Λ. ΜΠΑΛΛΑΣ: "Έργα" και ημέρες του ψευδόμενου Σουσούδη με αριθμούς από το 2014 μέχρι το 2019

  

Μια βδομάδα πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023 και βέβαια οι φίλοι μου και οι συνεργάτες μου με έχουν πείσει πως πρέπει να μείνω σοβαρός και χωρίς χιούμορ να πάμε στις εκλογές. Μα αλήθεια πως κρατάς την σοβαρότητα σου όταν ακούς γελοία επιχειρήματα από τον Θεοδόση Σουσούδη; Θα προσπαθήσω να μη γίνει αυτό το άρθρο χρονογράφημα, σας το υπόσχομαι.

Μετά από 4 χρόνια κα μετά από πιέσεις των Ανδριωτών, αλλά και του Εν Άνδρω, ο Θεοδόσης Σουσούδης αποφάσισε δέκα μέρες πριν τις εκλογές του 2023 να κάνει απολογισμό έργου της 5ετούς θητείας του από το 2014 μέχρι το 2019!!. Του πήρε πέντε χρόνια να σκεφτεί τι θα γράψει. Τέλος πάντων «Κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Βέβαια έχει ενδιαφέρον ότι στην 12η σελίδα του φυλλαδίου του ανακαλύπτει έναν απολογισμό απραξίας (έτσι το γράφει) και γράφει ότι ο Δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης δεν έχει κάνει τίποτα για οκτώ θέματα, που όλα έχουν προχωρήσει!!! Αλλά ο Θεοδόσης προσπαθεί να πείσει με ψέματα. Ένα από αυτά «Τίποτα επί 4 χρόνια για τη διαχείριση των απορριμμάτων». Θεέ και Κύριε!!! Θεοδόση δεν έμαθες ότι όχι μόνο προχώρησε το θέμα του ΧΥΤΥ παρόλο που εσύ με τις παλινωδίες σου και την μηδενική σου βάση το πήγες με ρυθμό χελώνας; Αλήθεια δεν έμαθες ότι δημοπρατήθηκε το έργο στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 παρόλο που εσύ ψήφισες αρνητικά στην παραλαβή της μελέτης του ΧΥΤΥ; Και μη το αρνείσαι Θεοδόση γιατί υπάρχει η 54/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (ΑΔΑ ΨΛΗΖΩΨΙ-25Ν) με φαρδιά πλατιά την αρνητική σου ψήφο. Προσπάθησε με άλλο τρόπο να ξαναξεγελάσεις  τους κατοίκους του Πιτροφού.

Όμως έπαθα σόκ όταν είδα ότι ο Θεοδόσης Σουσούδης στην 14η σελίδα του φυλλαδίου του γράφει με κεφαλαία γράμματα «ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΘΗΤΕΙΑΣ 2014-2019 = 19.000.000 ΕΥΡΩ. Και εγώ που ήμουνα; Γιατί δεν τα πήρα χαμπάρι; Πότε ο Σουσούδης προγραμμάτισε και βρήκε χρηματοδοτήσεις για έργα 19.000.000 ευρώ;;

Τότε με έπιασε η επαγγελματική μου επιμονή και ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τα τελευταία 8 χρόνια και άρχισα να ψάχνω τα ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ από το 2014 μέχρι και σήμερα. Ήθελα να μιλήσω με αποδείξεις και αποφάσεις και όχι με λόγια. Και αυτά τα στοιχεία είναι που σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Ξέρετε τα τεχνικά προγράμματα είναι τα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί και εκτελούνται  την συγκεκριμένη χρονιά. Όχι ψέματα, Όχι θεωρίες αλλά αριθμοί. Δεν υπάρχουν κρυφά έργα. Και βέβαια οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015

