Ο Δ. Λάσκαρης "σεμνά και ορθολογικά" παραθέτει τα έργα της επόμενης μέρας.

 

Από την ασφαλτόστρωση του επαρχείου στις ολισθηρές κι επικίνδυνες στροφές του Πιτροφού το 2021. Μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή επαρχείο Άνδρου.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, 

     Περάσαμε μια μακρά και πολωμένη προεκλογική περίοδο με πολλά λόγια, ευχολόγια, οράματα και όνειρα… Όλο αυτό το διάστημα παρά τις προκλήσεις και τη λάσπη στο πρόσωπό μου, επέλεξα να παραμείνω σιωπηλός και σεμνός χωρίς να ανταποδίδω ή να εξηγώ την αλήθεια. Ακούσαμε πολλές εξαγγελίες για ένα σωρό έργα και άυλες αειφόρες μεθόδους διοίκησης, που ήταν προκλητικά αστείες.

Έχω κι εγώ πολλές ιδέες για τον νησί που διαμένω, αλλά σας ζητώ συγνώμη - ψέματα δεν θα σας πω, ποτέ! Τη δημόσια διοίκηση πρέπει να την αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα, να ξέρεις ακριβώς τις αρμοδιότητες σου, αλλά και τις δυνατότητες των υπηρεσιών σου. Όλα τα άλλα είναι …‘να ‘χαμε να λέμε’!

 

Ασφαλτόστρωση Μεσαριάς με προγραμματική σύμβαση Επαρχείου - Δήμου. Χρηματοδότηση Επαρχείου. Υλοποίηση έργου Δήμος Άνδρου. Έργο 2021. 

Τίμια και ορθολογικά λοιπόν, σας παραθέτω  τα έργα που άμεσα θα γίνουν την επόμενη ημέρα στην Άνδρο μας. 

  • Αποκατάσταση δρόμου Αμμολόχου έως και το Ναυτικό Παρατηρητήριο, με την μελέτη ‘Συντήρησης Οδικού Δικτύου’
  • 150 νέα σημεία στο Επαρχιακό δίκτυο με μπάρες ασφαλείας (15χλμ μπάρες)
  • Διαγράμμιση λωρίδων ασφαλείας σε όλο το μήκος του Επαρχιακού δικτύου
  • Αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα στην είσοδο της Χώρας, από Άγιο  Σπυρίδωνα έως ξενοδοχείο Παράδεισος, με την μελέτη ‘Συντήρησης Οδικού Δικτύου’
  • Αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα στην είσοδο Όρμου Κορθίου από τις Χώνες, με την μελέτη ‘Συντήρησης Οδικού Δικτύου’
  • Χρηματοδότηση για την κατασκευή του κλειστού Πολιτιστικού Κέντρου Άνδρου δίπλα από το Ανοιχτό Θέατρο, κατόπιν μελέτης του Αλκιβιάδη Τάττου και του Δήμου Άνδρου
  • Μελέτη και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στην επαρχιακή οδό Παλαιόπολης-Σταυροπέδας και Σταυροπέδας-Σταυριά
  • Συγκοινωνιακή μελέτη βελτίωσης και εξυγίανσης επαρχιακών οδών Γαυρίου-Χώρας και Γαυρίου-Κορθίου
  • Αγορά εκχιονιστικής λεπίδας μικρών οχημάτων για τα δύσκολα σημεία 

     Σίγουρα η Άνδρος μας χρειάζεται πάρα πολλά για να μπορέσει να προσφέρει μια καλή ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας. Αλλά θα είμαστε εδώ μαζί  με σχέδιο, και  προτάσεις και λύσεις  για την Άνδρο  ανάλογα πάντα με τις ανάγκες που προκύπτουν από την καθημερινότητα και τις παγκόσμιες συγκυρίες 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ

ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Επισης τo fair play και ο νομος!! λένε πως την προηγουμενη απο τις εκλογες δεν κάνεις καμία ανάρτηση και καμια προεκλογική ενεργεια. Ο Λάσκαρης το σεβαστηκε και δεν εχει βαλει τιποτα. Αντιθετως η Βρεττου εχει κάνει ηδη 5 !!!!αναρτήσεις μεσα στην ημέρα απο τις οποιες οι 2 ειναι καθαρα προκλογικές και προς άγρα ψήφων!! Με μια απλη ενσταση ειναι ήδη εκτός διαδικασίας!!! Ντροπη της

