Ξεκίνησε το Πολιτιστικό Κέντρο Γαυρίου που δρομολόγησε ο Λοτσάρης! Δεν υπάρχει ανακοίνωση προτεραιοτήτων του κ. Σουσούδη!!! Επιχειρείται αποδόμηση έργων!!!

Το Πολιτιστικό Κέντρο Γαυρίου προχωρά...

Ολοκληρώνονται οι πρώτες 30 μέρες στη διοίκηση της Άνδρου του κ. Σουσούδη κι ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτα για τις προτεραιότητες του. Απλά σε συζήτηση δήλωσε - όπως ακούσανε - πως έχει μεγάλα σχέδια για το λιμάνι της... Χώρας! Θα το κάνει καινούριο! Και θα δημιουργήσει και σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ή, Μηχανικών) στην Άνδρο!!! Εν τω μεταξύ το πρόγραμμα των 30 ημερών που συζήταγαν ως παράταξη και προέβλεπε επαφές σε κοινότητες και συζητήσεις με τον κόσμο για να ακούσουν προτάσεις περιορίστηκε σε Σελίδα στο Κόρθι, όπου οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο της περιοχής και να αναγράφουν προβλήματα και αιτήματα στα οποία αυτός θα αναλαμβάνει (εξ αποστάσεως μάλλον) να δίνει λύσεις!!! Περιορίζοντας έτσι και τα μάλλον ενοχλητικά τηλέφωνα.

Στόχος να γίνει η περιοχή η έδρα όλων των συλλόγων του Γαυρίου. Έτσι, θα βρει στέγη και ο τόσο δραστήριος Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας που τόσα έχει προσφέρει στο Γαύριο και στην Άνδρο.

Η νέα περίοδος διοίκησης είναι εδώ αν καταλάβαμε καλά. Όπως και η νέα περίοδος πολιτικής, που είναι "η συνέχεια της αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση",  που ακολουθεί την πολιτική της κατεδαφιστικής αντιπολίτευσης στην προτεραία διοίκηση! Τα έργα ή μάλλον το πρόγραμμα προτεραιοτήτων για έργα μάλλον θα ανακοινωθεί όταν φτάσουν στις πρώτες 100 μέρες. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα ανακοινωθεί για τις πρώτες 100 μέρες. Μέχρι τότε αρκούμαστε στην πολιτική "της αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση"!!!... Αυτά ως προς την διοίκηση των ημερών.

Τα έργα προχωρούν...

Ως προς την αντιπολίτευση των ημερών να σημειώσουμε πως συνεχίζονται τα έργα που δρομολογήθηκαν επί των ημερών του κ. Λοτσάρη. Έτσι στο Γαύριο έχει ήδη ξεκινήσει η ανακατασκευή και μετατροπή του παλιού δημοτικού σχολείου σε Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής. Το έργο είχε εξαγγελθεί επί δημαρχίας Σουσούδη. Καλώς τότε ο κ. Σουσούδης δεν το εκχώρησε στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Γαυρίου και εξήγγειλε την δημόσια χρήση του. Όμως η εξαγγελία προχώρησε ελάχιστα αφού το μόνο που έκανε ο κ. Σουσούδης ήταν μια προμελέτη αξιοποίησης του, αξίας 5.000 ευρώ, αν δεν κάνουμε λάθος. Κι εκεί έμεινε το πράγμα. 

Οι αίθουσες ανακατασκευάζονται...

Έπρεπε να έρθει η διοίκηση των έργων του κ. Λοτσάρη το 2019 για να βρει χορηγό για την πλήρη μελέτη, αξίας αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Στη συνέχεια η απελθούσα διοίκηση να βρει και χρηματοδότηση του έργου, από την κυβέρνηση, αξίας περίπου 900.000 ευρώ. Μετά να δημοπρατήσει το έργο. Και να το ξεκινήσει. Το έργο πλέον δρομολογημένο συνεχίζεται και επί των ημερών της διοίκησης Σουσούδη, που κατέλαβε την διοίκηση μετά τις εκλογές.

Με την άνοιξη θα τρέξουν περισσότερο οι εργασίες...

Συνεπώς η αντιπολίτευση παρακολουθεί την συνέχεια των έργων της χωρίς για την ώρα να επιδίδεται σε αντιπολιτευτικούς λεονταρισμούς και διχαστικές κορώνες. Ο κ. Σουσούδης δεν έχει μέχρι σήμερα εξαγγείλει τις προτάσεις για τα όποια δικά του έργα! Απλώς αντιπολιτεύεται - όπου μπορεί - τα έργα των προηγουμένων. Για παράδειγμα, έγινε έλεγχος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στον βρεφονηπιακό σταθμό Κορθίου, που δημιούργησε η διοίκηση Λοτσάρη με χρήματα και επίβλεψη της οικογένειας Λαούδη. Και ο έλεγχος διαπίστωσε τον άρτιο εξοπλισμό και τη σωστή λειτουργία του και ενέκρινε την λειτουργία του. Πρότεινε όμως να υπάρξουν κάγκελα προστασίας στην έξοδο του σε πεζόδρομο του Κορθίου. Αμέσως ο κ. Σουσούδης έβγαλε ανακοίνωση "περί επικινδυνότητας" του σταθμού. Μήπως και ακυρώσει το έργο. Τι να του πει κανείς; Καθείς και τα "έργα" του...

