Συνεχίζει το "έργο" των καταγγελιών ο κ. Σουσούδης!!!

Από την ιστοσελίδα του Δήμου Άνδρου

(Μοιάζει απίστευτο. Κι όμως είναι αληθινό. Δύο μήνες αφόρου ανέλαβε την διοίκηση ο νέος-παλαιός δήμαρχος συνεχίζει το "έργο" της αντιπολίτευσής. Αυτό καταλάβαμε από την μάλλον λάθος εστιασμένη ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου Β. Μπατή που διαμαρτύρεται με ανακοίνωση του για την αρνητική προβολή που κάνει στην Άνδρο ο κ. Σουσούδης. Το θέμα δεν είναι η αρνητική δημοσιότητα που κάνει ο κ. Σουσούδης. Το θέμα είναι αν όντως το παραπάνω θέμα είναι υπαρκτό. Και κατά πόσο φέρουν την ευθύνη οι προηγούμενοι;

Και εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα: πως και περίμενε δύο μήνες για να παρουσιάσει αυτή την κατάσταση ο κ. Σουσούδης; Γιατί δεν έβγαζε αυτή την ανακοίνωση πριν δύο μήνες όταν ανέλαβε αφού τα σκουπίδια είναι των προηγουμένων; Αλλά έστω πως βρήκε αυτή την κατάσταση μετά δύο μήνες λόγω χρονοκαθυστέρησης με τις πίτες σε κάποιο σημείο του νησιού. Τι εννοεί πως "με υπομονή και σχεδιασμό θα δοθούν σε όλα λύση"; Πόσος χρόνος και υπομονή και πόσος σχεδιασμός χρειάζεται για να μαζέψει απλώς μερικά σκουπίδια που είτε τα άφησε αυτός είτε οι προηγούμενοι; Και πόσες ανακοινώσεις χρειάζονται για να μάς πει πως κατάφερε και τα μάζεψε; 

Δυστυχώς διαπιστώνουμε πως το νησί μπήκε στον αστερισμό πως κάθε απλή συντήρηση να προβάλλεται σαν "έργο". Και έργο να μην γίνεται. Τα είδαμε όλα αυτά στην προηγούμενη 5ετία του κ. Σουσούδη. Τα βλέπουμε και στην τωρινή. Ατυχώς για το νησί η αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση είναι μια πολιτική στην οποία θήτευσε επί 5 χρόνια ο νέος-παλαιός δήμαρχος. Και όπως διαπιστώνουμε αυτή γνωρίζει και αυτή θα συνεχίσει. Κρίμα για την Άνδρο... ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΤΗ

Η επικοινωνία ενός Δήμου είναι κρίσιμης σημασίας για την ενημέρωση και την προβολή του. Ωστόσο, φαίνεται ότι η τρέχουσα δημοτική αρχή της Άνδρου μπορεί να έχει χάσει την επαφή με τον πραγματικό στόχο της. Αντί να προβάλλει μια ενιαία και ενθαρρυντική εικόνα του νησιού, φαίνεται να επιλέγει να δημοσιεύει φωτογραφίες που περισσότερο δυσφημούν παρά προβάλλουν την Άνδρο.

Από την άλλη πλευρά, η προηγούμενη δημοτική αρχή φαίνεται να είχε διαφορετική προσέγγιση. Παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, επέλεξε να μην δημοσιεύσει φωτογραφίες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν διχασμό, αλλά να επικεντρωθεί σε προσπάθειες που θα οδηγούσαν στην πρόοδο του νησιού.

Είναι προφανές ότι οι δύο διαφορετικές προσεγγίσεις αντικατοπτρίζουν διαφορετικές νοοτροπίες και αντιλήψεις σχετικά με τον ρόλο και τη λειτουργία της δημοτικής αρχής. Σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι η προώθηση του καλού του νησιού πρέπει να αποτελεί τον κύριο στόχο κάθε δημότη και πολιτικού, πέραν των κομματικών ή προσωπικών συμφερόντων.

Είναι αλήθεια ότι παρά τη δυναμική ομάδα που συνιστάται στην τουριστική επιτροπή για την προβολή της Άνδρου, η επίσημη σελίδα του Δήμου στο Facebook φαίνεται να αναιρεί αυτές τις προσπάθειες με διάφορες φωτογραφίες που δεν ανταποκρίνονται στο κοινό μας μήνυμα.

Αυτό δημιουργεί την εντύπωση προς τα έξω ότι η συνεργασία μεταξύ των εκλεγμένων αντιπροσώπων δεν υφίσταται και ο καθένας δρα ανεξάρτητα, παρουσιάζοντας ό,τι θέλει στα κοινωνικά δίκτυα.

Είναι λυπηρό πρωτίστως για το νησί μας και δευτερευόντως για τους ανθρώπους που εργάζονται αφοσιωμένα για να προάγουν τον τουρισμό και την ανάπτυξή του. Ανυπομονώ να δω μια πιο συνεκτική και συντονισμένη προσέγγιση προς όφελος του νησιού μας, την Άνδρο μας

Βασίλης Μπατής

Δημ.Σύμβουλος της παράταξης Μαζί Για Την Άνδρο

Μέλος Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Στις πίτες μπορεί να πηγαινει ένας εκπρόσωπος!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ πέρασαν από Νειμποριό;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Προφανώς και θα αναλάβει έργο (εδώ γελάμε)
μόλις τελειώσουν οι πίτες. Δεν έχει αφήσει σύλλογο για σύλλογο. Αυτοί που του δίνουν τα σικέ φλουριά στις πίτες να κάνουν και καμιά πρόβα πριν στο σπίτι τους. Βγήκαν τα μάτια μας στην τελευταία.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΠΙΤΕΣ ?
ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ?
ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΠΟ ΕΣΑΣ?
ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ 1-2 ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ
ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΘΑ ΒΑΨΕΤΕ 5-6 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΝ
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

Ας του πει κάποιος του Σουσούδη ότι η ευθύνη είναι δική του και μόνο δική του, αν είναι αληθινές οι φωτογραφίες. Είναι ήδη 2 μήνες δήμαρχος και απ' ότι φαίνεται δεν το έχει συνειδητοποιήσει ούτε ο ίδιος.
Ξέραμε ότι είναι μάπα το καρπούζι, αλλά όχι και να κάνει δυσφήμιση στο νησί που υποτίθεται ότι διοικεί (ενωτικά πάντα και με πολύ μεράκι, χαχαχα).
Ας τον "χαίρονται" και όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού στο νησί, ενόψει της νέας σεζόν, φοβερή τουριστική καμπάνια τους έκανε.
Είναι άμπαλος, αλλά τέτοιο αυτογκόλ πια...

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν το καταφέρει τελικά αυτό θα πρόκειται για ΤΟ έργο της πενταετίας!

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλα τα λεει ο Μπατής.
Καποιος να τους πει οτι υπαρχει το viber & messenger να στελνουν φωτογ μεταξυ τους.
Ξεκινά η σεζόν. Διαφήμιση χρειάζεται το νησι κ πολυ δουλειά. Οχι δυσφήμιση! Όχι άλλες πίτες!

This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτελους θα αρχισουν δουλεια στον Δημο η θα κανουν μελετες και ολα θα γινουν τον τελευταιο χρονο;;;
Ντροπη πια και μιζερια να γυριζουν και να κατηγορουν παντου. Ο κοσμος περιμενει δουλεια και οχι κακοποστη κριτικη. Ο,τι και να εχει γινει ας αρχισουν να διορθωνουν..

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά Σουσούδη στο μόνο που είσαι καλός είναι οι πίτες, οι χοροί και τα πανηγύρια.
Δεν το έχεις με την δημαρχία.
Αυτές οι φωτογραφίες έχουν δυστυχώς ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.
Δύο μήνες στον Νειμποριό δεν έστειλες υπαλλήλους καθαριότητας;;;;;;;
Εύγε!!!!!!!!!
Μην στείλεις καθόλου.Αστα έτσι μέχρι Καθαρή Δευτέρα να τα δουν τα Αθηναϊκά αστροπελεκια που σε ψήφισαν. Δεν θα τους νοιάξει καθόλου. Μα καθόλου!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς αυτό που όλοι σιγοψιθυρίζαμε μετά το αποτέλεσμα των εκλογών επαληθεύεται!!
Αυτοί οι κύριοι είναι 2 μήνες στην εξουσία και αυτό που κάνουν είναι αντιπολίτευση και να κόβουν πίτες!!!!
Εκτός από το προφανές ερώτημα γιατί 2 μήνες τώρα δε τα μαζεύουν το μεγάλο ερώτημα είναι για πόσο θα εξακολουθούν να κάνουν ζημιά στο νησί κάνοντας τέτοιου είδους καταγγελίες , μη κάνοντας έργα , απολύοντας κόσμο εκδικητικά κτλ.

Περισσότερα