ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΔΡΟΥ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ - ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ 27 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ

 

 ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Ο ιστότοπος μας λόγω μεγάλης εισόδου - περίπου 40.000 επισκέψεις - κατέστη από ένα σημείο και μετά δύσκολη η πρόσβαση ακόμα και για τις δικές μας αναρτήσεις. Ζητάμε συγνώμη για το πρόβλημα.
 
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ  - ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ 27 ΨΗΦΟΥΣ ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ
 
Η τελική διαφορά των εκλογών είναι σύμφωνα με το ΥΠΕΣ 27 ψήφοι υπέρ του Σουσούδη. Το αποτέλεσμα ήταν απρόσμενα οριακό. Το έκριναν κυρίως οι ετεροδημότες της περιοχής της Χώρας, όπου υπήρξε πολύ μεγάλη κινητοποίηση. Η Άνδρος γύρισε σελίδα. Προς τα που θα φανεί προσεχώς. 
Καλή τύχη...
ΥΓ Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τα χυδαία σεξουαλικού μεγαλείου σχόλια ορισμένων κάτω από το αποτέλεσμα των εκλογών. Φυσικά δεν κρίνουμε σκόπιμο να τα ανεβάσουμε.  Αν αυτή την Άνδρο θέλετε ορισμένοι τότε καλώς ορίσατε στο φυσικό σας τοξικό περιβάλλον... 
 

 

Αναλυτικά αποτελέσματα δημοτικών εκλογών Άνδρου - Ανά δημοτική ενότητα, οικισμό και χωριό

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΝΔΡΟΣ 1  Λοτσάρης 84 - Σουσούδης 131

 

ΑΝΔΡΟΣ 2  Λοτσάρης 82 - Σουσούδης 114

 

ΑΝΔΡΟΣ 3  Λοτσάρης 54 - Σουσούδης 137

 

ΑΝΔΡΟΣ 4  Λοτσάρης 63 - Σουσούδης 125

 

ΑΝΔΡΟΣ 5  Λοτσάρης 54 - Σουσούδης 128

 

Αποίκια  Λοτσάρης 70 - Σουσούδης 90

 

Βουρκωτή  Λοτσάρης 69 - Σουσούδης 31

 

Λάμυρα 1  Λοτσάρης 39 - Σουσούδης 69

 

Λάμυρα 2  Λοτσάρης 59 - Σουσούδης 71

 

Μεσαριά 1 Λοτσάρης 47 - Σουσούδης 103

 

Μεσαριά 2 Λοτσάρης 88 - Σουσούδης 94

 

Μεσαριά 3  Λοτσάρης 56  - Σουσούδης 89 

 

Πιτροφός  Λοτσάρης 75 - Σουσούδης 99

 

Στενιές 1  Λοτσάρης 30 - Σουσούδης 120

 

Στενιές 2  Λοτσάρης 34 - Σουσούδης 122

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΘΙΟΥ

 

Κόρθι 1  Λοτσάρης 79 - Σουσούδης 84

 

Κόρθι 2  Λοτσάρης 82 - Σουσούδης 78

 

Κόρθι 3  Λοτσάρης 108 - Σουσούδης 75

 

Καπαριά Λοτσάρης 65 - Σουσούδης 44

 

Κοχύλου  Λοτσάρης 38 - Σουσούδης 51

 

Όρμος 1  Λοτσάρης  127 - Σουσούδης 105 

 

Όρμος 2  Λοτσάρης 77 - Σουσούδης 109

 

Παλαιόκαστρο Λοτσάρης 99 - Σουσούδης 48 

 

Συνετί  Λοτσάρης 39 - Σουσούδης 90

 

 

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΔΡΟΥΣΑΣ

 

Γαύριο 1  Λοτσάρης 163 - Σουσουδης 117

 

Γαύριο 2  

 

Αμόλοχος Λοτσάρης 32 - Σουσούδης 21

 

 Άνω Γαύριο Λοτσάρης 90 - Σουσούδης 49

 

Απροβάτου Λοτσάρης 149 - Σουσούδης 73

 

Άρνη Λοτσάρης 68 - Σουσούδης 46 

 

Βιτάλι Λοτσάρης  40 -  Σουσούδης 19 

 

Κατάκοιλος  Λοτσάρης 101 - Σουσούδης 52

 

Μακροτάνταλο Λοτσάρης 122 - Σουσούδης 78

 

Μπατσί 1  Λοτσάρης 186 - Σουσούδης 156

 

Μπατσί 2 Λοτσάρης 160 - Σουσούδης 134

 

Παλαιόπολη  Λοτσάρης 75 - Σουσούδης 39 

 

