ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟΥ

 ΕΔ Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ 

Δημήτρης Λοτσάρης :  "Η Άνδρος χρειάζεται ηρεμία και ενότητα. Θα ασκήσουμε δημιουργική και όχι καταστροφική αντιπολίτευση.’’

O κ.Δημήτρης Λοτσάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’Το εκλογοδικείο κατέστησε ακόμα πιο οριακό το σχεδόν ισοδύναμο εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Άνδρου, μειώνοντας τη διαφορά από 27 ψήφους σε 19 ενώ δεν μπήκε και στην ουσία της ένστασης σε ότι αφορά όσα συνέβησαν στο 34ο εκλογικό τμήμα και στα οποία έχουμε αναφερθεί.

Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όποιες και αν είναι αυτές, πρέπει να γίνονται σεβαστές. Υπάρχει το δικαίωμα προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο όμως δηλώνω ότι δεν θα προσφύγω. Γιατί η Άνδρος χρειάζεται ηρεμία, ενότητα. Το επιβάλλει το σχεδόν ισοδύναμο αποτέλεσμα.

Όπως έχω πει, τόσο εγώ όσο και η παράταξή μου θα ασκήσουμε δημιουργική και όχι καταστροφική αντιπολίτευση. Δημιουργική αντιπολίτευση σημαίνει έλεγχος αλλά και προτάσεις. Σημαίνει πρωτοβουλίες για το καλό της Άνδρου , θετική ψήφος σε κάθε θετικό αλλά και διαρκής προσπάθεια για να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα που δρομολογήσαμε. Η δημιουργική αντιπολίτευση αναγκάζει τη δημοτική αρχή να γίνει καλύτερη , να δει αντί για το δρόμο της σύγκρουσης το δρόμο της συνεργασίας.

Η Άνδρος είναι πέρα και πάνω από όλους. ‘’

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά σε πιο νησί ζεις ρε ΜΑΛΙΣΤΑ; Τέσσερα χρόνια διαίρεσε το νησί ο Σουσου με βρισιές, ψέματα, δεν συμφώνησε σε τίποτα, κατήγγειλαν αυτός και οι φίλοι του τα πάντα κέρδισε με 19 ψήφους και το νησί εντελώς διχασμένο κι εσύ λες πως διχάζει ο Λοτσάρης; Άσε ρε κακομοίρη τα σάπια για βράχους εσύ που κατέβηκες από Αθήνα υποψήφιος και πήγες κατευθείαν στα βράχια. Φτιάξατε διχαστικό κλίμα για να κερδίσετε... Με το καλό όταν έρθεις θα τα βρεις μπροστά σου...

This comment was minimized by the moderator on the site

Κανονικά πρέπει να πάει ο πρώην Δήμαρχος και στο ΣΤΕ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΓΙΑ ΗΡΕΜΊΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΧΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ
ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