ΑΪΠΑΤΙΑ: Η επιπολαιότητα και η άγνοια δημιουργούν προβλήματα

(Απίστευτο. Ο κ. Μπακέλας μπορεί να μην εκλέχτηκε, όμως ως ειδικός συνεργάτης ξεκίνησε μόνος του... "έργα"!!!  Το αποτέλεσμα: μια τρύπα στο πουθενά! Χωρίς άδεια, χωρίς επίβλεψη, χωρίς μελέτη. Πήρε μηχάνημα του Δήμου κι άρχισε να κάνει μια τρύπα δίπλα στον δρόμο!!! Μέχρι που εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του χωραφιού!!! Μετά ο "εργολήπτης" πήγε το μηχάνημα και τα μπάζα και τα πήγε σε δικό του χωράφι!!! Την ίδια στιγμή ο κ. Σουσούδης ταξίδευε για τριήμερο στην Αθήνα έχοντας το κεφάλι του ήσυχο!!! - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επικίνδυνος και επιπόλαιος αποδεικνύεται ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Γ Μπακέλας.

Συγκεκριμένα σήμερα 8/2/2024 με την χρήση χωματουργικού μηχανήματος του δήμου προχώρησε σε εκσκαφές σε ιδιωτικό οικόπεδο, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της ιδιοκτήτριας, στο χωριό Αϊπάτια. Στόχος του να μεταφέρει σ αυτό το σημείο το μηχάνημα νερού του Δήμου. Εν συνεχεία και μετά τις αντιδράσεις της ιδιοκτήτριας μετέφερε τα μπάζα των εκσκαφών σε προσωπική του οικοδομή χρησιμοποιώντας επίσης τα μηχανήματα του Δήμου.

Απ τα παραπάνω είναι σαφές ότι ο Γ Μπακέλας προχώρησε σε εργασίες καταπατώντας ιδιωτική περιουσία και θέτοντας τον Δήμο σε κίνδυνο αποζημιώσεων κτλ.

Έβαλε σε κίνδυνο τους χειριστές των δημοτικών μηχανημάτων αφού θα μπορούσε η ιδιοκτήτρια του οικοπέδου να στραφεί και εναντίον τους.

Μετέφερε υλικά και μπάζα σε προσωπική του ιδιοκτησία επίσης με τα μηχανήματα του Δήμου

Και όλα αυτά εντελώς αναρμόδια αφού ούτε έργα μπορεί να εκτελεί, ούτε να αποφασίζει για την τοποθέτηση του μηχανήματος νερού.

Όλα αυτά δε τελούσαν υπό την πλήρη άγνοια του Τοπικού Συμβουλίου της περιοχής το οποίο όχι μόνο δεν είχε αποφασίσει σχετικά, αλλά δεν είχε καν ενημερωθεί.

Μετά τα παραπάνω είναι προφανές ότι ο Δήμαρχος οφείλει -αν δεν τα ήξερε ο ίδιος οπότε και είναι συνυπεύθυνος, να επαναφέρει στην τάξη τον Γ Μπακέλα. Να του υπενθυμίσει τον ρόλο του, καθώς και τον ρόλο των Τοπικών Συμβουλίων στην καθημερινότητα του νησιού μας.

Η διοίκηση του δήμου οφείλει σεβασμό στις ιδιωτικές περιουσίες, στους εργαζόμενους και τα τοπικά συμβούλια.

Η Δημοτική Παράταξη

Μαζί για την Άνδρο

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το προβλημα δεν ειναι οτι εσκαψαν σε λαθος μερος. Τα εχετε μπερδεψει,οτι σας συμφερει. Το προβλημα ειναι οτι εγιναν ενεργειες χωρις κανεις αρμοδιος να ξερει τιποτα. Απο κει ξεκιναμε......α'ι'ντε ξυπνηστε

This comment was minimized by the moderator on the site

Η επιστολή της κυρίας βεβαιώνει ότι ο Γ Μπακέλας έκανε εργασίες σε οικόπεδο τρίτου χωρίς την σύμφωνη γνώμη του. Πέρα απ αυτό όμως υπάρχει αίτημα του δήμου προς την κυρία, απάντησε εκείνη γραπτώς, πέρασε το θέμα απο την οικονομική επιτροπή, υπογράφηκε συμφωνητικό μεταξύ του δήμου και της ιδιοκτήτριας; Από που προκύπτει η αρμοδιότητα του Γ Μπακέλα να αποφασίζει και να εκτελεί έργα; Ποιός είναι υπεύθυνος που αγνοηθηκε το Τοπικό Πίσω Μεριάς, το οποίο ειχε πληρη άγνοια;
Αυτα!

