Δ. Λοτσάρης: "Δεν πρόκειται να κάνω όσα μου έκαναν άλλοι. Η Άνδρος δεν χρειάζεται ένταση και οξύτητα..."

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Δημήτρης Λοτσάρης :  ‘’Η Άνδρος δεν χρειάζεται ένταση και οξύτητα. Πρόσκληση για θεσμική ενημέρωση.’’

Ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Το οριακό αποτέλεσμα των εκλογών επιβάλλει να μην υπάρχει καμία σκιά ως προς το αποτέλεσμα , το ζήτημα θα επιλυθεί με την απόφαση της Δικαιοσύνης  όπως σε κάθε Δημοκρατική Χώρα. Αυτό το κατέστησα σαφές από την πρώτη στιγμή. Και δεν πρόκειται να μπω στη λογική του να απαντώ στις τοξικές ανακοινώσεις που βγάζουν κάποιοι για να συντηρήσουν ένα κλίμα έντασης και οξύτητας. Όπως κατέστησα σαφές ότι δεν πρόκειται να κάνω όσα μου έκαναν άλλοι. Η Άνδρος δεν χρειάζεται ένταση, οξύτητα, συγκρούσεις αλλά συνεργασία και μια νέα λογική.

Ασχέτως του αποτελέσματος από την απόφαση της Δικαιοσύνης, σε θεσμικό επίπεδο όλοι πρέπει να συνομιλούμε και να συνεργαζόμαστε. Για αυτό το λόγο αναλαμβάνω την πρωτοβουλία , μαζί με τους Αντιδημάρχους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου να ενημερώσουμε τον κ. Σουσούδη και τους συνεργάτες του στις 7 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 στο Δημαρχείο.

Είναι αυτονόητο ότι πέρα από τη θεσμική αυτή ενημέρωση θα είμαι στη διάθεση του κ.  Θ. Σουσούδη, όπως και κάθε άλλου πολίτη, για να παρέχω ενημέρωση για οποιαδήποτε ζήτημα , όποτε θελήσουν. Στην Άνδρο υπάρχουν έργα σε εξέλιξη αλλά και έργα που έχουν δρομολογηθεί ή βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο ωρίμανσης και θα πρέπει να υλοποιηθούν, ανεξαρτήτως του ποιος είναι Δήμαρχος. Γιατί το είπα και το επαναλαμβάνω: τα έργα δεν έχουν ιδιοκτήτη, ανήκουν στους πολίτες. Και όλοι οφείλουμε να υπηρετούμε και να σεβόμαστε τους πολίτες.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σε περίπτωση που στο εκλογοδικείο παραμείνει το αποτέλεσμα των εκλογών και αναλάβει Δήμαρχος ο Σουσουδης θα πέσει πολύ γέλιο. Το καλοκαίρι που θα γίνει στο νησί ο κακός χαμός με τα σκουπίδια και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν λόγω της αποδεδειγμένης ανικανότητας του, όλοι οι Ανδριωτες της Αθήνας που θα έρθουν για παραθερισμό, θα τον βρίζουν. Το χειρότερο από όλα είναι ότι θα ρίχνει το φταίξιμο στον Λοτσάρη για να καλύψει τις αδυναμίες του. Εύχομαι και ελπίζω για το καλό της Άνδρου να ανατραπεί το αποτέλεσμα και να παραμείνει Δήμαρχος ο Λοτσάρης.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο κ. Σουσούδης εκτός από το να κατηγορεί τον Δήμαρχο έχει κάτι άλλο να μας πει;
Από τη μια μέλη της παράταξης του κατηγορούν για ανεπαρκή προσωπικό στο Δήμο κι από την άλλη κατηγορούν γιατί προσέλαβε προσωπικό για την καθαριότητα του νησιού. Ήμαρτον κύριοι.

This comment was minimized by the moderator on the site

Και όπως είπαμε Σουσουδη ,με ενότητα ,σοβαρότητα και συνέπεια καλά το πας ακόμα δεν ανέλαβες ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο Δημήτρη. Με λίγα συνετά και υπεύθυνα λόγια, αφόπλισες τον ολοφώτιστο, ο οποίος πριν ακόμη αναλάβει, έλυσε το ζωνάρι του και ετοιμάστηκε για καυγά! Μ' αυτήν την νοοτροπία θα πορευθεί;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ακρως σοβαρή και εμπεριστατωμένη άποψη.
Εύχομαι ένθεν κακείθεν να πνευσει το ίδιο κλίμα και η συνεργασία -μεταξύ των δύο υποψηφίων δημάρχων (έως ότου βγεί η απόφασις του εκλογοδικειου)-να παγιωθεί ως θεσμική για το καλό της ΄Ανδρου.