Αποχωρεί με δήλωση του από τις επανακαταμετρήσεις ο Δ. Λάσκαρης. Έπαρχος η Α. Βρεττού, που αναλαμβάνει με το βαρύ φορτίο των υπερβολών της...

 

Απροσδόκητη πολιτική τροπή πήρε η επανακαταμέτρηση για την εκλογή έπαρχου Άνδρου στη Σύρο. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε επανακαταμέτρηση και των εγκύρων ψηφοδελτίων και υπήρχε πλέον αμφισβήτηση σε πολλά ψηφοδέλτια. Όμως ο Δημήτρης Λάσκαρης εμφανώς κουρασμένος από το σήριαλ που εξελίχθηκε η εκλογή του περιφερειακού συμβούλου με έναν ψήφο και με πάρα πολλές αμφισβητήσεις από την μεριά της κ. Βρεττού παραιτήθηκε κάθε ένστασης και έτσι έπαρχος Άνδρου εκλέγεται η Α. Βρεττού.

Σε συνομιλία μας με τον κ. Λάσκαρη, ο οποίος και μάς τηλεφώνησε ο ίδιος την είδηση, ο απερχόμενος πλέον έπαρχος δήλωσε τα εξής:

"Δεν έχει νόημα να βγω έπαρχος με μια ψήφο ή και 3 ή 4 στο τέλος. Υπάρχουν κατά τον δικηγόρο μου αρκετά αμφισβητούμενα ψηφοδέλτια για την κ, Βρεττού στο Μπατσί. Και αλλού για μένα. Δεν έχει κανένα νόημα το ξαναλέω να βγω έπαρχος με ενστάσεις και με μόλις λίγα ψηφοδέλτια.

Εκλέχθηκα έπαρχος με πολλούς 200 και πλέον ψήφους διαφορά έναντι ενός έντιμου πολιτικού αντίπαλου, που κατέβηκε με άλλον συνδυασμό, τον Χρήστου Βουραζέρη. Αυτή τη φορά βρέθηκα να δίνω μάχη με συνεχείς ενστάσεις και επανακαταμετρήσεις με αντίπαλο του ιδίου συνδυασμού!!! Η κ. Βρεττού, που τόσο πολύ θέλει την θέση ας την έχει.

Εγώ έπραξα ότι καλύτερο μπορούσα αυτά τα 4 χρόνια στηρίζοντας ως περιφερειακός σύμβουλος και έπαρχος με την καθημερινή παρουσία και με έργα και χρηματοδοτήσεις τον δήμαρχο Δ. Λοτσάρη. Κάναμε μαζί τόσα έργα που είχε χρόνια να δει το νησί μας. Στήριξα το νησί μας με την διαρκή παρουσία μου χειμώνα και καλοκαίρι, σε φωτιές και πλημύρες, σε χιονιάδες και κατολισθήσεις, τρέχοντας από τη μια μέχρι την άλλη άκρη της Άνδρου. Ήμουν παρών σε όλα τα συντονιστικά φυσικών καταστροφών, αλλά και σε όλη την καθημερινή διοίκηση και γραφειοκρατική διεκπεραίωση του επαρχείου.

Ελπίζω η κ. Βρεττού που με τόσο πάθος διεκδίκησε σε 3 επανακαταμετρήσεις την θέση μου να πράξει τα ίδια και καλύτερα. Κι ακόμα ελπίζω να κάνει και τα έργα που έχει ήδη εξαγγείλει και αναφέρονται πολύ πέρα των αρμοδιοτήτων ως έπαρχος και αφορούν τα υπουργεία Πολιτισμού, Εσωτερικών, Υποδομών και τον Δήμο Άνδρου. Εύχομαι καλή τύχη στην επόμενη έπαρχο..."

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Για τον @Περίεργος...Λέτε για την κ Βρεττού μέλει να φανεί τι θα κάνει. ,,,,,.ότι την φανταζόσαστε με μπότες να επιβλέπει τους καθαρισμούς των ρεμάτων .Για τους καθαρισμούς που έκανε ο Λάσκαρης μιλάτε;;;Για ελάτε στο Κόρθι. μαύρα χάλια ΤΙΠΟΤΑ ο Θεός να βάλει το χέρι του σε καμιά καταιγίδα σαν το 2019 στις Στενιές......

