Παρασκευή Φραδέλου - Κοζίνη: Για το τοπικό της Χώρας...

 

Αγαπητοί συμπολίτες αγαπητές συμπολίτισσες ονομάζομαι Παρασκευή Φραδέλου-Κοζίνη και κατεβαίνω υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Δημήτρη Λοτσάρη στο τοπικό διαμέρισμα της Χώρας. Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε δήμαρχο αλλά ψηφίζουμε και πρόεδρο τοπικού συμβουλίου.

Η σημερινή εικόνα μας γεμίζει με δύναμη, με αισιοδοξία, με θέληση, σε αυτή την μάχη που δίνουμε ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί. Δίνει μεγαλύτερη αξία και σημασία στον αγώνα που δίνουμε στο πλευρό του δημάρχου Δημήτρη Λοτσάρη για μία Άνδρο ακόμα πιο ισχυρή ακόμα πιο προοδευτική. 

Στις 8 Οκτωβρίου ευχόμαστε και θέλουμε να εκλεγούν άνθρωποι που πιστεύουμε ότι είναι πιο άξιοι για να αναλάβουν τη διοίκηση στο Δήμο και κατ’ επέκταση στο τοπικό της χώρας ώστε να δώσουμε ώθηση σε όλες και όλους εσάς που κάνετε την δική σας προσπάθεια για να κάνετε το όραμα σας κυρίαρχο στην Χώρα της Άνδρου. Εύχομαι να κατακτήσω την εμπιστοσύνη σας και να δώσω λύση στα προβλήματα και στην βελτίωση της καθημερινότητας σας!

Η Άνδρος μας χρειάζεται καθαρό μυαλό και νέες ιδέες. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το ιδανικότερο πεδίο για να εφαρμόσουμε τις ιδέες και το όραμα για μία καλύτερη πρωτεύουσα του νησιού, όχι μόνο για εμάς τους μόνιμους κατοίκους ή τους επισκέπτες, αλλά πάνω απ' όλα το χρωστάμε στα παιδιά μας.

Σαν υποψήφια δεσμεύομαι ότι εάν εκλεγώ θα μεταφέρω τις απόψεις των πολιτών για θέματα που τους απασχολούν καθημερινά στο τοπικό συμβούλιο. Στο πρόγραμμα του τοπικού καθώς αυτό αποτελεί ένα μεγάλο όνειρο όλων ημών και υμών θα πρέπει να δώσουμε βάση σε διάφορα έργα. Με το παρόν κείμενο θα ήθελα να γνωστοποιήσω τις θέσεις μου σχετικά με το τεχνικό πρόγραμμα. Θα πρέπει να προτείνουμε έργα με σειρά προτεραιότητας που κρίνονται αναγκαία να εκτελεστούν στην πόλη μας και η δαπάνη τους δύναται να καλυφθεί με κάθε είδους έσοδα του προϋπολογισμού (ΕΣΠΑ,  ανταποδοτικά, έκτακτα, κωδικούς κ.λ.π.) 

  • Αποτύπωση όλων των έργων μελετών προμηθειών σε χάρτη στον οποίο θα μπορεί να έχει πρόσβαση κάθε πολίτης με πληροφορίες για το αντικείμενο του έργου, τον ανάδοχο, τον προϋπολογισμό του, πηγή χρηματοδότησης κ.λ.π. ώστε να συμβάλει στην διαφάνεια των δράσεων που υλοποιεί το τοπικό και δράση υπόδειγμα υπηρεσίας προς τον πολίτη.
  • Πρέπει επιτέλους να υπάρχει ανταπόκριση στα δίκαια αιτήματα των πολιτών με ανοιχτές προσκλήσεις στα συμβούλια ώστε τον λόγο να τον έχουν οι πολίτες. 
  • Μελέτη κατασκευής και ασφαλτόστρωσης του δρόμου στο λιμάνι της χώρας 
  • Διαμόρφωση περιβάλλοντος χωρούσαν περιοχή Πλακούρα στον δρόμο για Αγία Θαλασσινή.
  • Δημιουργία χώρου-κιόσκι ψυχαγωγικών εκδηλώσεων στην περιοχή Παραπόρτι και μελέτη για παιδική χαρά και χώρων αναψυχής παιδιών.
  • Μεγάλη σημασία στην καθαριότητα της χώρας και των χωριών Λειβάδια-Βραχνού.
  • Τοποθέτηση και αντικατάσταση λαμπτήρων led σε όλες τις πλατείες στους δρόμους και ιδιαίτερα στην είσοδο του δρόμου  της χώρας.
  • Ανάπλαση των πλατειών και την δημοτικών βρυσων 
  • Επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκατάστασης καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Το διακύβευμα λοιπόν είναι τι χαρακτήρα τοπικής αυτοδιοίκησης θέλουμε. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κουλτούρα που προσπαθούν να μας περάσουν και να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας ως τοπικές κοινωνίες 

 Παρασκευή Φραδέλου - Κοζίνη

Υποψήφια στο Τοπικό της Χώρας

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet