Το βιβλίο του Ευδόκιμου ταξιδεύει και στην Αθήνα

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των αθηναϊκών ΜΜΕ (κανάλια, ραδιόφωνα, έντυπα) για την παρουσίαση του βιβλίου  «Μαγειρεύοντας με τον γέροντα Ευδόκιμο» που θα γίνει το προσεχές Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 3:30 µ.µ. στο εστιατόριο ΣΚΑΝΤΖΑ στη Κηφισιά. Όπως έγινε γνωστό στην εκδήλωση θα παραστούν 2 κανάλια, 2 ραδιοσταθμοί, ενώ πολλά έντυπα θα στείλουν δημοσιογράφους  για να την καλύψουν.

Η πρόσκληση για την Αθήνα προήλθε από την Μυρσίνη Λαμπράκη, η οποία το είχε παρουσιάσει στο τέλος Αυγούστου στον Φελλό, στο στέκι του Αντρέα. Η μεγάλη επιτυχία εκείνης της εκδήλωσης τόσο από άποψη κόσμου όσο και από άποψη ενδιαφέροντος έφερε και την νέα προσκληση από την Αθήνα.

Το παράδοξο είναι πως οι διαδοχικές επιτυχημένες παρουσιάσεις και το ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει το βιβλίο, καθώς και η προσωπικότητα του Ευδόκιμου που έχει γίνει γνωστή πολύ έξω από την Άνδρο, προκάλεσε εκτός από το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και το ενδιαφέρον πολλών γνωστών καλλιτεχνών που έχουν κατά καιρούς επισκεφθεί την Μονή Παναχράντου και ήδη αρκετοί από αυτούς δήλωσαν πως θα είναι παρόντες.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι γνωστοί από την τηλεόραση μάγειροι Ηλίας Μαµαλάκης  και Μυρσίνη Λαµπράκη. Μετά τους δύο παρουσιαστές ο γέροντας Ευδόκιµος, συγγραφέας του βιβλίου και ηγούμενος της Μονής Παναχράντου, θα μαγειρέψει ακόμα μια φορά την σάλτσα της διάσημης μακαρονάδας του. 

Θυμιζουμε πως τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για την αναστήλωση του μοναστηριού και τη δημιουργία Σκευοφυλακίου της Μονής.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα από τον Σταύρο Χαλιαμπάλα. 

«εν Άνδρω» 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet