Γ. ΜΠΑΛΛΑΣ: Για την ΣΑΤΑ στην Χώρα!...

Ο Γιώργος Μπάλλας είναι 28 ετών. Εδώ και μια 5ετία είναι δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου. Έχει έδρα την Άνδρο. Είναι νομικός σύμβουλος του Γραφείου Κτηματογράφησης Άνδρου και του υποκαταστήματος Eurobank Άνδρου. Ασχολείται για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Σήμερα καταθέτει τις απόψεις του για το Τοπικό της Χώρας για το οποίο είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

Ενόψει εκλογών ακούς δεξιά και αριστερά γνώμες, γνώμες τις οποίες τις ακούς στο καφενείο. Φυσικό και επόμενο θα μου πεις. Η αλήθεια είναι πως συμφωνώ, απλώς τυχαίνει ως συνήγορος να μου αρέσει να ψάχνω την αλήθεια και να αναφέρομαι πάντα σε γεγονότα και αποδεικτικά στοιχεία.

Γι' αυτό λοιπόν προεκλογικά θα πρέπει να κάνουμε ξεκάθαρο κάτι, άλλωστε οφείλουμε να λέμε την αλήθεια και να μην αφήνουμε να παίζουν με τα μυαλά μας προεκλογικά για λίγες ψήφους και κανένα ξέμπαρκο σταυρό.

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 10/2020 Απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Άνδρου, αποφασίστηκε να γίνουν επείγοντα έργα για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων και έργων αντιπλημμυρικής προστασίας. Το Τοπικό Συμβούλιο πήρε ομόφωνη απόφαση, άρα ερωτήθηκε για το που θα πάει η ΣΑΤΑ και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, που την έδωσε για τα εν λόγω έργα!!!

Άρα λοιπόν το Τοπικό Συμβούλιο της Χώρας της Άνδρου ήταν απόλυτα σύμφωνο να προχωρήσει ο Δήμος και ο Δήμαρχος στην προαναφερόμενη παραχώρηση για το κοινό καλό και δημόσιο συμφέρον των πολιτών της Άνδρου. Τώρα λοιπόν γιατί κάποιοι λένε ότι δεν προχώρησαν σε έργα διότι ο Δήμαρχος πήρε τη ΣΑΤΑ από το τοπικό συμβούλιο, είναι καθαρά δικό τους θέμα. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους, αλλά σε κάθε περίπτωση κατανοώ πλήρως ότι ίσως θέλουν να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους.

Δεν γνωρίζω σήμερα γιατί αρνούνται την εν λόγω κίνηση ενόψει εκλογών, κάποιοι οι οποίοι ζητούν την ψήφο μόνο και μόνο για να φανούν εκεί που τέσσερα χρόνια δεν φάνηκαν ούτε στις παρελάσεις. Θα μου πείτε δεν είμαστε για τις παρελάσεις Γιώργη, είμαστε για να προσφέρουμε. ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Αλλά όχι για να φανούμε ξαφνικά επειδή βλέπουμε ότι στενεύουν τα όρια και μάλλον κινδυνεύει η θέση μας, να αναιρούμε τον ίδιο μας τον εαυτό και την ψήφο μας στο τοπικό συμβούλιο.

Εν κατακλείδι, να αναφέρω ότι όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας… αν είσαι αόρατός και αφανής επί 4 χρόνια, δεν μπορείς ξαφνικά να ζητάς ψήφο. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Είναι κι αυτό που λέμε "κάπου όπα". Έχω την εντύπωση ότι έχουμε ξεφύγει πια από τις πολιτικές προσπάθειες εκδήλωσης, ξεφύγαμε από το 2011 που έγινε το "μπαμ", γίναμε όλοι πιο ειλικρινείς και συγχωρέστε με για την έκφραση… "πιο πονηροί"!

Όλα αυτά διότι δεν μπορώ το ψέμα με σκοπό την προσωπική προβολή.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ένα τοπικό ανύπαρκτο παλεύει να διορθώσει τελευταία στιγμή ότι δεν διορθώνεται. Μπράβο Γιώργο, συνέχισε έτσι!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους!!!!!
Στο τοπικό Χώρας και κάποιων χωριών έχει εκλεγεί από τη παράταξη του Σουσουδη δημοτικός σύμβουλος δεν φρόντισαν να γίνουν έργα δεν αναρωτήθηκαν που πήγαν τα λεφτά και το θυμήθηκαν παραμονές εκλογών παιχνίδια αποτυχημένα κύριοι. Δεν είναι ηλίθιος ο κόσμος ψαχτειτε ποιοι είστε εκλεγμένοι στο τοπικό Χώρας Μεσσαριας και άλλων χωριών και μετά εξηγήστε σε αυτούς που σας ψήφισαν κυριως γιατί δεν διεκδικήσετε όσα έπρεπε τόσα χρόνια γιατί δεν δημοσιεύσατε όλα σας τα παράπονα γιατί δεν ενημερώσατε τον κόσμο ότι ζητάτε από τον δήμαρχο και σας αγνοεί;;;; γεμίζατε τεφτέρια για παραμονές εκλογών ;

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο Γιώργο. Καλή επιτυχία. Ειναι καιρός το τιμόνι της Χώρας να το πάρει επιστήμονας με γνώση και θέληση. Τους είδαμε τους Σουσουδικούς του τοπικού. Χαμένοι και μόνο αντιπολίτευση. Μακάρι να εισαι πρόεδρος της Χώρας και ο πατέρας σου στο Δημοτικό Συμβούλιο πρόεδρος μπας και βοηθήσετε να γίνουν πράγματα που χρειάζονται στην Χώρα. Συνεχίστε δυνατά. Σας χρειαζόμαστε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Άιντε το 2020 η ΣΑΤΑ παραχωρήθηκε για αντιπλυμμηρικα εργα
Το 2021 2022 2023 που πήγε η ΣΑΤΑ ΟΕΟ???