O χορός στο Μουστάκειο Κορθίου

Του Δημήτρη Αντωνέλλου

Η Πίσω Μεριά, ως ευρύτερη περιοχή, κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια γης του Δημοτικού διαμερίσματος Κορθίου, αν υπολογίσει κανείς ότι φτάνει μέχρι πίσω στο Στενό Τήνου-Άνδρου. Παρόλη τη μεγάλη έκτασή της, οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην περιοχή παρουσιάζουν μία πολύ ιδιαίτερη ενότητα και συμμετοχή!

Αυτό λοιπόν συνέβη και στο χορό που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πίσω Μεριάς «το Μουστάκειο». Από μακριά καταλάβαινε κανείς ότι κάτι σημαντικό γίνεται στο χωριό, κάτι σαν γιορτή! Τα σπίτια του χωριού ήταν όλα φωτισμένα εξωτερικά, με σημαντικότερο το κτίριο του Δημοτικού Σχολείου του Μουστακείου!

 

Στον προαύλιο χώρο του είχαν στηθεί τα τραπέζια, τα οποία γέμισαν από νωρίς με κόσμο. Μέχρι το πρωί η ορχήστρα του Θοδωρή Μουστάκα (οι Κυκλαδίτες) και η ορχήστρα του Στέφανου Βρινιώτη, διασκέδασαν περισσότερα από πεντακόσια άτομα, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή. Ο Συλλόγος και εθελοντές από το χωριό φρόντισαν με την καλή οργάνωση και εξυπηρέτηση τους να βοηθήσουν στο καλό αποτέλεσμα αυτής της βραδιάς.

 

Φωτογραφίες: Δημήτρης Αντωνέλλος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet