Ορκίστηκε σύμβουλος ο Β. Πομόνης. Και αμέσως ανεξαρτητοποιήθηκε! Στον αέρα το ΔΣ της Άνδρου...

Το αποτέλεσμα των εκλογών οδήγησε τον μέχρι προχθές πρόεδρου του ΔΣ Άνδρου Λ. Μπάλλα σε παραίτηση από πρόεδρος και από σύμβουλος. Την αμέσως επόμενη θέση στον συνδυασμό Νέο Ξεκίνημα είχε ο κ. Β. Πομόνης, που εκλήθη από τον δήμαρχο να ορκιστεί σύμβουλος. Ο κ. Πομόνης ορκίστηκε και αμέσως ανεξαρτητοποιήθηκε. Έτσι ο συνδυασμός του δημάρχου που ήταν μειοψηφικός εξ αρχής λόγω της απλής αναλογικής κατέληξε με 6 συμβούλους. Και το συμβούλιο χωρίς πρόεδρο!!! 

Οι κινήσεις του Λ. Μπάλλα, όλες εν θερμώ και υπό το βάρος μεγάλης ψυχικής φόρτισης λόγω της μη εκλογής του, έφεραν σε δύσκολη θέση και τον δήμαρχο και το συμβούλιο. Ο επόμενος του συνδυασμού του ο Β. Πομόνης είχε περάσει ήδη εδώ και χρόνια σε ακραίες αντιπολιτευτικές μορφές. Και έτσι ανεξαρτητοποιήθηκε αμέσως μόλις ανέλαβε.

Συνεπώς σήμερα υπάρχει δήμαρχος ενεργός που ασκεί μειοψηφική διοίκηση με τους 6 εναπομείναντες συμβούλους από από τους 7 που είχε. Δεν υπάρχει πρόεδρος ΔΣ. Και πρέπει να βγει τις επόμενες μέρες ώστε να συνεχίσει το συμβούλιο μέχρι το τέλος του έτους που λήγει η θητεία του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επανακαταμέτρηση για τον Δήμο Άνδρου συνεχίζεται εφ' όλων των ψηφοδελτίων όπως πληροφορηθήκαμε. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί αργότερα.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σχετικά με την επανακαταμετρηση, έχω να πω ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Εύχομαι ολόψυχα να ανατραπεί το αποτέλεσμα και να παραμείνει Δήμαρχος ο Κος Λοτσάρης.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το είχα γράψει όταν ανακοινώθηκε ότι ο Κος Πομώνης θα αντικαταστήσει τον Κο Μπαλλα. Είχα επισημάνει ότι θα πέσει γέλιο με αυτά που θα κάνει και με ότι θα λέει. Πρόκειται πραγματικά για γελοία κατάσταση. Κανονικά ο Κος Πομώνης θα έπρεπε να παραιτηθεί, αλλά δυστυχώς δεν διαθέτει ίχνος ευθυκρισιας.

This comment was minimized by the moderator on the site

RESPECT στον Λευτέρη Μπάλλα

This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα Λοτσάρη τον εκτιμήσαμε τον θείο τον Τέλη!!! Του Μπάλλα η προσφορά δεν εκτιμήθηκε ούτε απο εσένα ούτε απο κανέναν του συνδυασμού σου. Γράφεις Εν Ανδρω οτι δεν εκλέγεται .Ναί για μία ψήφο. Με το ξύλο που ετρωγε απο τον Πομόνη για χάρη της ομάδας. Με το ξύλο στα συμβούλια που τα κράτησε μόνος. Τώρα καθάρισε Λοτσάρη εσύ με τον Πομόνη. Αρκετό ξύλο χωρίς να το εκτιμήσεις έφαγε ο Μπάλλας για όλους σας. Για το σόι του θα γράψει ο ίδιος.