ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ: 10 χρόνια με μεγάλη γιορτή

 

Ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας γιορτάζει τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του με μια εκδήλωση που υπόσχεται να μας ταξιδέψει μέσα από τους ρυθμούς και τις παραδόσεις της ελληνικής χορευτικής κουλτούρας.

 

Την 28η Ιουνίου, στο ανοιχτό θέατρο Άνδρου, περισσότεροι από 150 χορευτές θα παρουσιάσουν χορούς από όλη την Ελλάδα, συνδυάζοντας παράδοση και σύγχρονη εκδοχή σε ένα μοναδικό θέαμα. Μη χάσετε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Έτυχε το 2012 να είμαι μπροστά σε μια μεγάλη διαφωνία δύο γνωστών ανθρώπων της Υδρούσας από την οποία δημιουργήθηκε το 2013 του Χορευτικού Όμιλου Υδρούσας. Η διαφωνία ήταν για το ποιος αποφασίζει για την λειτουργία του χορευτικού τμήματος οι εξ Αθηνών ανδριώτες ή οι κάτοικοι της Άνδρου. Τελικά εκείνη η διαφωνία οδήγησε στον διαχωρισμό του τμήματος και οι εξ Άνδρου δημιούργησαν τον Χορευτικό Όμιλο Άνδρου, που τόσα δημιουργικά προσφέρει ολοχρονίς και καθημερινά στους νέους, στον πολιτισμό και στην κοινωνία του νησιού μας. Οι εξ Αθηνών χωρίς νέους στην ομάδα τους πλέον συνέχισαν τις κατά τον μήνα Αύγουστο εκδηλώσεις τους και τις κατά καιρούς πολιτικές παρεμβάσεις τους.

Χρόνια Πολλά στον Χορευτικό Όμιλο Υδρούσας που πλέον κυριαρχεί με την δραστηριότητα των νέων του όλο τον χρόνο σε όλο το νησί...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet