Μετωπική σύγκρουση Σουσούδη-Λοτσάρη για τον βρεφονηπιακό του Κορθίου!!!…  

 

 Φωτογραφία από την ημέρα των εγκαινίων

Είναι εκπληκτικό να δει κανείς διαβάζοντας τις παρακάτω ανακοινώσεις δύο δημάρχων. Όλα πια έχουν μετατραπεί σε αρένα. Αρκούν μερικές παρατηρήσεις μιας επιτροπής προς διόρθωση κάποιων κενών και ξεσπά πόλεμος από την μεριά του κ. Σουσούδη. Για τις ανακοινώσεις τώρα. Ο πρώην υπεραμύνεται του έργου που έγινε και ζητά ο νυν να συμπληρώσει τα κενά που επισήμανε η έκθεση της Αποκεντρωμένης. Αντιθέτως ο νυν βρήκε αφορμή να ξιφουλκήσει και να αποδομήσει το έργο του προηγουμένου! Αυτή άραγε νομίζει πως είναι η δουλειά του;  

Υποτίθεται πως ο . Σουσούδης ήξερε την δουλειά! Κι ήταν έτοιμος όπως έλεγε με «τα μανίκια σηκωμένα» και «από Δευτέρα θα έπιανε δουλειά». Πέρασαν 16 Δευτέρες από την ημέρα που εξελέγη και 4 από την ημέρα που ανέλαβε διοίκηση. Και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Και ξάφνου ανακοίνωση «καταστροφής» γιατί οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης έκαναν μερικές παρατηρήσεις για τον βρεφονηπιακό σταθμό του Κορθίου.

Και αντί ως δήμαρχος να συμπληρώσει πρώτα τα κενά που επισήμανε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και να ανακοινώσει αυτά που έκανε στη συνέχεια ξαφνικά... κηρύσσει πόλεμο στο έργο!!! Και σε αυτούς που το έκαναν!!! Και σε αυτούς που το επέβλεψαν και το χρηματοδότησαν!!! Έτσι θα συνεχίσει από εδώ και πέρα; Θα επιχειρεί αποδόμηση όλων των έργων πουν έγιναν; Ή, που γίνονται; Αντί να τα ολοκληρώνει. Πότε άραγε θα καταλάβει τον ρόλο του ως δήμαρχος;

Πότε θα ολοκληρώσει τα δεκάδες έργα που δρομολόγησε ο προηγούμενος αν επιδίδεται σε πολεμικές; Πότε θα εξαγγείλει τα δικά του έργα; Αυτά που δεν έκανε την πρώτη 5ετία του. Και αυτά που δεν έχει ακόμα αναφέρει για την δεύτερη. Ο καιρός περνά. Με την πολεμική και την αντιπαλότητα δεν οδηγεί πουθενά το νησί. Το έκανε την πρώτη 5ετία και απέτυχε πλήρως. Θα το κάνει και την δεύτερη; Άραγε την πολεμική και την αντιπαλότητα του στα έργα που έγιναν και γίνονται έχει να προσφέρει στο νησί;

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

Φωτογραφία των χορηγών με την διοίκηση Λοτσάρη την ημέρα των εγκαινίων 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥΣΟΥΔΗ

Θ. ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ: Οι σκοπιμότητες και η επιπολαιότητα του πρώην δημάρχου, μας οδηγούν σε περιπέτειες!

Δυστυχώς για άλλη μια φορά καλούμαστε να διαχειριστούμε την επιπολαιότητα και την προχειρότητα στα <έργα> του Δ. Λοτσάρη. Ο Δήμος μας μπαίνει σε περιπέτειες με τις πρακτικές του πρώην δημάρχου, όπου κυριαρχούσε η έννοια της προεκλογικής σκοπιμότητας.

Ύστερα από το άδειασμα του ταμείου για την εργολαβία της καθαριότητας, ύστερα από την αλαζονική συμπεριφορά στις αρχές σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων, γεγονός που μας επιφέρει πρόστιμα ύψους 400.000 ευρώ, ύστερα από το χάος στην ανακύκλωση, ύστερα από την εμπλοκή της Ελληνικής Αρχής Διαφάνειας σε έργα του δήμου και πολλά άλλα, ο Δήμος μας βρίσκεται αντιμέτωπος με την καταλληλότητα του Παιδικού Σταθμού στο Κόρθι.

Δυστυχώς, σύμφωνα με έγγραφο με αρ. πρωτοκ. 1468/15-01-2023 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου-Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας, και μετά από δύο ελέγχους που έγιναν στις 18/07/2023 και στις 03/11/2023, ο Παιδικός σταθμός, που έσπευσε για προεκλογικούς λόγους να θέσει βιαστικά σε λειτουργία ο πρώην δήμαρχος, μπαίνει σε περιπέτειες, αν δεν γίνουν και άλλες πολύ σημαντικές παρεμβάσεις για την ασφάλεια των παιδιών.

Ένα κτίριο που είχε παραλάβει ο κ. Λοτσάρης καθόλα έτοιμο, άλλαξε την χρήση του χωρίς καμία εμπρόθεσμη ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο και ακόμα περισσότερο, δεν φρόντισε να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την νέα χρήση που το οδήγησε.

Τα παιδιά, σύμφωνα με την έκθεση αξιολόγησης από την Γενική Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, περνούν, με κίνδυνο, από δημόσιο δρόμο για να πάνε στο προαύλιο, το οποίο <προαύλιο> δεν έχει κιγκλιδώματα φύλαξης και πόρτα που να ασφαλίζει τον χώρο και επίσης ο εξοπλισμός είναι ακατάλληλος για τις ηλικίες των παιδιών που φιλοξενούνται, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο κ. Λοτσάρης, για να εξυπηρετήσει τις δικές του σκοπιμότητες, δεν δίστασε να αξιοποιήσει μεγάλη χορηγία συμπολίτη μας για να κάνει βιαστικά το έργο, να υποσχεθεί θέσεις εργασίας, χωρίς προηγουμένως να έχει εξασφαλίσει την αρτιότητα και καταλληλότητα, σε αυτό που <σχεδίασε>!

Ως υπεύθυνη δημοτική αρχή, με σεβασμό στον δημότη-χορηγό, που συνέβαλε για να γίνει ο παιδικός σταθμός, στους πολίτες του Κορθίου και πάνω απ’ όλα στα παιδιά, αναλάβαμε ήδη πρωτοβουλία για να καλυφθούν τα κενά ασφαλείας.

Σε επείγουσα σύσκεψη που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θ. Σουσούδης με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας και με όλους τους συναρμόδιους φορείς, παρουσία αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, εξετάστηκαν όλες οι εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καταλληλότητα και να συνεχιστεί η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού.

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΟΤΣΑΡΗ

Δ. ΛΟΤΣΑΡΗΣ : Ο κ.Σουσούδης συνεχίζει να ασκεί αντιπολίτευση αλλά οι πολίτες θέλουν έργα. 

Ο κ. Δημήτρης Λοτσάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κ.Σουσούδης , ενώ είναι Δήμαρχος, συνεχίζει να ασκεί αντιπολίτευση στη δική μας δημοτική αρχή, όπως μας έχει συνηθίσει : με τοξικότητα και ανακρίβειες. Είμαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την αλήθεια σε σχέση με όσα ανακριβή αναφέρει στην ανακοίνωση του:

1ον) Τα χρήματα του 2024 για την εργολαβία της καθαριότητας είναι ανέγγιχτα, δεν χρησιμοποίησε από αυτά ούτε ένα ευρώ η δική μας δημοτική αρχή. Το επαναλαμβάνω για μία ακόμα φορά.

2ον) Ο Παιδικός Σταθμός στο Κόρθι λειτούργησε με την πολύτιμη χορηγία του κ.Λαούδη, χωρίς να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ ο Δήμος. Την άδεια λειτουργίας του, την έδωσε η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου. Εκτός εάν ο κ.Σουσούδης στρέφεται εναντίον της Διευθύντριας που υπέγραψε την άδεια.

Δεν υπάρχει δημόσιος δρόμος από τον οποίο περνούν τα παιδιά για να πάνε στην αυλή όπως λέει, υπάρχει ένας πεζόδρομος. Και απομένουν τα συνοδά έργα προστασίας που πρέπει να γίνουν από το Δήμο που έχει συνέχεια.

Γιατί εμείς δημιουργήσαμε τον Παιδικό Σταθμό στο Κόρθι και η διοίκηση του κ.Σουσούδη οφείλει να κάνει τα συνοδά έργα που προβλέπονται . Αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος έχει συνέχεια.

Ο κ.Σουσούδης πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι Δήμαρχος. Ήδη βλέπει να εκτελούνται έργα που αποτελούν προϊόν μελέτης και προετοιμασίας από τη δική μας δημοτική αρχή.

Οφείλει να το ξεπεράσει αυτό, να σταματήσει να λειτουργεί αρνητικά και τοξικά για να αποπροσανατολίσει. Οφείλει να εργαστεί, να χτίσει πάνω σε ότι θετικό βρήκε και κυρίως να αρχίσει να μελετά και να υλοποιεί δικά του έργα.

Η Άνδρος και οι άνθρωποι που ζουν σε αυτό το νησί, θέλουν να βλέπουν θετικό έργο, έχουν ανάγκη από ένα θετικό μήνυμα.

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

asxetos anonymos....Να σου ρε πατριωτ το κακό είναι ότι για να πάω στο σπίτι μου ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ που ζω μετρώ καμμιά εικοσαριά λακκούβες στο δρόμο ,και πρέπει να προσέχω να μην σπάσω τα λάστιχα του αυτ/του μου Ο δικός σου εκλεκτός ο Λοτσάρης ,θα έχεις τους λόγους σου να τον υπερασπίζεσαι τόσο πολύ, έκανε έργα σε όσες περιοχές της Άνδρου γουστάριζε κατάλαβες αστροπελέκι;;;;;Και μάθε να διαβάζεις ΚΑΛΑ τι έχει γράψει κάποιος πριν απαντήσεις......