 

Ο χώρος δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου θα γίνει κόσμημα για το Γαύριο... 

 Από την ανακοίνωση διαπιστώνει κανείς την προσπάθεια ακύρωσης του έργου, την συνέχεια μιας επιθετικής ρητορικής και μιας διχαστικής πολιτικής. Την στάση αυτή την είδαμε στην 5ετία του, όπου ο τότε δήμαρχος πέρασε και δεν άγγιξε. Την είδαμε στην αντιπολίτευση όπου είπε "όχι σε όλα" και εκσφενδόνιζε ύβρεις περί "μιασμάτων"!!! Και συνεχίζει σήμερα από το ύψος του 50,2% να προσπαθεί να ακυρώσει τα έργα των προηγουμένων!!! Ατυχώς για την Άνδρο "η δεύτερη φορά" του κ. Σουσούδη θυμίζει τις ρεβανσιστικές τάσεις και την ακραία ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός έχασε ο κ. Σουσούδης κέρδισε. Η Ελλάδα δεν γνώρισε την "δεύτερη φορά" του κ. Πολάκη. Η Άνδρος όμως γνωρίζει τη "δεύτερη φορά" του κ. Σουσούδη. Και μια πολιτική αντιπαλότητας μέχρι τέλους...

Τα έργα ενώνουν, τα λόγια του αέρα διχάζουν. Η προσπάθεια ακύρωσης των έργων είναι επίδειξη αδυναμίας και ανικανότητας...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο κ. Σουσούδης και η ομάδα του έχοντας προϋπηρεσία 4,5 χρόνια στην αντιπολίτευση, έχοντας εκλεγεί εδώ και 4 μήνες και έχοντας αναλάβει την διοίκηση εδώ και ένα μήνα δεν έχουν ακόμα καταθέσει προτάσεις, δεν έχουν σχεδιάσει ένα πλάνο έργων, Λόγω του ερασιτεχνισμού και των αδυναμιών τους δεν μπόρεσαν να ασκήσουν δημιουργική αντιπολίτευση επί 4,5 χρόνια. Αδυνατώντας να ασκήσουν αντιπολίτευση δεν γνωρίζουν και τα προβλήματα και προσπαθούν να τα μάθουν τώρα. Ρωτώντας τους κατοίκους ή και μέσω facebook!!! Και επιχειρούν να επικρίνουν, κατακρίνουν κι ακυρώσουν τα έργα που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια. Αντί να διαχειριστούν ή να ολοκληρώσουν δημιουργικά τα έργα της προηγούμενης διοίκησης που έγιναν ή που εκτελούνται σήμερα κοιτάνε να τα αντιπολιτευτούν ή να τα ακυρώσουν. Αντί να εξαγγείλουν κάτι θετικό για το νησί, συνεχίζουν την επιθετική και διχαστική πολιτική τους. Την μόνη που γνωρίζουν είτε ως αντιπολίτευση είτε ως διοίκηση. Είθε να καταλάβουν το αδιέξοδο στο οποίο βαδίζουν και σπρώχνουν την Άνδρο. Διαφορετικά η θητεία τους θα είναι μια χαμένη 5ετία για το νησί...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αααα σε τέτοια ιβεντ κοπής κορδέλας έχει να πέσει σπρώξιμο ποιος θα πρώτο βγει μπροστά για φωτογραφία

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι εμμισθοι αντιδήμαρχοι υδρουσας και βέβαια θα κόψουν την κορδέλα της πλουσκας μην έχετε καμία αμφιβολία.
Άξιος ο μισθός τους
!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αναμένουμε και το έργο της πλούσκας και την υλοποίηση αυτού και να πάμε όλοι να δούμε που θα κόβουν την κορδέλα Βοσσος και Βολικά χαχαχχααα!!Για αυτά ζούμε !

This comment was minimized by the moderator on the site

Αφήστε τους σκυλοκαυγάδες ένθεν κακείθεν και βγάλτε τον σκασμό.
Οι πρώην αφήστε τους νυν να διαχειριστούν τα κοινά της πολύπαθης Άνδρου, και οι νυν διαχειριστές κοιτάξτε τι θα κάνετε και μην προσπαθείτε να αποδομήσετε το έργο των προηγουμένων, που είναι πολύ αξιόλογο.
Με τις επιθέσεις αυτές, μήπως προσπαθείτε να κρύψετε την ένδεια στελεχών;
Θα δείξει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν βγαίνει σε πεζόδρομο ο βρεφ/κος σε αυτοκινητόδρομο βγαίνει......με γράφουμε ότι να είναι......

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιο έργο γκρεμισανε και είναι έτσι από τις εκλογές. Μου θυμίζει το Αφροδίτη που γκρεμισε ο πρώην δήμαρχος και μας έμεινε η χωματερή εκεί...