Φελλός  Λοτσάρης 86 - Σουσούδης 13

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όπως συνήθως είστε επιθετικός στην όποια κριτική. Είμαι εδώ γιατί δεν μου αρέσουν τα άλλα μέσα. Αν μου άρεσαν δεν θα ήμουν εδώ. Θεωρώ ότι μπορείτε και σας αξίζει υψηλότερος πήχης από αυτά. Δεν είπα να τα παρουσιάζετε 50-50, καλό είναι που έχετε άποψη, αλλά κανείς που δεν είναι ήδη οπαδός του δημάρχου δεν σας βρίσκει αντικειμενικό. Αυτό δεν σας προβληματίζει; Ακόμη και αν πιστεύετε ότι η στήριξή σας στον δήμαρχο κάνει καλό στον τόπο, η στήριξή σας θα'ταν πολύ πιο αποτελεσματική αν ο αναγνώστης ήξερε ότι εδώ θα διαβάσει και κακώς κείμενα και παραλείψεις και αναγνωρίσεις οποιουδήποτε άλλου που δεν ανήκει σ'αυτή την παράταξη (εκτός και αν ισχυρίζεστε ότι τα τελευταία 10 χρόνια κανείς δεν έκανε το παραμικρό θετικό για τον τόπο πλην της θεόσταλτης παράταξης που στηρίζετε, που όμως παραδόξως έχασε από...ανίκανους καταστροφείς). Και για να σας το πω με μια αναλογία, αν είστε των αθλητικών, κανείς οπαδός του ΠΑΟ δεν ψάχνει για ενημέρωση στον "Πρωταθλητή". Ακόμη και να τον διαβάσει, δεν θα τον πιστέψει. Αλλά εσείς δεν είστε Πρωταθλητής και επειδή ώρες ώρες πάτε να γίνετε, σας είπα τη γνώμη μου ότι μπορείτε και αξίζετε καλύτερα. Αν ακόμη σας φαίνεται άδικη η κριτική μου την πετάτε. Εγώ θα είμαι εδώ και θα ελπίζω να με διαψεύσετε σ'αυτή την διαφορετική εποχή που μπαίνει ο τόπος μας. Καλή σας μέρα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Βρέθηκε μια ομάδα που κινητοποιήθηκε απέναντι στην αδράνεια και στον φεισμπουκισμό, την τοξικότητα και την αβελτηρία. Την στηρίξαμε. Όμως η νοοτροπία της Άνδρου δεν την άντεξε. Και έχασε. Καλή σας τύχη...
Προηγουμένως πιστέψαμε σε μια άλλη ομάδα. Του γιατρού. Που απέτυχε παταγωδώς. Χάσαμε και τότε. Κάναμε αντιπολίτευση. Κάποια στιγμή η Άνδρος βρήκε μια περπατησία. Τώρα την έχασε. Βοήθησα και τις δύο ομάδες και ξέρω. Εσείς βοηθήσατε την ομάδα που κέρδισε τώρα. μπράβο σας.
Η Άνδρος σας ανήκει. Φτιάξτε τους δρόμους του Λοτσάρη, τον ΧΥΤΥ του Λοτσάρη, τα σχολεία του Λοτσάρη. Την ύδρευση του Λοτσάρη. Φτιάξτε αυτά που δεν σκέφτηκε και δεν προγραμμάτισε ποτέ ο προηγούμενος.
Θέλετε μέσους όρους μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας; Θέλετε μέσους ορους μεταξύ αλητών που με βρίζουν χυδαία καθημερινά στα άλλα σαιτ που δεν διαβάζετε και μιας γραφής με επιχειρήματα και εγγράμματης. Προσπαθήσαμε για την Άνδρο πέρα από το λουμπεναριό της μαγκιάς και της υβρης. Χάσαμε....
Βαδίζω τον δικό μου δρόμο. Έτσι τον βάδισα απέναντι στον Ανδρέα που τον αντιπολίτευτηκα με τον Αρσένη. Απέναντι στον Σημίτη και στον Λαλιώτη. Τρεις φορές με απέλυσαν. Δεν το έβαλα κάτω. Απέναντι στον Σαμαρά και τον Τσίπρα του αντιμνημονίου. Πολιτικά ανήκω σε μια φευγάτη ανανεωτική αριστερά που ηττηθηκε. Η ήττα σε μαθαινει πολλά. Η νίκη σου δίνει φτερά που εύκολα λειώνουν στον ήλιο. Σήμερα καλά που υπάρχει και ο Μητσοτάκης. Αυτή είναι η άποψη μου. Δεν την καταλαβαίνετε. Δεν πειράζει.
Ένα θα σας πως το λουμπεναριό των χυδαίων ύβρεων που αντιμετώπισα στην πατρική Άνδρο δεν το θυμαμαι άλλοτε. Αν αυτή η Άνδρος σας αρέσει με γειά σας και χαρά σας...
ΥΓ Δεν μου κάνετε κριτική. Να στρογγυλέψω μεταξύ αποτυχίας κι επιτυχίας θέλετε οι περισσότεροι. Να βρω τα αρνητικά της επιτυχίας και τα θετικά της αποτυχίας θέλετε. Εντάξει αν τα βρω θα σας τα γράψω.
Την καληνύχτα μου

