Αναβαθμίζεται το λύκειο Γαυρίου

Αναβαθμίζεται ενεργειακά το λύκειο Γαυρίου με νέο κονδύλι που χορήγησε το ΥΠΕΚΑ στον Δήμο Άνδρου. Υπενθυμίζουμε πως όπως γράφαμε προ καιρού "κάτι κινείται στο Γαύριο". Κι αυτό γιατί κάτοικοι και εκλεγμένοι εκπρόσωποι της περιοχής όλοι μαζί, χωρίς παραταξιακούς ή κομματικούς αποκλεισμούς, κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τον τόπο τους να πάει μπροστά.

 

Μερικά πρώτα βηματα είχαμε δει και κατά την εορταστική περίοδο με την συμβολή όλων στην τακτοποίηση των καθηγητών και στο βάψιμο του σχολείου. 

Τώρα δίδεται κονδύλι 12.000 ευρώ από το ΥΠΕΚΑ (που είχε ζητηθεί στο παρελθόν) για ενεργειακή αναβάθμιση του "ηλιακού σχολείου". Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα για την βελτίωση του σχολείου.

Δεν αναφέρουμε εδώ ονόματα γιατί το κυριότερο είναι το έργο και όχι τα ονόματα. Άλλωστε είναι, όπως έχουμε ξαναπεί η προσπάθεια θα πρέπει να είναι διαχρονική και συνεχής. Τα δημόσια έργα όπως και το δημόσιο έχουν συνέχεια γιατί οι εγκρίσεις παίρνουν χρόνο. Άλλοι έκαναν τις αιτήσεις και άλλοι θα εκτελέσουν το έργο. Πρέπει να συνηθίσουμε σιγά-σιγά στην Ελλάδα και στην Άνδρο και στην συνεννόηση που είναι η κυριάρχη επιταγή της εποχής μας.

Για να δείτε την απόφαση του ΥΠΕΚΑ πατήστε εδώ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολυ ευχαριστο το νεο αυτο. Θα πρεπει ομως να γνωριζετε οτι το συγκεκριμενο κτιριο εχεις εξ'αρχης σχεδιαστει ος Βιοκλιματικο - Παθητικων Ηλιακων συστηματων και επισης οτι απο το 1992 εχω προσωπικα εκπονησει Μελετη Ενεργειακης Αποκαταστασης και Ορθης Λειτουργιας αυτων των ευαισθητων συστηματων, που σημειωτεον σχεδιασε ο αγαπητος συναδελφος Αρχιτεκτων Αλεξανδρος Καπον. Η δικη μου τοτε τεχνικη Μελετη εγινε στα πλαισια της τοτε θεσης μου στην Τ.Υ.Δ.Κ του Επαρχειου Ανδρου και σε συνεργασια με τον τοτε Κοινοταρχη Γαυριου κυριο Αποστολο Νταη, και μπορει ισως να βρεθει στο Αρχειο αλλα προτιθεμαι και να συμμετεχω στην Νεα Προκηρυσσομενη Μελετη ως ειδικευμενος στην Βιοκλιμτικη και τις εφαρμογες Α.Π.Ε. στα κτιρια