This comment was minimized by the moderator on the site

Θεωρούνε διάψευση οτι μία ιδιοκτήτρια εδωσε άδεια στον Μπακέλα αλλά ο Μπακέλας μπερδεύτηκε και πήγε στην διπλανή ιδιοκτησία οπου αντέδρασε αλλά μετά δεν αντέδρασε. Πιάσε το αυγό και κούρευτο. Ο ερασιτεχνισμός σε ολο του το μεγαλείο και όπως θα έλεγε και ο Βάμβουκας αυτοί κυβερνάνε ή αυτός ο λαός ψηφίζει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Λύθηκε το θέμα! Η ιδιοκτήτρια έχει δημοσιεύσει επιστολή που σας ζητα να αποσύρετε τις δημοσιεύσεις σας. Λέει ότι δεν έχει πρόβλημα και ότι κακώς τους κρεμάστε στα μανταλάκια.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Εμείς δεν κρεμάσαμε κανέναν στα μανταλάκια. Εμείς λάβαμε δελτίο τύπου και το δημοσιεύσαμε. Τίποτα άλλο. Δεν έχουμε καμία ειδοποίηση για ότι λέτε. Και δεν είναι δικιά μας δουλειά να αποσύρουμε δελτία τύπου άλλων που έχουν δημοσιευτεί εδώ και δύο μέρες.
Κατά τη γνώμη μας στον ερασιτεχνισμό και στην άγνοια, από την οποία δημιουργήθηκε αρχικά το θέμα προστίθεται τώρα και ο ερασιτεχνισμός και η άγνοια της "διάψευσης" από τον διαρκώς αυτοσχεδιάζοντα "ειδικό σύμβουλο"! Αυτό καταλαβαίνουμε εμείς. Ή, μήπως όχι;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι μισοι ψηφισαν το τιποτα ….19 απ´ τους μισους λιγοτεροι ψηφισαν εργο….οπότε ας ζησουμε θέατρο 5ετίας με κοινό όλους & θύμα το νησί μας…

This comment was minimized by the moderator on the site

Αναζητειται επειγοντως σοβαροτητα απο τον Δημο. Εαν δεν εχουν καταλαβει ακομα τι εργο ανελαβαν τοτε η ευθυνη ανηκει στους ψηφοφορους τους…

This comment was minimized by the moderator on the site

Μήπως τις γκάφες τις κάνουν επίτηδες για να μας κάνουν να γελάμε;Σε ένα μήνα γέμισε η πρώτη σελίδα απο παρατυπίες,γκάφες και ευτράπελα.Ευτυχώς έχουμε το γιατρό απο τα ξένα να μας ανεβάζει τη κριτική του για κάθε τι αλλα όπου δεν τον συμφέρει να σχολιάσει "πετάει" ένα : δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω. Αλλά σε όλα τα άλλα που τον βολεύει γράφει λιβελογραφήματα. Τώρα που τον θυμήθηκα,που εξαφανίστηκε αυτός ο Καμηλοπάρδαλης.Δεν βλέπουμε να γράφει ποιήματα τελευταία στα φεισμπουκια. Μήπως τον έχει μπλοκάρει όλη η Άνδρος απο τη σιχαμάρα;

This comment was minimized by the moderator on the site

Οφείλει άμεσα ο Σουσούδης να πάρει θέση. Αν έτσι έχουν τα πράγματα είναι πολύ σοβαρό

This comment was minimized by the moderator on the site

Εσβησε και τις πινακιδες! Αυτες ειναι ιδιοκτησια του Επαρχειακου δικτυου και οχι του Δημου!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Έτσι μπράβο για να μην ξεχνιόμαστε.
Επανάληψη των όσων ζήσαμε στην προηγούμενη θητεία.

(Οι πίτες και οι χοροί δεν τελείωσαν ακόμη;)