Εισιτήρια τέλος και για την συναυλία της Γαλάνη


Ακόμα μια φορά δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα για το φεστιβάλ Άνδρου. Η συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη έχει πουλήσει και τα 1000 εισιτήρια (μαζί με τις προσκλήσεις) που εκδόθηκαν.

Το ανοιχτό θέατρο των 900-1000 θέσεων ξαφνικά μοιάζει …μικρό (!) για τις σημαντικές παραστάσεις και τις μεγάλες συναυλίες! Μέχρι προχτές δεν είχαμε έναν χώρο να χωρέσει 300 άτομα. Τώρα έχουμε ένα πολύ όμορφο θέατρο 900-1000 θεατών. Και ξαφνιασμένοι διαπιστώνουμε πως …δεν μας φτάνει!

Μια λύση είναι την επόμενη χρονιά να έχουνε διπλές παραστάσεις και διπλές συναυλίες! Ίσως έτσι το φεστιβάλ ανταποκριθεί στην μεγάλη ζήτηση που παρατηρείται σε ορισμένα θεάματα…

Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας πως η συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη και τουκουαρτέτο Chronos την ΤΡΙΤΗ 25/8 θα εμφανιστούν στο ανοιχτό θέατρο Χώρας. H Δήμητρα Γαλάνη, μια από τις σημαντικότερες και πιο ανήσυχες ερμηνεύτριές μας, διατρέxει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Θα τραγουδήσει από την “Ξανθούλα” του Μάντζαρου μέχρι επιτυχίες των Τσιτσάνη και Χατζιδάκι, ενώνοντας το παρελθόν με το σήμερα, και έχοντας την καλύτερη παρέα: τον Πέτρο Κλαμπάνη στο κοντραμπάσο, τον Θωμά Κωνσταντίνου στο ούτι, στο λαούτο και στην κιθάρα, τον Σπύρο Μάνεση στο πιάνο και τον Χρήστο Ραφαηλίδη στο βιμπράφωνο.
Ώρα έναρξης: 21.00

«εν Άνδρω»

 δε

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet