Το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου αναπτυξιακό εργαλείο για το νησί

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ X. BOYΡΑΖΕΡΗ

Ο κ. Χρήστος Βουραζέρης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

"Ο νέος Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Σουσούδης, όπως είχε δικαίωμα, θεώρησε ότι πρέπει να επιλέξει ο ίδιος τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και επέλεξε τον εαυτό του. Ως απερχόμενος πλέον Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, εργάστηκα συγκροτημένα και χωρίς να έχω την παραμικρή αμοιβή για να καταστεί λειτουργικό το νέο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και να προχωρήσει σε χρόνο-ρεκόρ το σχετικό Φ.Ε.Κ. μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων.

Η Άνδρος διαθέτει πλέον το δικό της αυτόνομο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, που μπορεί να αποτελέσει ένα κρίσιμο και κυρίως χρήσιμο αναπτυξιακό εργαλείο και αυτό πιστώνεται στις προσπάθειες όσων ξεκίνησαν την διεκδίκηση, στις προσπάθειες της προηγούμενης διοίκησης, αλλά κυρίως  στις προσπάθειες των συνεργατών μου στο Λιμενικό Ταμείο για την εκκαθάριση και κατανομή της περιουσίας του φορέα μας. Το σχετικό απολογισμό της θητείας μου και των πεπραγμένων μου, τον παρουσίασα τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στο Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα.

Θα είμαι ως απλό μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, στη διάθεση του νέου Προέδρου, για να ενημερώσω για οτιδήποτε μου ζητηθεί, αλλά κυρίως για να συμβάλλω με προτάσεις για αναπτυξιακά έργα και δράσεις, με στόχο την αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων στο νησί μας.

Πιστεύω στην σύνθεση και στην συνεννόηση. Υπάρχουν άξιοι και έμπειροι συμπολίτες μας που μπορούν να συνεισφέρουν θετικά, να δουλέψουν δημιουργικά. Η επιλογή αποκλεισμών αλλά και υιοθέτησης λογικών του παρελθόντος, είναι κατώτερη των περιστάσεων.’’

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet