Όλοι για Σύρο τράβηξαν: Εν αναμονή των οριστικών αποτελεσμάτων και του συμβουλίου του ΦΟΣΔΑ

 

Φωτογραφία αρχείου 

Στη Σύρο βρίσκονται σήμερα Δευτέρα 30/10 όλοι οι διεκδικητές των εκλογών για τις επανακαταμετρήσεις, στις οποίες οδήγησαν τα δύο οριακά αποτελέσματα. Το όλοι είναι σχετικό μιας και οι δικηγόροι με τους δικαστικούς θα καταμετράνε ψήφους περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Αντιθέτως, ο απερχόμενος δήμαρχος και ο επερχόμενος πήγαν για την Γενική Συνέλευση του ΦΟΣΔΑ, του οργανισμού της Περιφέρειας, που έχει αναλάβει την κατασκευή του ΧΥΤΥ της Πλούσκας στην Άνδρο, του οποίου η κατασκευή μετά την δημοπράτηση αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Επιτέλους ο κ. Σουσούδης, που πολέμησε την αποδοχή της μελέτης μέχρι και τις παραμονές των εκλογών και οι συνεργάτες του, που προσπάθησαν να βάλουν εκπρόσωπο της Άνδρου στον ΦΟΣΔΑ κάποιον άσχετο της αρεσκείας τους, να καταλάβει έστω και τώρα πόσο σημαντική σε ένα τέτοιο συμβούλιο είναι η παρουσία του δημάρχου. Ελπίζουμε τώρα, που πήγε ο ίδιος προσωπικά και για πρώτη φορά, να πάρει είδηση το πόσο ανεδαφικά ήταν όλα αυτά που έλεγε κατηγορώντας τους πάντες και τα πάντα ως αντιπολίτευση.

Μαθαίνουμε επίσης πως άρχισε να ρωτά για την μελέτη του κλειστού γυμναστηρίου στο Γαύριο, που έχει ολοκληρωθεί. Ξέχασε τα ψέματα πως άφησε πλήρη κι ολοκληρωμένη μελέτη το 2019!!! Και ζητά ενημέρωση για να μάθει τι έχει γίνει από την απερχόμενη διοίκηση, αλλά και για την χρηματοδότηση, που έχει ήδη δρομολογηθεί.

Με τούτα και με τα άλλα, μετά από 4χρονη απουσία από τα κοινά ο κ. Σουσούδης, ενόψει της προοπτικής να αναλάβει, για δύο χούφτες ψήφους την διοίκηση, άρχισε να ενδιαφέρεται για τις μελέτες και τα έργα που τρέχουν. Το θέμα είναι αν μπορεί να καταλάβει πως χρειάζεται και συνεργασία και ενημέρωση από τους απερχόμενους, μετά την 4ετή ανάπαυλά του στην αντιπολίτευση. Και να απαντήσει στο ερώτημα αν έχει οργανώσει την ομάδα που θα τρέξει όλα αυτά που έχουν ετοιμαστεί για το νησί.

Γιατί οι απερχόμενοι ανέβασαν τα στάνταρ πολύ πάνω από τα δικά του το 2019. Και η ομάδα του θα πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα για να παραλάβει και να τρέξει μελέτες κι έργα. Δεν αρκούν οι ψευδεπίγραφες αναρτήσεις και κατηγορίες του FB. Χρειάζεται καθημερινή παρουσία κι έργο για να μην βαλτώσει πάλι το νησί.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπορεί οι υποψηφιοι της δυτικής όχθης να είπαν ψέμματα στον κόσμο ώστε να εκλεγούν, μπορεί όμως και να μην συνέβει αυτό. Το γεγονός όμως ότι το έργο του ΧΥΤΥ είναι προ των πυλών και ο διαγωνισμός για ανάδοχο εταιρεία κατασκευής θα διεξαχθεί σύντομα, πρέπει να κάνει τους επερχόμενους να δραστηριοποιούνται από τώρα. Αλήθεια ή νέα έπαρχος τι γνώμη έχει για το θέμα?

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα πέσει πολύ γέλιο με την Πλούσκα και τον Κο Σουσουδη. Προεκλογικά δήλωνε ότι θα σταματούσε τα έργα και τώρα πήγε στη ΦΟΣΔΑ. Τι θα πει στους ψηφοφόρους του; Ότι φταίει ο Δήμαρχος και αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν τον βλέπω καλά τον επερχόμενο Δήμαρχο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχως η Υδρούσα έχει τους χειρότερους εκλεγμένους απ´ όλο το νησί…
Ας μας διαψεύσουν !!!, αλλά η ομάδα των τριών ενδιαφέρεται μόνο για το ατομικό τους συμφέρον και την τσεπούλα τους ….ήταν άφαντοι όλη την τετραετία οι κωλοτούμπες… όσο για τον πτυχιούχο σίγουρα δεν έχει χρόνο … κι όταν βρεί θα κοιτάξει τα χωραφάκια του … Σώσον Ελέησον

This comment was minimized by the moderator on the site

Τρέχα γύρευε?
Μπούρδες λες για να περνάει η ώρα
Η βολικα ποτέ δεν βγήκε προεκλογικά να πει τέτοια κουβέντα

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωωωωχχχχχχ ωωωχχχχ ωωωχχχχ . Τωρα πως θα απολογηθεί ο Σουσουδης στην Βολικα οτι το εργο γινεται στην Πλουσκα???? Αυτη εβγαινε και βροντοφωναζε προεκλογικα οτι θα σταματησει ο Σουσουδης την Πλουσκα την επομενη μερα ,με αυτον τον λογο μπηκε στον συνδοιασμο του. Τι θα κανει τωρα η Βολικα οεο?????? Αρε κουτοχορτο που εφαγε ο κοσμος απο την Βολικα και το Σουσουδικο επιτελείο...................

This comment was minimized by the moderator on the site

Μη φάτε έχει γλάρο!!!!!!
Η ομάδα του Σουσουδη πλην ελαχίστων εξαιρέσεων το μόνο που μπορεί να κάνει είναι fb και φιγούρα.
Για να μη μιλήσουμε για κάποιες που δεν έλεγαν καλημέρα ούτε στο γείτονα αλλά τώρα ξαφνικά εκθειάζουν τη ντουλάπα τους σέρνοντας το κορμί τους σε εκδηλωσεις και παλευουν οι δισμοιρες να κάνουν αισθητή την παρουσια τους και την ανύπαρκτη μόρφωσή τους μέσω πχ αγγλικών λέξεων objection ας μάθουν τι σημαίνει στα Ελληνικά ποτε χρησιμοποιείται η λέξη και ας αφήσει τις φιγούρες αποτυχημένα το πουλάει που να μάθει κοινωνικοποίηση κοινώς μόνο θόρυβο ο άδειος τενεκές!!!!!!!