Ήρθε κι έφυγε γρήγορα το φως! Κι έμεινε το σκοτάδι και η σπασμένη αναθηματική πλάκα του κοινοτάρχη Γ. Μπάλλα...

Η "νέα εποχή του φωτός" ξεκίνησε με μια σκοτεινή πράξη. Άγνωστοι έσπασαν την αναθηματική πλάκα του κοινοτάρχη Γιώργου Μπάλλα στις Στραπουριές!!! 

Το φως, το σκοτάδι, η ενότητα, η συνεργασία και άλλα τέτοια εύηχα. Όμορφα λόγια χωρίς περιεχόμενο. Το φως και το σκοτάδι ανήκουν στην εποχή Κουτσόγιωργα και του ύστερου ΠΑΣΟΚ της περιόδου του Χέρφιλντ. Στοιχηματίζουμε πως ο εκλεγείς με την παράταξη Σουσούδη στο Μπατσί Ν. Μουστάκας (Φρούσης) δεν έχει ιδέα ότι την είπε ο Κουτσόγιωργας, τότε πανίσχυρος υπουργός του Ανδρέα Παπανδρέου. Και τότε σύμπασα η Νέα Δημοκρατία και η Αριστερά φρύαξαν για τον ρατσιστική και φασιστική αυτή φράση με την οποία ο "Μένιος" χαρακτήριζε τους πολιτικούς αντιπάλους του. Προς γνώση του κ. Ν. Μουστάκα (Φρούση) και οι ναζιστές χρησιμοποίησαν αυτή την φράση. Και όλα τα δικτατορικά καθεστώτα. Την φράση χρησιμοποίησε ακόμα και η Χαμάς. 

Κάπου λοιπόν ψάρεψε την ολοκληρωτική αυτή φράση ο παντελώς άσχετος με πολιτική ιστορία και πολιτική Νίκος Μουστάκας (Φρούσης) και σκέφτηκε πως ήταν μια ωραία φούσκα (πομφόλυγα κατά τον Ανδρέα Εμπειρίκο) και την πέταξε στο πόπολο! Για να γράψει ιστορία!!! Ποια ιστορία; Της αμορφωσιάς του!!! Κάπως έτσι έφτασε η μέρα που και η Άνδρος θα εισερχόταν στη νέα "ολόφωτη" εποχή. Κι περιχαρής και περίλαμπρος ο Νίκος Μουστάκας (Φρούσης) ανήγγειλε πως ήρθαν σαν "το φως" κι "έδιωξαν το σκοτάδι"!!! Πόσο ανόητος και ανιστόρητος μπορεί να γίνει κανείς όταν θεωρεί πως η όποια εκλογή του δικαιώνει την άγνοια και την αμορφωσιά του;

Η πλάκα στη μνήμη του παλιού κοινοτάρχη κατά την ημερά της εναπόθεσης της. Μπροστά η σύζυγός του. 

Για την ιστορία: σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 μεταξύ 14:00 και 17:00 στον παράδρομο του κεντρικού δρόμου των Στραπουριών άγνωστοι "πεφωτισμένοι" πέρασαν και έσπασαν την αναθηματική πλάκα που είχε τοποθετηθεί πριν λίγες μέρες (με παλαιότερη απόφαση δημοτικού συμβουλίου και τοπικού του 2019) στη μνήμη του αείμνηστου κοινοτάρχη Λαμύρων Γιώργου Μπάλλα.

Πολύ σκοτεινά ξεκινά η "νέα ολόφωτη εποχή". Τι άλλο άραγε θα δούμε;

Ερωτήματα: όταν είχαμε γράψει για την τοποθέτηση της αναθηματικής πλάκας ο κ. Σουσούδης επιτέθηκε μιλώντας για ασέβεια!!! Αλήθεια πως θα χαρακτήριζε το κ. Σουσούδης την ακραία, διχαστική, φασιστική και ρατσιστική φράση του αδαούς συνεργάτη του, με την οποία διαιρεί την Άνδρο στα δύο; Άραγε θα καταδικάσει ο κ. Σουσούδης  την πρώτη "πεφωτισμένη" πράξη της νέας εποχής; Μιλάμε για την θραύση της αναθηματικής πλάκας του κοινοτάρχη Γιώργου Μπάλλα...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"   

