Συγκροτήθηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου. Πρόεδρος η Αθ. Τσατσομοίρου.

 
 
Συγκροτήθηκε χτες Κυριακή σε σώμα το νέο δημοτικό συμβούλιο το Δήμου Άνδρου. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν 18 από τους 19 συμβούλους. Απούσα η Ιωάννα Σαραβάνου που όπως ενημέρωσε εγγράφως απουσίαζε για λόγους υγείας. Πρόεδρος εκλέχθηκε η Αθηνά Τσατσομοίρου, αντιπρόεδρος Νίκος Στεφάνου, γραμματέας ο Αλέξανδρος Αυγουστίνος.
Στη Δημοτική Επιτροπή πρόεδρος ανέλαβε ο Θ Σουσούδης. Τακτικά μέλη από την πλευρά της πλειοψηφίας η Άννα Βολίκα και ο Διαμ. Θεοδωράκης, αναπληρωματικοί ο Σπ. Τσαούσης και ο Α. Βόσσος. Από την πλευρά της μειοψηφίας τακτικά μέλη ο Δημ. Λοτσάρης και ο Κυριάκος Θωμάς και αναπληρωματικοί Νικ. Στεφανου και ο Δημ. Τηνιακός.
Αρχικά, και μέχρι την εκλογή του νέου προεδρείου την συζήτηση διεύθυνε ο πρώτος σε ψήφους από την μεριά της πλειοψηφίας Σπ. Τσαούσης. Μετά την εκλογή του νέου Προεδρείου την συζήτηση για την εκλογή της Δημοτικής Επιτροπής διεύθυνε η νέα πρόεδρος Αθ. Τσατσομοίρου.
Η μειοψηφία προ της ανακοίνωσης του ονόματος της προτεινομένης Προέδρου δια του Δημ. Λοτσάρη δήλωσε ότι η ομάδα του θα ψηφιζε όποιο πρόσωπο προτείνει ο Θ. Σουσούδης σε ένδειξη συναίνεσης. Μέχρι τώρα δεν έχουν ανακοινωθεί οι θέσεις Αντιδημάρχων, ειδικών συνεργατών εμμίσθων ή αμίσθων από την πλευρά του δημάρχου.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Λόγω πολύωρου αεροπορικού ταξιδιού από το εξωτερικό και καθυστερήσεων στα αεροδρόμια αργήσαμε λίγο την δημοσίευση της παραπάνω είδησης, όπως και σχόλια αναγνωστών. Μάς εκπλήττουν θετικά ακόμα φορά οι αναγνώστες μας, που από το πρωί ενδιαφέρθηκαν και τηλεφώνησαν και κάποιοι άλλοι έγραψαν σχετικά για την αργοπορία μας στα σχόλια. Συμβαίνουν αυτά. Και προς αποζημίωση σας από αύριο θα σάς ταξιδέψουμε σε ενδιαφέροντα και ιστορικά μέρη, που φθάσαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
 
 
 
 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Την έβαλε πρόεδρο γιατί.... έχει εμπειρία!!!!
Δεν ήταν πάλι πρόεδρος α αυτό το αξέχαστο συμβούλιο που κάνανε μόνοι τους και κατάφεραν να καταψηφίσουν αυτό που ήθελαν να ψηφίσουν????!!!!!
Κατά τα άλλα μαθαίνουμε ότι σύμβουλος του Σουσουδη θα είναι η Άννα του Αντωνογλου!!!!
.... είναι που έχει μάθει... όπως δήλωσε!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Κοιτάω τα μέλη του ΔΣ. Σ αυτή την σύνθεση υπάρχει ο Θωμάς και οι υπόλοιποι. Αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να εκφράσει άποψη αυτή την πενταετία!

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχεις δίκιο, αλλά τον έφαγε η ανασφάλεια του Σουσούδη, δεν αντέχει αυτούς που έχουν προσωπικότητα. Μετά το χουνέρι να βάλει τον Κυριάκο Θωμά, που όταν είδε πόσο αλλοπρόσαλα διοικούσε του τα βρόντησε και τον Λευτέρη Μπάλλα, που όταν είδε κι αυτός το τι απίθανα έκανε ανεξαρτοποιήθηκε.. Έτσι βάζει την Τσατσομοίρου που έχει μηδέν πολιτική προσωπικότητα και ότι της πει θα το κάνει. Τώρα δεν ξέρει τίποτα από νόμους και τη μια φορά που έκαναν συμβούλιο με αυτή πρόεδρο δεν ήξερε τι ψήφιζαν και κατάφερε να ψηφίσουν αυτό που καταψήφιζαν! Ναι, αλλά αυτή ότι της πει θα έει ναι, ενώ ο Δημητρός που ξέρει και από νόμους μπορεί να τα βροντήξει. Όποτε βαζει τη δικιά του και ότι βρέξει ας κατεβάσει για το συμβούλιο και τις αποφάσεις του. Την Άνδρο και την λειτουργία του συμβουλίου θα κοιτάξει ο Σουσούδης ή την πάρτη του;
Χαιρετισμούς λοιπόν. Κι έχεις δίκιο ρε φίλε, αλλά μια άλλη φορά θα το βρεις.

This comment was minimized by the moderator on the site

Α ρε Δημητρο.Τωρα που του εκανες την δουλεια σε πεταξε εξω.Ουτε προεδρος που βασει γνωσεων ησουν ο καταλληλος ουτε στις επιτροπες σε προτεινε ο δημαρχος.Θα μου πεις οτι εδω εβαλε γραμματεα τον Αλεξ!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο δικηγόρος ο Δημητρός ειναι ο κατάλληλος για Πρόεδρος, αλκα τον φάγανε οι ίντριγκες

This comment was minimized by the moderator on the site

Οσο παει και το κανει χειροτερο ο κ.Σουσουδης..