ΜΠΑΤΣΙ: Σε νωχελικό κλίμα του Αγίου Φιλίππου...

Μέσα σε μια λαμπερή μέρα, που μόνο φθινόπωρο δεν θύμιζε, εορτάστηκε η γιορτή του Αγίου Φίλιππα στο Μπατσί. Περιορισμένος ο κόσμος. Το κλίμα νωχελικό. Επίσημοι μετρημένοι. Τρεις βουλευτές πέρασαν από την γιορτή. Εκπρόσωποι παρατάξεων λίγοι. Η νέα έπαρχος απούσα το διήμερο. Ο απερχόμενος έπαρχος παρών μόνο στον εσπερινό. Οι δύο δήμαρχοι (απερχόμενος και επερχόμενος) παρόντες. Περιορισμένη η παρουσία δημοτικών συμβούλων (νέων και απερχομένων). Ευτυχώς που ήταν οι ιερείς και ο δεσπότης που τίμησαν την γιορτή και έδωσαν χρώμα στην γιορτή. Φαίνεται μετά τις εκλογές πέφτει ακόμα και το θρησκευτικό ενδιαφέρον.

Η παραπάνω εικόνα με τους ιερείς από τον καφέ στου "Σταμάτη" αποτυπώνει το ένα μέρος των παρευρισκόμενων. Το άλλο το "πολιτικό" πήγε στην Κοινότητα για καφέ..

Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως ο δεσπότης Δωρόθεος εκπλήττει πάντα με την ακούραστη παρουσία του στην Άνδρο. Και εκπλήττει αυτή τη φορά ακόμα περισσότερο γιατί αύριο Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 θα είναι παρών και στα επίσημα εγκαίνια του νέου ολοκαίνουριου δημοτικού σχολείου Χώρας που μελετήθηκε, χρηματοδοτήθηκε και ολοκληρώθηκε μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια (2020-2023). 

 Στην φωτογραφία ο πατέρας Νικόλαος και η αδελφότητα της Μονής Παναχράντου...

 Ανοικτά και 3-4 μαγαζιά (καφέ κλπ) συν ο πάντα ανοικτός και φιλόξενος "Σταμάτης" για την γιορτή και όσους παραβρέθηκαν σε αυτήν...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πάντως Μπασαντή δεν έχεις παράπονο. Μόνο απο τον καμηλοπαρδαλο έχεις 400 views την ημέρα . Ο άνθρωπος κοιμάται και ξυπνάει (γιατι δεν έχει και τίποτα άλλο να κάνει) παρακολουθώντας το εν άνδρω κάθε 5 λέπτά.