραξία χρόνων. Δεν πείστηκες από την οικογενειακή υπερέκθεση ταξιδίων στο Facebook. Και πείστηκες τώρα στο παραμύθι ότι όλα όσα δεν έκανε την πρώτη φορά θα τα κάνει την δεύτερη!!! (Πώς; με ποια εμπειρία;)
Δεν θα γράψω τι πρόθεμα έπρεπε να βάλεις στο ψευδώνυμο σου, ένα θα σου πω: το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο κ. Γ Καμήλος σε φωτο με τους δημοτικούς συμβούλους Αθηνά Τσατσομοίρου και Γιάννη Μπακέλα. Επεσαν οι μάσκες

This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσα ένσημα στον τουρισμό έχεις;

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλησπέρα κ. αρθρογράφε.
Με όλο το σεβασμό, επειδή ήμουν παρών στην ομιλία Σουσούδη, έχω να παρατηρήσω ότι το ρεπορτάζ σας αποκλίνει λίγο από την πραγματικότητα.
Ο κ. Σουσούδης όντως αφιέρωσε χρόνο στο να εξηγήσει στο ακροατήριο τι εστί απευθείας ανάθεση, και μίλησε για τις απευθείας αναθέσεις του Δημάρχου, κρίνοντας κάποιες σκόπιμες και κάποιες άλλες όχι και τόσο.
Επίσης ανέφερε ότι πήγε στα δικαστήρια με τον κ. Μπασαντή και "κέρδισε".
Στη συνέχεια αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο πρόγραμμά του και στους τομείς στους οποίους θα στραφεί.
Τέλος έδωσε έμφαση στις 15 προτεραιότητές του.
Συμφωνώ δηλαδή μαζί σας κατά το ήμισι, και σε αυτό το μισό θα αφαιρούσα τους σχολιασμούς σας καθώς παραποιούν κάπως τα γεγονότα.
Υ.Γ.: Όντως υπήρχαν 2-3 στιγμές που ο κ. Σουσούδης είχε κενά τα οποία κράτησαν μερικά δευτερόλεπτα. Με τον υπολογιστή όλα καλά, απόλυτος συντονισμός.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Λέει ψέματα ο κ. Σουσούδης ως συνήθως. Πήγε τον Μπασαντή στα δικαστήρια ζητώντας 150.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση. Το δικαστήριο απέρριψε πρωτοδίκως όλο το κατηγορητήριο του κ. Σουσούδη περί συκοφαντικής δυσφήμησης και αποδέχτηκε για ένα άρθρο (αυτό περί του πλήρως κατεστραμμένου γηπέδου) απλή δυσφήμηση χρεώνοντας ένα ποσό 2.000 ευρώ. Κάναμε έφεση και δημοσιεύσαμε όλα τα στοιχεία (που κακώς δεν είχαμε δημοσιεύσει) για το γήπεδο. Και τα συμπεριλάβαμε στην έφεση, που θα εκδικαστεί τον Απρίλιο του 2024. Τότε θα δούμε τι θα κερδίσει ο κ. Σουσούδης. Μέχρι τότε επιβεβαιώνει το γεγονός πως είναι και ψεύτης και συκοφάντης.
Αυτά και κρίνετε εσείς αν σας είπε ψέματα ή όχι.
Περί προγράμματος τα άφησε για τις άλλες εκλογές.
ΥΓ Τα της παρουσίασης τα έγραψε αναγνώστης και το λέμε. Αυτά

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εντάξει ...τη δημοσκόπηση του Μπασαντή δεν τη πιστεύουμε...τη δική σας πότε θα την δημοσιεύσετε να την πιστέψουμε??

This comment was minimized by the moderator on the site

Η κ. Κλωσσα θα ψάχνει πάλι την Πόντου . Έχει έρωτα μαζί σου μεγαλοοο

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι ομιλια ηταν αυτη Θεουλη μου???? Αυτην την φορα την διαβαζε κιολας!!!! Επι ένα τέταρτο μας εξηγούσε για τις απευθειας αναθεσεις ,τι,πως που ,αν ειναι νομιμες,ποσα λεφτα κτλ..... ολοι αυτοι οι ανθρωποι,κυριως ηλικιωμένοι εκαναν τοσο δρομο για να μαθουν τι ετσι απευθειας αναθεση. Μετα οτι τα δημοσια εργα ανηκουν σε ολες τις διοικησεις διοτι κρατανε πολλα χρονια μεχρι να υλοποιηθουν. Και οτι ολα τα εργα του Λοτσάρη που ολοκληρώνονται μεχρι και σημερα ειναι εργα της δικης του θητειας και διοικησης. Τα οποια τα καρποφορηθηκε ο επομενος δυστυχως. Οποιος ανθρωπος ειναι εξυπνος καταλαβαινει πως ο Σουσουδης δεν εχει τιποτα να πει δυστυχως και το πιο βασικο οτι δεν εχει καποιο προγραμμα να κανει .Τι θα κανει ???? Γιατι να τον ψηφισω ??? Τι οραμα εχει ??? Που ειναι η δεξιοτητα του??? Ουφφφφφφφφφ κουραστηκα να τον ακουω. Αντε να ερθει η ωρα της καλπης να τον αφησουμε να ξεκουραστει ,εγινε ρακος ,δεν ειχε μαθει να τρεχει και ποτε ,εξαντληθηκε ο καημενος .

This comment was minimized by the moderator on the site

Ας τπυς νεκρούς να προχωράνε. Ο κύβος ερρίφθη ο Σουσούδης και πάλι στην αντιπολίτευση στη θέση που του αξίζει.