Συναυλία Κωστή Μαραβέγια στην Άνδρο: πήγαν όλοι μικροί και μεγάλοι…

 

Ήταν η μεγαλύτερη, σε προσέλευση κόσμου, συναυλία της χρονιάς στην Άνδρο. Πάνω από 1300 θεατές, οι περισσότεροι όρθιοι,  γέμισαν ασφυκτικά το Εμπειρίκειο Γυμναστήριο της Χώρας.

 

Η προσέλευση άρχισε γύρω στις 20.00. Οι πόρτες στις 20.30. Η παράσταση ξεκίνησε γύρω στις 21.15 με την Κατερίνα Πολέμη και την κιθάρα που τραγούδησε μπαλάντες και δικά της τραγούδια. Ήδη εκείνη την ώρα είχαν γεμίσει τα 650 καθίσματα.

Ο κόσμος συνέχισε να προσέρχεται κατά κύματα μέχρι τις 22.15 όπου ξεκίνησε ο Κωστής Μαραβέγιας! Όταν ξεκίνησε ο Μαραβέγιας οι θεατές πια είχαν φτάσει τους 1200!! Και μετά από λίγο ξεπέρασαν τους 1300!!! Όπως έλεγε φίλος από το Κόρθι: 20 λεπτά έκανε βόλτες για να βρει να παρκάρει!!

 

Ήταν εκεί όλες οι ηλικίες της Άνδρου: από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους. Και ο Κωστής Μαραβέγιας είχε για όλους κάτι να τραγουδήσει: από Δημήτρη Χορν μέχρι Μανώλη Χιώτη, από ιταλική ταραντέλα μέχρι την Λόλα, την οποία ξεκίνησε με τους ήχους των Deep Purple πριν συνεχίσει το δικό του τραγούδι σε ροκ εκτέλεση.

 

 

Ο κόσμος προσήλθε για να ζήσει μια μουσική και χορευτική βραδιά. Και αυτό έγινε δυνατό χάρη στο Μαραβέγια που έσπασε τα όρια μιας «καθώς πρέπει» συναυλίας, σήκωσε τους νέους και τις νέες που κάθονταν οκλαδόν στο δάπεδο του γηπέδου και τους έφερε μπροστά σκηνή καταφέρνοντας δύο πράγματα. Το πρώτο να αλλάξει το ύφος της παράστασης του. Το δεύτερο να κάνει …χώρο να χωρέσουν όσοι συνέχισαν να φτάνουν μέχρι αργά! 

 Η μουσική παράσταση ξεκίνησε με το “Welcome to Greece” πέρασε από όλες τις παραπάνω αναφορές και κατέληξε όπου βγάλει ο νους σας. Ξεκίνησε με την Πολέμη σόλο και έκλεισε με την Πολέμη ντουέτο!

 

Η παράσταση είχε εξαιρετικό ήχο και φωτισμούς. Και ακούσαμε όλες τις μουσικές αναφορές όπως είπαμε παραπάνω: μπαλάντες, ροκ, τζαζ, ελαφρολαϊκά, ελαφρά. Όλες σε μια εκδοχή και εκτέλεση που ήταν Maraveyas style! Legal, όπως είπε η Πολέμη, ή, ilegal, όπως λέει ο Μαραβέγιας, δεν έχει καμία σημασία.

«εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet