ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ: Για το Γαύριο που αγαπώ...

Ο Νίκος Κατσίκης ως εκπρόσωπος των πυροσβεστών σε συνάντηση με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας 

Είμαι ο Νικος Κατσίκης. Οι φίλοι μου με λένε πολυεργαλείο, με ότι καταπιάνομαι να κάνω.  Δεν είναι και πολύ cool παρατσούκλι αλλά επειδή, μου αρέσει πεισματικά, να κοιτάζω  μπροστά, γενναία και αποφασιστικά, να προσπαθώ να προχωράω και εγώ για το κοινό καλό του τόπου μας, αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου της ΑΝΔΡΟΥ, να είμαι στην ομάδα των υποψήφιων Τοπικών Συμβούλων Γαυριου, για την επόμενη 5ετή θητεία.

Από το 2003, εργάζομαι στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου ως Πυροσβέστης. Το πάθος μου για την τοπική αυτοδιοίκηση και η συναναστροφή με τον κόσμο και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, με ώθησαν να ασχοληθώ περισσότερο με αυτόν τον τομέα. Είμαι ιδρυτικό και εκλεγμένο μέλος του Χορευτικού Ομίλου Υδρούσας από το 2015. Παρέχουμε στην τοπική κοινότητα πολιτιστικές δραστηριότητες και αναδεικνύουμε την παράδοση του τόπου μας σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Ανήκω στη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας ( ΓΣΕΕ ) από το 2018 σαν σύνεδρος-μέλος. Διατελώ Γενικός Γραμματέας του Πανελλαδικού Σωματείου Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών, μια θέση που έχω τιμηθεί να κατέχω μετά από υπηρεσία ως Αντιπρόεδρος για δύο χρόνια. Επιπλέον, είμαι εκλεγμένο μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Μεταθέσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας για τρεις συνεχόμενες θητείες.

Το νησί μας, το Γαύριο είδε τα 4 χρόνια διοίκησης Δ. Λοτσάρη σημαντική επίλυση μεγάλου μέρους των προβλημάτων της καθημερινότητας, αλλά κυρίως μεθόδευσε και την υλοποίηση ενός οράματος, μιας ιδέας και μιας προστιθέμενης αξίας, που είναι ήδη ορατή στο νησί μας και  που θέλουμε να συνεχιστεί προφανώς όλοι μας στον Συνδυασμό, για όλους για τους πολλούς.

Έχω για την Τοπική κοινότητα Γαυρίου, πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου, τα οποία συμμερίζεται ο Δήμαρχος και τα οποία θέλω να βοηθήσω να γίνουν πράξη, αν οι συμπολίτες μου, μου κάνουν την τιμή, να με ορίσουν εκπρόσωπό τους στο επόμενο Τοπικό Συμβούλιο Γαυρίου.

Δεν θέλω να είμαι απλά συνεχιστής της προσπάθειας και του έργου που ήδη γίνεται, θέλω να την ενισχύσω. Θέλω να προσπαθήσω να εμφυσήσω στους ανθρώπους της ηλικίας μου και στους ακόμα νεότερους πως πρέπει ασχολούνται με τα κοινά και κυρίως, το πώς πρέπει να ασχολούνται με τα κοινά.

Δεν δηλώνω παρών και μάχιμος επειδή δεν έχω τι άλλο να κάνω, αλλά γιατί νιώθω ότι μπορώ, έστω και αν  μου αποδώσετε ευρύτερα όλοι σας, των φίλων μου το παρατσούκλι του πολυεργαλείου σε ότι καταπιάνομαι.

Γιατί θέλω να το κάνω, γιατί η συνείδησή μου δεν με αφήνει να σκεφτώ κάτι άλλο. 

- Με την θεμελιωμένη άποψη, ότι η  Τοπική Κοινότητα Γαυρίου πρέπει να έχει λόγο σε όλα.

- Με την θεμελιωμένη άποψη, για ένα Γαύριο, όπου οι διαφορές μας θα είναι, με έναν ώριμο τρόπο, συνδετικός ιστός, δημιουργοί κοινότητας των πολιτών της.

- Με την θεμελιωμένη άποψη, για ένα Γαύριο, όλοι μαζί ενωμένοι,  ένα νησί ολόκληρο, όπου, το χθες θα τροφοδοτεί το σήμερα και μαζί τα δύο το μέλλον, θα μας προκαλούν ενθουσιασμό ή έστω κέφι για το αύριο.

Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας για το Τοπικό του Γαυρίου και δεσμεύομαι απέναντί σας να πράξω τα μέγιστα δυνατά

Νίκος Κατσίκης

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Και οι δύο όρθιοι είναι????

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπραβο Νικο. Εισαι ενας αξιος νεος που αγαπαει το νησι του και βοηθας πολλα χρονια ανιδιοτελως στα κοινα. Σου αξιζει να σε δουμε προεδρο του Γαυριου. Καλή επιτυχια!!