ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠO ΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ...

 

Λόγω της αποχής των δικηγόρων, που λήγει στις 8 Δεκεμβρίου 2023, η σημερινή συνεδρίαση του εκλογοδικείου Σύρου, που θα έκρινε σε πρώτο βαθμό την εκδίκαση της ένστασης για τις εκλογές στην Άνδρο, μεταφέρθηκε σε νέα δικάσιμο που ορίστηκε την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023. Η απόφαση αναμένεται μερικές μέρες αργότερα. Στις 18 Δεκεμβρίου έχει οριστεί και η ορκωμοσία της διοίκησης Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο. Ελπίζουμε η νέα έπαρχος να έχει επανέλθει μέχρι τότε στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά Σουσούδη απαντώντας στις αιτιάσεις της πλευράς Λοτσάρη που ζητά ακυρώσεις δεκάδων ψηφοδελτίων στο τμήμα 34 του Μπατσίου ζητά κι αυτή την ακύρωση ψηφοδελτίων της πλευράς Λοτσάρη στο ίδιο εκλογικό κέντρο. Ουσιαστικά δηλαδή αποδέχεται πως υπήρξαν μαζικές παρατυπίες σε αυτό το εκλογικό κέντρο. Συνεπώς η εκδίκαση θα γίνει επί της ουσίας των ενστάσεων. Οψόμεθα για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τι δεν καταλαβαίνεις???

This comment was minimized by the moderator on the site

Η πλευρά Σουσουδη που κατακρίνει την πλευρά Λοτσάρη για τις ενστάσεις κάνει ένσταση για την καταμέτρηση που ήταν καθαρή κατά τα λεγόμενα της?