Πάμε λοιπόν: Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου 203/21-11-2014 κατάρτιση τεχνικού Προγράμματος Δήμου Ανδρου οικονομικού έτους 2015 (ΑΔΑ ΩΧΖΞΩΨΙ-ΒΑ6) Πρώτη χρονιά του Δημάρχου Σουσούδη.  Βλέπω γενικό σύνολο τεχνικού προγράμματος 10.919.190,26 ευρώ. Ρε μπας;;; Κοιτάζω λίγο καλύτερα  ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ το μυστικό στην προτελευταία σελίδα ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ 10.527.150,26 ΕΥΡΏ. Δηλαδή για όσους δεν καταλαβαίνουν ή δε θέλουν να καταλάβουν ο Δήμαρχος Θεοδόσης κληρονόμησε από την διοίκηση Γλυνού συνεχιζόμενα έργα 10.527.150,26 ευρώ. Άνθρακες ο θησαυρός. ΕΡΓΟ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 2015 μετά την αφαίρεση συνόλου και κληρονομιάς είναι μόνο 580.000 ευρώ και από τα 19.000.000 μένουν μόνο τα 8.000.000 ευρώ!!!

Συνεχίζω την έρευνα και βλέπω πως το αντίστοιχο τεχνικό πρόγραμμα του 2016 με την 287/2015 απόφαση έγκρισης τεχνικού προγράμματος είναι 5.894.129,61 ευρώ με συνεχιζόμενα έργα  4.625.700,75 ευρώ. Την επόμενη χρονιά το αντίστοιχο τεχνικό πρόγραμμα του 2017 με την 267/2016  απόφαση έγκρισης τεχνικού προγράμματος είναι μόλις 3.765.194,34 ευρώ. Όμως, πάλι τα συνεχιζόμενα έργα είναι 2.455.855,38 ευρώ. Και το τελευταίο τεχνικό πρόγραμμα του 2018 με την 194/2018  απόφαση έγκρισης τεχνικού προγράμματος είναι μόλις 1.355.683,02 ευρώ . Πτωτική τάση αφού τα έργα Γλυνού κάποτε τελείωναν και δεν υπήρχαν προγραμματισμένα έργα Σουσούδη.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Δήμαρχος Σουσούδης παρέλαβε συνεχιζόμενα έργα 10.527.150,26 ΕΥΡΏ το 2014 και παρέδωσε στον Δήμαρχο Λοτσάρη συνεχιζόμενα έργα 1.355.683,02 ευρώ. Ο Δήμαρχος Λοτσάρης παρέλαβε αυτά τα έργα των 1.355.683,02 ευρώ και παραδίδει στον επόμενο Δήμαρχο Ανδρου (στον εαυτό του δηλαδή αφού είναι βέβαιη η επανεκλογή του) έργα 25.000.000 ευρώ με το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023. ΔΗΛΑΔΗ: Ο Δήμαρχος του "δεν κάνω  έργα" Θ. Σουσούδης, κατακρίνει τον Δήμαρχο "των έργων" Δημήτρη Λοτσάρη. Μιλάμε για θράσος...

ΕΠΙΜΥΘΙΟ: Μύθος λοιπόν ο ισχυρισμός Σουσούδη για έργα 19.000.000 ευρώ στην θητεία του αφού κληρονόμησε συνεχιζόμενα έργα σχεδόν 11.000.000 ευρώ από Γλυνό (μεταξύ αυτών και ο Βιολογικός της Χώρας). Ψέματα Σουσούδη αυτό που αναφέρει επί λέξει στο φυλλάδιο του για τον Δήμαρχο Λοτσάρη « Κατάφερε να εκτελεί έργα απευθείας ανάθεσης το 2023, με ποσά που εγκρίθηκαν το 2019». Ψέμα είναι κι αυτό Θεοδόση. Και δεν είναι το μόνο αφού το 2019 άφησες συνεχιζόμενα έργα μόλις 1.300.000 ευρώ και σήμερα εκτελούνται έργα 25.000.000 ευρώ. Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια για την ανικανότητα του Θ. Σουσούδη να προγραμματίσει, να μελετήσει αλλά και να βρει πόρους για να εκτελεστούν έργα. Αποδεικνύω με αριθμούς και αποφάσεις Δ.Σ ποια είναι η αλήθεια. Όμως το πρόβλημα του ψευδόμενου ασύστολα Θεοδόση το περιέγραψε ο μεγάλος συγγραφές Μπερναρτ Σω «Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ» 

ΥΓ Πίστεψε το, θες δεν θες, Θεοδόση πως ο Λοτσάρης κάνει μεγάλό έργο. Χωρίς να έχει κληρονομήσει τίποτα από εσένα το 2019. Εσύ ούτε που είχες σκεφτεί τα έργα που έκανε στην Χώρα και στην Άνδρο. Και αυτό δεν είναι ψέματα. Απλά κοίτα γύρω σου. Και θα το δεις.

