Επανακαταμέτρηση της επανακαταμέτρησης ζήτησε η κ. Βρεττού! Και η περίπτωση Γκρουέζα στην Άνδρο!!!

Επανακαμέτρηση της επανακαταμέτρησης ζήτησε η κ. Βρεττού για το επαρχείο. Θυμίζουμε πως η καταμέτρηση των εκλογών βρήκε την κ. Βρεττού να προηγείται δύο σταυρούς! Η επανακαταμέτρηση που ζήτησε ο κ. Λάσκαρης έφερε αυτόν πρώτο με έναν σταυρό. Τώρα η κ. Βρεττού ζήτησε νέα καταμέτρηση, που θα γίνει από Δευτέρα. Αυτό έχουν τα οριακά αποτελέσματα, όπου ο νικητής δεν ξεχωρίζει καθαρά: εύκολα μπορούν να τα αμφισβητηθούν.

Κατά τα άλλα οι επανακαταμετρήσεις καλά κρατούν. Κι όσοι βιάζεστε να περιμένετε. Πιο πολύ από εσάς βιάζονται οι αγωνιώντες υποψήφιοι. Πιθανόν όμως κι αυτοί λιγότερο απ' ότι ο "Κυκλαδάρχης" Βρούτσης και οι κομματάρχες του!!! Τι αγωνία θα περνά φανταζόμαστε ο αρχικομματάρχης Ν.Κ., (κάτι σαν το αρχικομματάρχη Γκρουέζα στην απόλυτη σάτιρα της διαδικασίας των εκλογικών διαδικασιών στον τόπο μας το 1965 του Αλέκου Σακελάριου), μετά την πρώτη καταμέτρηση περιφερόταν στα καφενεία της Χώρας  δηλώνοντας περιχαρής: "εγώ έφαγα τον Λάσκαρη γιατί δεν στήριξε Σουσούδη το 2019!!! Αυτός σίγουρα αγωνιά περισσότερο από όλους για να δει αν θα φανεί αντάξιος στο αφεντικό του κι "έφαγε" ή όχι τον Λάσκαρη!!! Ο Λάσκαρης λιγότερο από όλους αυτούς απ' ότι φαίνεται...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εχεις λυσσαξει πια φτανει βαρεθηκαμε γραψε κ τπτ αλλο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γιατί γίνεται τίποτα άλλο και δεν το ξέρουμε. Μια ζητά επανακαταμέτρηση ο ένας και μια η άλλη. Ας ψηφίζατε 100 σταυρούς διαφορά να μην ζήταγε κανένας. Εσείς τα κάνετε έτσι μπερδεμένα και μετά ζητάτε τα ρέστα από τα ΜΜΕ.
ΥΓ Τα περί λύσσας σε αυτούς που δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους παρακαλώ. Κι ότι δεν σας αρέσει μην το διαβάζετε. Δεν είναι υποχρεωτικό. Άλλωστε υπάρχουν τόσοι και τόσα ενδιαφέροντα σάιτ στην Άνδρο. Τι στο καλό κι έχετε πάθει με το Εν Άνδρω; Αφήστε εμάς να μάς διαβάζουν οι ανδριώτες του εξωτερικού και σε οσους αρέσουμε στην Ανδρο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Στο σταυρό κι όποιος βγει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα έρθει ο Γενάρης κι ακόμα δεν θα ξέρουμε ποιον έχουμε έπαρχο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρόδα είναι και γυρίζει…. Κερδίζει όποιος λέει & κάνει λιγότερα… το θέμα είναι αν έχει καταλαβει ο Σουσούδης
Και οι εκλεγμένοι του, ότι πρέπει να δουλέψουν για το νησί μας & όχι να περιφέρονται με φωτογραφήσεις σε πανηγύρια & εκθέσεις για τις εντυπώσεις του Facebook..
Έχουν δρομολογηθεί έργα για πρώτη φορά στην ιστορία που χρειάζεται ο τόπος. Οι ίντριγκες & δολοπλοκίες που συνηθίζουν δεν είναι έργα. Ο Δήμαρχος & η ομάδα που τον περιβάλει ψηφίζεται για να δουλεύει για τον τόπο, όχι για προσωπική προβολή, συμφέροντα και θέσεις εκλεκτών που δεν έχουν τα προσόντα….ο Θεός να βάλει το χέρι του… Όποιος Έπαρχος κ αν εκλεγεί είναι το λιγότερο κακό….

This comment was minimized by the moderator on the site

Αναμενόμενη η κίνηση... Με την επανακαταμέτρηση του δήμου τι έγινε τελικά;