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Στην αναρτηση στον προσωπικο λογαριασμο του ο Σουσουδης,γιατι δήμαρχο δεν τον λες ακομα λογο στασης, αναφέρει πως θα κανει τα δεοντα για να αποκατασταθει η μνημη του αείμνηστου Μπαλλα μετα τον βανδαλισμο. Δηλαδη τι θα κανει ??? θα αντικαταστησει την μαρμαρινη πλακα ΜΟΝΟ???? Αυτο που πρεπει να κανει είναι να δωσει το ονομα του δραστη βανδαλου στην Αστυνομια και να τον τιμωρησουν συμφωνα με τον νομο , ξερει ποιος ειναι . Η καλυψη του δειχνει συνενοχη . Οπως συνενοχη δειχνει και με την σταση που κρατησε για την εκλογονοθεια στην Μεσαριά. Ισχυρίζεται ο Σουσουδης οτι ηταν στο παραβαν των περιφερειακών εκλογων η κυρία, τι μας λες????? Εγω προσωπικά ψηφισα στο παραβαν των περιφερειακών και τα δυο , περιφέρειας και αυτοδιοίκησης,διοτι το παραβαν των αυτοδιοικητικών ηταν γεματο . Λοιπον αυτα ειναι ΟΛΑ υπεκφυγές!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Σουσουδης πρεπει να σοβαρευτει ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ. Μας γελοιοποιει όλους μας .

This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα που καταδίκασε ο κ σουσουδης την πράξη αυτή. Τι έχετε να πείτε ?

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΟ ΦΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΣΦΑΓΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΓΚ

This comment was minimized by the moderator on the site

Η πράξη αυτή έχει όνομα: βανδαλισμός.

This comment was minimized by the moderator on the site

Με ποιανού την άδεια είχε προεκλογικά μετατρέψει το ασθενοφόρο σε ταξί ο φωτισμένος φωτιστής;

This comment was minimized by the moderator on the site

Εδώ οχι μόνον δεν διέγραψε απο τον συνδυασμό-παράταξη τη κοντή αλλά ούτε που καταδίκασε το ότι έκανε και έγινε έστω για τα μάτια του κόσμου θα καταδικάσει τώρα το συμβάν αυτό;; Όσο για τον άλλο εν λόγω κύριο… Αααααχχχχχ κούλα και μας το έπαιζες και περήφανη δεξιά και αριστερά!! Είμαστε ήδη στην 4η μέρα χωρίς καν να έχουν αναλάβει επίσημα και έχουμε τυφλωθεί από το άπλετο φως…Με γυαλιά ηλίου πρωί-βράδυ είμαστε…Να δούμε τι άλλο απτά αίσχη τους θα έρθει στο πραγματικό φως! Τραμπουκισμοί εκλογικών και δικαστικών αντιπροσώπων, «εκβιασμοί» για φάρμακα και εξετάσεις σε ηλικιωμένους και σταυρωμένο ψηφουλάκι στην τσέπη, 20αρικα μέσα σε ψηφοδέλτια τυλιγμένα μέσα στην κάλπη, παραβάν και ψηφουλάκι-α δια χειρός υποψηφίων συμβούλων, τσάμπα εισητηριάκια χορηγεία στους ετεροδημότες, βανδαλισμός της μαρμάρινης πλάκας και που είμαστε ακόμα…Με τέτοιες γεμάτες φως πράξεις καλύτερα να κλείσετε τα φώτα!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι άδειοι τενεκέδες κάνουν θόρυβο!
Και είναι πολλοι οι αδειοι μέσα στους ανοιχτούς ορίζοντες για αυτό και ο τόσος θόρυβος όλο αυτό το καιρό! Θα συνεχιστεί η φασαρία να το θυμηθείτε είναι μεγάλη η πεινα τους για ρουσφέτια και η δίψα τους για προβολή δηθενια και εξουσία!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Την καλαμένια πέργολα του φωτιστή ποιός θα την πληρώσει?

This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτέθηκε ο άνθρωπος που δεν σεβάστηκε τους δικούς του τους νεκρούς. Σχόλιο από τον άλλον κόσμο

This comment was minimized by the moderator on the site

Βρε παιδί μου δεν σου είπα να βάζεις πετρέλαιο στην γεννήτρια στο εκλογικό; να τα τώρα, μας κόψανε το φως

Περισσότερα