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Με αγάπη για τη σελίδα σας που μας βοηθά να κρατούμε επαφή με το νησί από κάθε άκρη της γης, θέλω τώρα που τελείωσε αυτό να σας πω 2 λόγια: Σας παρακολουθώ απ'την αρχή και σας ευχαριστώ γιατί μας ενημερώνετε για τα νέα του νησιού. Όμως οποτεδήποτε παρουσιάζεται πολιτικά νέα ή κάνετε πολιτικό σχόλιο (πολύ συχνά δλδ, ακόμη και απαντώντας σε σχόλια που σας γίνονται) παρουσιάζετε την εικόνα σαν η μια πλευρά να είναι ο Γκάντι και η άλλη η σούπερ τοξική. Ως μη μόνιμος κάτοικος Άνδρου, δεν μπορώ να'χω άποψη για πολλά (και γι'αυτό, αν και μπορούσα, επιλέγω να μην ψηφίζω στο νησί, το θεωρώ πιο σωστό για τον τόπο) όμως απ'τις συζητήσεις μου με μόνιμους και απ΄τις επισκέψεις μου κάθε χρόνο για πολλές μέρες, η εικόνα που έχω απέχει πολύ απ'το πως το παρουσιάζετε "το απόλυτο τπτ και καταστροφή επί Σουσούδη" εναντίον "παράδεισου με απίθανη πρόοδο σε όλα τα μέτωπα επί Λοτσάρη". Απόλυτα θεμιτό να παίρνετε άποψη για επί μέρους θέματα αλλά και συνολικά, αλλά αυτό το "άσπρο" εναντίον "μαύρου" κάνει ανθρώπους σαν εμένα που βλέπουν ότι δεν είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα να δυσπιστούν ακόμη και για θέματα που δεν δύναται να έχουν άποψη. Αν βλέπαμε 70 επαίνους για Λοτσάρη και 30 κριτικές, η άποψή σας θα έπειθε πολύ περισσότερο απ'το 100-0 που βλέπουμε τώρα. Το 100-0 συνήθως υπάρχει όταν κάποιος έχει πάει πολύ κοντά σε έναν πολιτικό σχηματισμό και η "όρασή" του στρεβλώνεται απ'την οπτική του συνδυασμού αυτού. Εύχομαι το 100-0 να μη συνεχιστεί τώρα που θα'στε αντιπολιτευόμενο μέσο γιατί ξέρω ότι κατά βάθος είστε πατριώτης και θέλετε το καλό του νησιού μας και το 100-0 δεν εξυπηρετεί ούτε το νησί, ούτε καν το καλό του μέσου σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Παραδέχεστε ότι δεν ξέρετε, αλλά μετά κάνετε παρατηρήσεις γι' αυτά που δεν ξέρετε. Δεν θα είμαι αντιπολιτεύομενο μέσο. Είναι ένα μέσο που έχει ΑΠΟΨΗ. Που ζει στο νησί. Που βλέπει το κλίμα στα συμβούλια. Που βλέπει έργα να γίνονται και έργα να μην γίνονται. Βλέπει ανθρώπους να προπηλακίζουν άλλους Και το γράφουμε.
Δεν σας αρέσουν όλα αυτά. Ούτε εμένα μου αρέσουν αυτά που έκαναν και κάνουν κάποιοι. Αλλά εσείς θέλετε να μοιράσω το καρπούζι μεταξύ αυτού που κανει έργο κι αυτού που δεν κάνει. Αυτό εσείς το λέτε δικαιοσύνη. Μπράβο σας.
Λέω να σας κάνω την χάρη και να μην γράψω τίποτα για ένα διάστημα. Έτσι θα ρίξετε μια ματιά και στα άλλα δύο μέσα του νησιού που το ένα χυδαιολογεί αλλά σας διέφυγε. Και το άλλο κάνει δημόσιες σχέσεις εξυπηρετώντας αυτούς που αλληλοσυγχαίρονται.
Σας ευχαριστώ για τη συμβουλη σας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η αληθεια ειναι οτι εχετε και σεις τα δικια σας! Μια ερωτηση! τα αποτελεσματα τοπικων κοινοτητων ποτε θα ανακοινωθουν;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πιθανόν αύριο

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Παντως απαντατε επαγγελματικα και καθολου ειρωνικα σε οτι διαφωνειτε , οπως και ολη η ομαδα Λοτσαρη δηλαδη.........

