Άνδρος 2015: Ο Μάριος Φραγκούλης σ' ένα μουσικό ταξίδι από την Αθήνα μέχρι το Μπουένος Άιρες

Του Δημήτρη Αντωνέλλου

 

Παρά το κρύο της βραδιάς 700 θεατές/ακροατές παραβρέθηκαν στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Κατερίνας Πολέμη. Το βασικό πρόγραμμα κράτησε ο Φραγκούλης που με την μελωδικότητα του κέρδισε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις. Από κοντά και η ανδριώτισα Κατερίνα Πολέμη που με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την μουσική της συνέχισε με την κιθάρα της το ταξίδι προς την Λατινική Αμερική που είχε ξεκινήσει ο Μάριος Φραγκούλης.

 

 

Ο Μάριος Φραγκούλης "ταξιδεύει" τους θεατές/ακροατές της Χώρας σε μια μεγάλη μουσική διαδρομή

Όπως προδίδει και ο τίτλος της συναυλίας «Αθήνα-Μπουένοςς Άιρες» ήταν μια μουσική διαδρομή με τραγούδια του Φραγκούλη από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Γαλλία μέχρι την Αργεντινή. Ξεναγός σε αυτό το μουσικό ταξίδι ο Φραγκούλης με συχνές αναφορές στους εμπνευστές και δημιουργούς των διαφόρων μουσικών κομματιών πάντρευε το τραγούδι του με αναφορές στο αντίστοιχο τόπο.

Παρά την ψύχρα της βραδιάς ο χώρος του Εμπειρικίου Γυμναστηρίου γέμισε από κόσμο

Ήταν μια μουσική και αφηγηματική διαδρομή που έδινε την δυνατότητα στον κάθε θεατή-ακροατή να ταξιδέψει τον κόσμο.

Η Κατερίνα Πολέμη κάτι ως GuestStarανέβηκε στη σκηνή μετά το διάλειμμα με μια σειρά τραγουδιών της και κατέληξε να τραγουδήσει και ως ντουέτο με τον Μάριο Φραγκούλη.

Η "συνταξιδιώτισα" της συναυλίας "Αθήνα- Μπουένος Άιρες" Κατερίνα Ποέμη 

Με την Κατερίνα Πολέμη

 

Στο τέλος της βραδιάς ο Φραγκούλης ευχαρίστησε τους θεατές και τους διοργανωτές και  ζήτησε, όπως και πρόπερσι που τραγούδησε πάλι στην Άνδρο, να ανεβεί στη σκηνή και η Άννα Πολέμη με την οποία τραγούδησαν το φινάλε της συναυλίας.

Θυμίζουμε πως η εκδήλωση έγινε για να στηριχθεί το ίδρυμα Μιχάλη Πολέμη. Για τον ίδιο λόγο ήρθε αφιλοκερδώς και ο Φραγκούλης στην Άνδρο.

Με την Άννα Πολέμη στο φινάλε

 

Σημείωση: Οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Αντωνέλλου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet