Το πανηγύρι της Καπαριάς

του Δημήτρη Αντωνέλλου

Μετά τον επιτυχημένο χορό του Συλλόγου Αηδονίων, σειρά είχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καππαριάς Κορθίου , να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις σε όσους κατάφεραν να παρεβρεθούν στο χορό του  την Παρασκευή  7 Αυγούστου 2015. Το προαύλιο του παλιού Δημοτικού σχολείου του χωριού είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε να χωρέσει περίπου 400 καθήμενους, αλλά δε ήταν  αρκετό. Προστέθηκαν και επιπλέον θέσεις από σπίτια, αλλά και πάλι πολλοί οι όρθιοι. Αυτό δεν πτόησε κανέναν βέβαια! Η μουσική των Νίκου Σκόρδου (βιολί-τραγούδι), Γιάννη Ψαρρού (πλήκτρα), Θανάση Γλυνού (λαούτο-τραγούδι) και του Ηλία Αλειφτήρα (μπουζούκι), κράτησε το κέφι σε υψηλό επίπεδο μέχρι το πρωί!

 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Γουλιερμής ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, καλωσόρισε τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Σουσούδη και του Αντιδήμαρχο στα οικονομικά κ. Χρήστο Βουραζέρη, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση.

Η άψογη οργάνωση της εκδήλωσης, ο υπέροχος καιρός, η καλή μουσική και η όμορφη διάθεση του κόσμου, κράτησε την πίστα συνεχώς γεμάτη... και τα ποτήρια άδεια!  Κάποια στιγμή το πρωί, και ενώ είχαν μείνει λιγοστοί, ανακοινώθηκε ότι υπήρχε διαθέσιμο μόνο Καππαριανό νερό! Είχαν τελειώσει τα πάντα!

 

Γα μια ακόμη φορά απεδείχθη πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των  Πολιτιστικών Συλλόγων στην καθημερινότητα, την ψυχαγωγία και στην διατήρηση των παραδόσεων μιας περιοχής!

 

 Επόμενος σταθμός στον χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Πίσω Μεριάς «το Μουστάκειο»  το Σάββατο 8 Αυγούστου στο ομώνυμο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet