Διασώζεται και αναβαθμίζεται σε Πρωτοδικείο το Ειρηνοδικείο Άνδρου

  

Καλά τα νέα για την Άνδρο μιας και διασώζεται και αναβαθμίζεται σε πρωτοδικείο το ειρηνοδικείο Άνδρου. Σύμφωνα με δελτίο τύπου του βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα υπήρξε διαβεβαίωση από το υπουργείο Δικαιοσύνης πως "καμία δικαστική δομή των Κυκλάδων δεν θα καταργηθεί ή συγχωνευθεί". Την διαβεβαίωση παρείχε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Ιωάννης Μπούγας, στον βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππο Φόρτωμα και στους εκπρόσωπους των Δικηγορικών Συλλόγων των Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, το σχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας προβλέπει κατ’ ουσίαν αναβάθμιση των υφιστάμενων Ειρηνοδικείων των Κυκλάδων μέσω της μετατροπής τους σε περιφερειακές έδρες των αρμόδιων Πρωτοδικείων και της αύξησης της ύλης τους, ενώ διατηρούνται τα υφιστάμενα Πρωτοδικεία και το Εφετείο.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για τις Κυκλάδες, καθώς το σχεδιαζόμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης σέβεται απόλυτα τις ιδιαιτερότητες της νησιωτικότητας, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους νησιώτες.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητήρια κύριε Φόρτωμα. Ευχαριστούμε πολύ.
Ήθελα να ήξερα γιατί οι Αντριώτες υποστηρίζουν σε κάθε εκλογές τον στραβομουτσουνιάρη απο τη Νάξο,τι έχει προσφέρει τόσα χρόνια στο νησί μας.