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγνώμη είχε εκλεγεί και αποχώρησε?
Πόσο ποιο κάτω θα πέσει ο Λάσκαρης.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυο επισημάνσεις : 1) Η κ.Βρεττού ειναι οριακά πρώτη. Πως γίνεται η πρώτη να αμφισβητεί το αποτέλεσμα και να ζητάει επανακαταμετρήσεις? Για να πάει δεύτερη?
Μήπως τα έκανε αυτά ο Λάσκαρης και τώρα που είδε ότι δε του βγαίνουν τα κουκιά, σταμάτησε?
2) Η κ.Βρεττού είναι μια απ τους καμμιά πενηνταριά περιφερειακούς συμβούλους.
Σύμβουλος συμβούλου θα είναι άκρως γραφικό, χαζό και ψωνίστικο....ούτε αναγνωρίζεται βέβαια νομικά!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Όλες οι οικογένειες είναι παλιές. Άλλες με περγαμηνές, άλλες χωρίς. Άλλες με αλαζόνες, άλλες χωρίς. Άλλες με καλλιέργεια και παιδεία και άλλες χωρίς. Άλλες με παππού μπακάλη, και άλλες χωρίς.
Όπως υπάρχουν και οικογένειες με ταπεινά επαγγέλματα που βγάζουν παιδιά αστέρια, και άλλες με δήθεν ευγενή επαγγέλματα που βγάζουν ψωνισμένα νούμερα - σούργελα.
Το να διατυμπανίζεις την δήθεν αριστοκρατική γενιά από όπου κατάγεσαι προκαλεί ερωτηματικά για το ποιός θα σηκώσει τα μανίκια για το έργο που υποτίθεται θα κάνεις.
Καλά κρασιά στο τετράγωνο!