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν ξέρουμε τι κανει η ομάδα Λοτσάρη. Είναι δικό της πρόβλημα. Εμείς προσπαθούμε να απαντάμε σωστά. Και σε μερικούς - όπου χρειάζεται- βάζουμε και δύο γραμμάρια ειρωνεία. Τι να απαντήσεις σε κάποιον που ενω έχεις ανάλυση γιατί δεν βγήκε η δημοσκόπηση σε ρωτάει: "γιατί δεν βγήκε η δημοσκόπηση"; Εκεί χρειάζεστε λίγο χιούμορ ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Παρακαλω το ονομα του νεου Υπαρχου Ανδρου???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Παρακαλω μηπως εχετε τα 18 ονοματα των νεων δημοτικων συμβουλων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αύριο μάλλον θα τα έχουμε

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κάτσε να δούμε αν η καλή σελίδα θα μείνει στο νησί όπως και ο νέος επικεφαλής αντιπολίτευσης...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν ξέρουμε τι θα κάνουν οι άλλοι εμείς είμαστε το ΕΝ ΑΝΔΡΩ. Αυτό τα λέει όλα. Και θα μείνουμε και θα κρίνουμε...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν απευθύνετε την ίδια ερώτηση στην κ. Βρεττού μόνιμη κάτοικο Ταϋλάνδης εδώ και πολλά χρόνια για 6 μήνες τον χρόνο. Εμείς είμαστε εθελοντές. Μάς αρέσει κι είμαστε εδώ και λόγω καταγωγής. Αυτή μάλλον εκλέγεται και θα έχει υποχρεώσεις στο νησί τον χειμώνα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν ειναι ετεροδημοτες δεν θα μπορουσαν να ψηφισουν. Η στοιχειωδης λογικη εχει παει περιπατο στην ταβερνα του ανδρεα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ετεροδήμοτες λέγονται αυτοί που μένουν αλλού και ψηφίζουν αλλού. Δεν περιμέναμε να το ξέρετε. Από ότι φαινεται μόνο για ταβέρνες ξερετε. Και μπράβο σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

O διχαστικός λόγος δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.Το ψυχροπολεμικό κλίμα δεν έχει θέση στη μικρή κοινωνία μας.
Ευχές στον κ.Σουσούδη για παραγωγική θητεία και στον κ.Λοτσάρη, από την θέση της δημοτικής αντιπολίτευσης, για στήριξη στις σημαντικές αποφάσεις που θ'αλλάξουν την μοίρα όλων μας. Αλλωστε ως πολύ νεότερος θα έχει πολλές ακόμα ευκαιρίες στην πολιτική σταδιοδρομία του να προσφέρει από τις ίδιες ή άλλες θέσεις με τον ζήλο που μέχρι σήμερα έχει επιδείξει. Υγεία και στους δύο πρώτους πολίτες της Ανδρου αλλά και σ'όλους τους εμφανείς και αφανείς συνεργάτες που τους εστήριξαν.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μας εκπλήττει η άποψη σας, Πρέπει να είστε από τους ελάχιστους που πιστεύετε πως ο διχαστικός λόγος απέτυχε. Το ψυχροπολεμικό κλίμα είχε περίοπτη θέση στην 4ετία. Κι απορώ πως δεν είδατε τι έλεγε ο ένας και τι ο άλλος προεκλογικά; Μάλλον δεν πήγατε σε καμία συγκέντρωση απέχοντας. Τώρα στην αντιπολίτευση ο κ. Λοτσάρης πρέπει να έχει το ήθος των Ελλήνων που αγαπούν τον τόπο τους. Κι όχι την καρέκλα τους.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Σύμφωνα με το υπες η διαφορά με ενσωμάτωση όλων των εκλογικών είναι πάντως 27 (και όχι 20) ψήφοι υπέρ Σουσούδη (3091 vs 3064). Τα συνολικά άκυρα 146 και, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, όσα είχαν κάποια ένδειξη ήταν περίπου 50-50. Άρα με εκλογοδικείο ή χωρίς, το αποτέλεσμα δεν θα ανατραπεί. Η καλή σελίδα σας διάλεξε μια πλευρά, ελπίζουμε να συμβάλει στην ομαλότητα τώρα που το αποτέλεσμα ήταν τόσο κοντινό αν και όχι της αρεσκείας της.