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μην γελάς πολύ Χωραίτη γιατί ο Μπάλλας σας ταπώνει με στοιχεία. Οσον για το αν θα βγεί, 30 χρόνια τον πολεμάτε αλλά βγαίνει. Πάλι πρόεδρος ΔΣ θα ειναι γιατί ειναι ο μόνος που τα καταφέρνει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Βασίλη θεατράνθρωπε τον Μπάλλα δεν τον φτάνεις
γέλα τώρα με τον Χωραίτη σου γιατί μετά θα τρέχεις δε θα φτάνεις.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ανδριώτη έχει δίκιο ποιος ασχολείται με την υποψηφιότητα Μπάλλα; Μόνο εσύ που γράφεις σχόλια. Γιατί άραγε; Πάντως να ξέρεις Ανδριώτη γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολλά τα μπράβο στον Θεοδόση ότι και αν λέτε βρίσκει ζαβαντριωτες και πείθει!!!! Τα ταλέντα να αναγνωρίζονται!!!!!
ξέρετε τι τάζει που θα επέμβει τι θα τακτοποιησει ; που δεν τακτοποίησε πέντε χρόνια ; και εσείς μπράβο θα του πείτε.
Μόνο έπαινοι αξίζουν οι αποτυχημένοι τραγουδοποιοί
να το καταλάβουμε ανεπαγγελτοι έχουν χρόνο μέσα στη τεμπελιά τους ψάχνουν το επόμενο καλλιτεχνικό τους βήμα οι υπόλοιποι όμως σοβαροί άνθρωποι να πιστεύουν ένα σωρό ψέματα και θα θα . Παιξτους Θεοδόση βιολιά να χαρούν τα ζαβα και φωτογραφίες άπειρες και πολλά τα μπράβο σου!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Με μίσος και χολή, με ψέμα και διαβολή δεν πας μακριά κυρ Βασίλη λαουτέρη με το μάνταλο στο χέρι...

This comment was minimized by the moderator on the site

Νομίζω οτι δεν ασχολείται κανένας με την υποψηφιότητα μπάλα. Γέλιο πολύ εχει προκαλέσει

This comment was minimized by the moderator on the site

Εκεί στα ΛΑΜΥΡΑ δεν ξέρετε γράμματα ε; Ούτε να διαβάσετε μπορείτε ε; Κρίμα κάποτε μένανε άνθρωποι μορφωμένοι. Σου γράφει ο Μπάλλας δύο τεχνικά προγράμματα αγράμματε. Του 2018 που είναι οι μελέτες; Κι αυτές μέσα είναι αμόρφωτε. Που είναι ντε; Ρώτα κάποιον που ξέρει γράμματα και μπορεί να διαβάζεις αριθμούς φουκαρά.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εκ του αποτελέσματος,ο Μπάλας πιο μάγκας από σένα κυρ Βασίλη!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Σουσούδης κσι τα πρώτα βιολισ του ξέρουν οτι Δήμαρχος βγαίνει ο Λοτσάρης και εχουν φαγωθεί να μην μπεί στο συμβούλιο ο Μπάλλας και τους ξεσκεπάζει και τους τα λέει πέντε χρόνια. Λοιπόν ειναι απλά τα πράγματα ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΛΑ για να μπεί στο συμβούλιο παρα τον πόλεμο που του κάνουν

This comment was minimized by the moderator on the site

Λευτέρη προσπαθείς με διάφορα τρικ να μαζέψεις ψήφους, αλλά σε βλρπω να κοιτάς τα δσ απο το youtube

Περισσότερα