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντη συμφωνούμε απόλυτα για την Βρεττού, διαφωνούμε για τον Λάσκαρη. Για ότι γράφετε για την Βρεττού εκτιμώ ότι έχετε δίκιο. Όσον αφορά στον Λάσκαρη επιμένω στις θέσεις μου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχονται δύσκολες ημέρες για την Άνδρο με το δίδυμο Σουσουδη - Βρεττού. Όχι ότι θα ήταν καλύτερα με τον Λάσκαρη στη θέση της Βρεττού. Αφού έχασε ο Λοτσάρης, όλα τα άλλα είναι περιττά.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τον Λάσκαρη Κύριε Μπασαντη τον αντιπαθώ γιατί όπως έχω γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν, είναι λίγος για τέτοια θέση. Δεν έχει προσωπικότητα και για αυτόν τον λόγο τον έχω χαρακτηρίσει ως yes man, είναι αμόρφωτος, άσχετος και ο μέγιστος Λοτσάρης τον χρησιμοποίησε με την καλή έννοια για να φέρει σε πέρας το τεράστιο έργο που έκανε στην Άνδρο και ιδιαίτερα το σχολείο. Μην ξεχνάτε Κύριε Μπασαντη ότι και εσείς στο πρόσφατο παρελθόν δεν τον είχατε σε εκτίμηση.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μιλάτε για το 2014-2016. Δεν είναι και τόσο πρόσφατο νομίζω. Και αναγνωρίζω πως από τότε έμαθε να γράφει εξαιρετικά> Το ότι δεν τον εκτιμάτε εσείς δεν σημαίνει πως είναι αμόρφωτος. Και είναι και αξιοπρεπής.
Δεν συγκρίνεται με την κ. Βρεττού που είναι εντελώς άσχετη με την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν μπορεί να γράψει και της τα γράφουν, είναι πολιτικά αναξιοπρεπής και φτάνει να εξαγγέλλει μπούρδες.
Αντιθέτως ο Λάσκαρης είναι έντιμος και τηρεί το off the record, Για να ξέρετε ο κ. Λάσκαρης πλήρωσε κι έκανε την δημοσκόπηση που δημοσίευσε το Εν Άνδρω προεκλογικά. Χάραξε μια στρατηγική (καθυστερημένα είναι αλήθεια) για τις εκλογές.
Στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε την κ΄Βρεττού είπαμε κρίσιμα στοιχεια στον αδελφό της ώστε να κάνει μια έντιμη στρατηγική χωρίς άγχος και να έχουν έναν σωστό αγώνα. Η Βρεττού με απίστευτο θράσος μάς εγκάλεσε (όταν κρίναμε ως άσχετες τις εξαγγελίες της) ¨αν τολμάμε να δημοσιεύσουμε την δημοσκόπηση που έδειχνε πως η μάχη ήταν μεταξύ των δύο. Τζάμπα μαγκιές η εκπρόσωπος της "παλιάς ανδριώικης οικογένειας"!!! Δεν πλήρωσε την πληροφορία που δώσαμε και αντί να κάνει έναν έντιμο σγώνα την χρησιμοποιήσε και εναντίον μας. Μηδέν από fair play & off the record η κυρία. Μόνο θράσος και δίψα για εξουσία... Έτσι άραγε λειτουργούν οι παλιές ανδριώτικες οικογένειες που παινεύεται πως κατάγεται;
Πιστεύετε πως με τέτοια πολιτική προπαίδεια και ως yes woman του Σουσούδη όπως την λέτε έχει μέλλον; Πόσο μάλλον όταν είναι πολιτικά φυτευτή του Κυκλαδάρχη-κομματάρχη Γ.Βρούτση, του Γκρούεζα και του Σουσούδη που την προωθησαν πολιτικά.
Καλά κρασιά λοιπόν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντη τόνισα ότι ο Σουσουδης είναι ανίκανος και ότι η Βρεττού θα τα βρει μπαστούνια καθώς είναι άσχετη. Όπως άσχετος ήταν και ο Λάσκαρης το 2019, αλλά είχε δίπλα του τον Λοτσάρη που τον κατηύθυνε. Τώρα η κατάσταση είναι τραγική. Όμως ο Λάσκαρης με τον Σουσουδη θα ήταν αδύνατον να συνεργαστούν και για αυτόν το λόγο παραιτήθηκε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ότι πείτε. Ευτυχως συμφωνούμε πως η Βρεττού είναι άσχετη. Ένα όμως δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντιπάθεια στον Λάσκαρη αφού δεν ψηφίσατε τον Σουσούδη.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Κος Λάσκαρης παραιτήθηκε για έναν και μοναδικό λόγο και αυτός είναι ότι δεν ανταλλάσσει ούτε καλημέρα με το Κο Σουσουδη. Θα ήταν αδύνατη η συνεργασία τους και για το καλό του νησιού έπραξε το σωστό. Το ρόλο του ως yes man, θα αναλάβει τώρα ως yes woman η Κυρία Βρεττού. Γιατί κακά τα ψέματα, όσο και αν αντιπαθώ τον απερχόμενο Έπαρχο για λόγους που έχω αναφέρει σε άλλα σημειώματα, εκτιμώ ότι η μελλοντική Έπαρχος θα τα βρει σκούρα με τον άσχετο νέο Δήμαρχο.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δηλαδή τι μας λέτε αγαπητέ; Είναι άσχετος ο "νέος" δήμαρχος κι είναι σχετική η κ. Βρεττου που έχει υποσχεθεί έργα τριών υπουργείων και όλου του Δήμου Άνδρου, όπως έχουμε ήδη γράψει; Θα μάς τρελάνετε...
ΥΓ Εμείς αντιθέτως με εσάς και τις εμμονές σας ως προς τον Λάσκαρη πιστεύουμε πως η Βρεττού θα τα βρει μπαστούνια μην έχοντας ιδέα τι δουλειά κάνει η έπαρχος.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Είμαι περίεργος, θέλω να δω την Βρεττου με χιόνια σε συντονιστικό στην Χώρα να σχεδιάζει το που θα πάνε τα μηχανήματα να ξεχιονίσουν. Να την παίρνουν τηλέφωνο τη νύχτα για κατολίσθηση. Να φοράει μπότες της πυροσβεστικής και να επιβλέπει καθαρισμούς ρεμάτων. Να παιρνουν και να μην την βρίσκουν και να γίνονται έξαλλοι. Αυτά τράβαγε ο Λάσκαρης, ο Λοτσάρης πριν, ο Μαλταμπές παλιότερα. Για να δούμε και πόσα από τα έργα που εξήγγειλε με φανφάρες η κυρία θα κάνει. Κανένα φυσικά. Έτσι δεν κάνουν όλοι οι πολιτικάντιδες; Ακόμα κι αυτοί που κατάγονται από παλιές οικογένειες της Άνδρου. Ή, μήπως περισσότερο αυτές που κατάγονται από αυτές ακόμα περισσότερο. Να δω και πόσους συμβούλους θα προσλάβει με δικά της λεφτά φυσικά μιας και δεν προβλέπονται από το επαρχείο. Είμαι περίεργος ρε παιδί μου...

This comment was minimized by the moderator on the site

Η νοτιοανατολική Ασία ορφάνεψε πολιτικά. Να δούμε πως θα περνάμε τους χειμώνες μας...

Περισσότερα