This comment was minimized by the moderator on the site

Άσε τις μεγάλες κουβέντες και πήγαινε να καθαρίσεις τα ποτάμια στο Κόρθι,άντε μπράβο

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλημέρα Κύριε Μπασαντη και καλή ψήφο. Στις τρεις από τις πέντε πρώτες σελίδες του σάιτ φιλοξενείτε κείμενα που αφορούν τον Κο Λάσκαρη. Νομίζω ότι αυτό και εάν είναι εύνοια προς τον υποψήφιο για τη θέση του Επάρχου. Πραγματικά λυπάμαι πολύ γιατί σας έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Δυστυχώς κατά την άποψη μου χάσατε την αντικειμενικότητα σας. Προσωπικά θεωρώ ότι ο απερχόμενος Έπαρχος είναι πολύ λίγος για τη θέση και όπως έχω τονίσει σε προηγούμενο σημείωμα μου, όλοι τον θέλουν γιατί δεν φέρνει αντιρρήσεις.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τείνω να συμφωνήσω μαζί σας. Διαφωνώ μόνο σε μια λεπτομέρεια..
Η κ. Βρεττού που προτιμάτε είναι πιο άγνωστη από τον Κασσελάκη. Εμφανίστηκε από το πουθενά (ή μάλλον από το Γαύριο και την Ταϋλάνδη) χωρίς καμία προϋπηρεσία σε οτιδήποτε. Με καλό βιογραφικό. Ο Κασσελάκης έχει καλύτερο. Και άλλοι πολλοί στην Άνδρο πολύ καλύτερο. Προέρχεται είπε από παραδοσιακή οικογένεια της Άνδρου. Αρκεί η καταγωγή σημερα; ΟΧΙ. Το θέμα είναι τι μπορεί να κάνει; Αν κρίνουμε από την προεκλογική της εκστρατεία την οποία καλύψαμε πλήρως ΕΛΑΧΙΣΤΑ.
Η τελευταία "προγραμματική" ανάρτηση της είχε 3 υπουργεία και τον Δήμο Άνδρου. Ιδέα δεν έχει για το πόστο και ιδέα δεν έχουμε για το τι μπορεί να κάνει.
Το χειρότερο: την τεστάραμε δίνοντας της μια πληροφορία off the record. Κι όταν της κάναμε κριτική έκανε κουρέλι το off the record!!! Ποιος μπορεί στην πολιτική να εμπιστευτεί μια κυρία χωρίς ίχνος γνώσης και αυτοσυγκράτησης, που τσαλαπατά το off the record ΚΑΝΕΙΣ.
Σε αντίθεση με αυτή ο Λάσκαρης πλήρωσε μια δημοσκόπηση. Αυτή δεν πλήρωσε τίποτα, αλλά είχε από εμάς μια ποσοτική πληροφορία. Χωρίς τα ποιοτικά στοιχεία. Ο Λάσκαρης ως πιο οργανωμένος είχε πλήρη γνωση του πεδίου. Και κινήθηκε με πρόγραμμα. Κορυφωσε την τελευταία εβδομάδα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Από τη μια έχουμε έναν ήσυχο, σεμνό και εργατικό υποψήφιο που ξέρει την δουλειά κι έχει τα εύσημα του Περιφερειάρχη και του Δημαρχου. και από την άλλη την κ. Βρεττού του κυρίου Σουσούδη που κάνει κουρέλι ότι εμπιστοσύνη της δείχνεις. Ποιος θα την στήριζε με όλες αυτές τις αντιφάσεις που ξετύλιξε προεκλογικά; Εσείς ναι. Εγώ όχι. .
ΥΓ Απλώς συμφωνώ μαζι σας πως ο Λάσκαρης που ξέρει το αντικείμενο κλιμάκωσε την τελευταία εβδομάδα. Η κ. Βρεττού που δεν το ξέρει πάει απλώς βόλτες στις προεκλογικές συγκεντρώσεις κυρίως του κ. Σουσούδη.
Τι δεν καταλαβαίνετε λοιπον;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλή επιτυχία κ.Έπαρχε.