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι έγινε ρε παιδιά ;;;;;
Ο Βιδάλης δεν έχεις συνέλθει από το τζετ λαγκ τι δικηγόρου και βλακείες λέει …..

This comment was minimized by the moderator on the site

αυτός ο anomimos πατριώτης θα πρέπει να είναι από άλλο νησί. δεν πήρε είδηση ποτε τα έργα του Λοτσάρη και δεν έμαθε ποτέ πως όσοι κάνουν έργα αφήνουν μια κληρονομιά που ενίοτε χρειάζεται μικρές διορθώσεις. εδώ έχουμε περιορισμένες βελτιώσεις εν λειτουργία του σταθμού. αντιθέτως ο Σουσούδης που δεν έκανε κανένα έργο στην πενταετία του ήταν αλάνθαστος.
θυμάται ο anonymos πως ξεκίνησε την αντιπολίτευση του ο Σουσούδης στον Λοτσάρη; οχι γιατί δεν ήταν στην Άνδρο. Με απεργία στο συμβούλιο! και πότε είπε ένα ναι στα δεκάδες έργα του Λοτσάρη ο Σουσούδης; ποτέ. Που ήσουν τότε ρε φίλε να πεις κάτι;
είπαμε σε άλλο νησί ήσουν πατριώτη. και άντε παρά μας που δίνεις και συμβουλες από Αθηνα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Το έγγραφο έχει παρατηρήσεις και προτάσεις, σε συνέχεια της λειτουργίας του, δεν ακυρώνει την λειτουργία του παιδικού σταθμού. Άιντε πια με τις ανοησίες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ti είναι τούτο το πράγμα ρε πατριώτες, Ακόμα δεν κάθισε ο νέος δήμαρχος στην καρέκλα του και τον βαράτε ΟΛΟΙ οι αναγνώστες του ΕΝ ΑΝΔΡΩ Βρήκαμε τώρα για τον σταθμό των βρεφών στο Κόρθι. Ο Λοτσάρης λέει τα δικά του ενίοτε ανακρίβειες Ο έλεγχος της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ διαπίστωσε το πρόβλημα .Και ο Σουσούδης απ την άλλη ας διορθώσει το λάθος του Λοτσάρη.....Έτσι θα συνεχίσετε;;;;ΚΑΗΚΑΜΕ

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι έγινε ρε παιδιά ;;;;;;
Που είναι ο δήμαρχος ;;;;;;
Την κοπάνισε ;;;;;;
Έτσι θα κάνει στις κακοκαιρίες ;;;;;
Θα κλείνει τα σχολεία και θα φεύγει για Αθήνα ;;;;;
Μήπως πάει να προσέχει τους Αθηναίους ψηφοφόρους να αισθάνονται ασφάλεια τα παιδιά που ο γιατρός - δήμαρχος είναι κοντά τους ;;;;;;
Μπράβο όχι μπράβο σωστή κίνηση τι να λέμε τώρα …….
Χαχαχαχαχαχαχαχα

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον Σουσούδη.
Καρφί δεν πρόκειται να βάλει.
Έτοιμα όλα τα ήθελε.
Δεν υπάρχει χρόνος για έργα.
Μόνο για χορούς, πανηγύρια και εγκαίνια.
Εύγε!
Άκου τον έβαλαν σε περιπέτειες επειδή θα πρέπει να κάνει τα αυτονόητα.
Ναι Σουσούδη αν υπήρχε το έγγραφο μέσα στο 2023 προφανώς και δεν θα χρειάζονταν να κάνεις κάτι. Θα το είχε δρομολογήσει ο Λοτσάρης.
Εσύ πρόσεχε μόνο μην κουράζεσαι να έχεις φρεσκαδουρα για να βγαίνεις ωραίος στις φωτογραφίες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρώτησε κανείς πως αισθάνονται οι αδελφοί Λαούδη που πλήρωσαν 100.000 ευρώ και επέβλεψαν το έργο, πως μειώθουν όταν ο Σουσούδης το μηδενίζει για μια-δύο παρατηρήσεις που δεν αναιρούν την αδειοδότηση του αλλά ζητούν βελτιώσεις; Θα τα πάρουν στο κρανίο. Σιγά που θα δώσουν πάλι σημασία για να τους υποτιμούν την προσφορά τους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καληνύχτα Άνδρος.Να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε που μπλέξαμε πάλι.40 χρόνια πίσω θα πάμε με δαυτους. Αντι να διορθώσει οτι ατέλεια υπάρχει τα ανεβάζει στα μανταλάκια. Κρίμα .τι έχουμε να ζήσουμε 5 χρόνια.

Περισσότερα