Λαϊκή Σκηνή Άνδρου: πρόβα στον Οιδίποδα...(φωτορεπορτάζ)

Σχεδόν όλος ο θίασος επί σκηνής (ή και επί της ορχήστρας επί το αρχαϊκότερο). Η πρόβα της Λαϊκής Σκηνής στο Οιδίποδα σε εξέλιξη. Το ανοιχτό θέατρο εκτός του καλοκαιρινού φεστιβάλ έδωσε την ευκαιρία στα θεατρικά σχήματα της Άνδρου και στους ερασιτέχνες ηθοποιούς του νησιού να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και στο αρχαίο θέατρο. Συνάμα έδωσε δυνατότητα σε νέες αναζητήσεις έκφρασης σε περισσότερους ανθρώπους. Κάτι καλό γίνεται λοιπόν στην Άνδρο. Ας το παρακολουθήσουμε κι ας το χαρούμε... (Φωτο: Εν Άνδρω).

 

Η πρόσκληση να παρακολουθήσουμε την πρόβα ήταν και μια πρόκληση. Είχαμε παρουσιάσει εδώ και δύο χρόνια αρκετές φορές τα άλλα δύο θεατρικά σχήματα. Όχι όμως την Λαϊκή Σκηνή. Πήγαμε λοιπόν με μεγάλη διάθεση... (Φωτο: Εν Άνδρω)

Ο Μηνάς Γκούμας στον ρόλο του Κρέοντα και ο Βασίλης Πομόνης στον ρόλο του Οιδίποδα επί σκηνής (Φωτο: Εν Άνδρω) 

Ο Θανάσης Καρπούζης στον ρόλο του μάντη Τειρεσία. Είναι ο τρίτος ρόλος στον οποίο βλέπουμε τον Θανάση Καρπούζη. Ο πρώτος είναι... ως εργαζόμενος στο Life! Ο δεύτερος να παιζει σαντούρι στο Κόρθι! Και τώρα να παίζει τον μάντη Τειρεσία στον Οιδίποδα!  Πίσω του ο Βασίλης Πομόνης σαν Οιδίποδας ακούει την προφητεία του Τειρεσία... (Φωτο: Εν Άνδρω)

Μια σκηνή από την πρόβα όπου ο ιερέας απευθύνει τον λόγο στον Οιδίποδα. Στο βάθος διακρίνεται το φυσικό φόντο με το Βραχνού και τα Λειβάδια. Σαν να βλέπεις ως θεατής κάτι από το σκηνικό τοπίο της Θήβα... (Φωτο: Εν Άνδρω).

Μια καλύτερη φωτογραφία της σχέσης θεάτρου και φυσικού περιβάλλοντος στην Χώρα. Από την έναρξη της πρόβας της Λαϊκής Σκηνής στον Οιδίποδα... (φωτο: Εν Άνδρω). 

 Ο Κώστας Τσαπέκος σκηνοθετεί τον Οιδίποδα στο ανοιχτό θέατρο της Άνδρου... (φωτο: Εν Άνδρω).

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλη επιτυχια σε αυτο το αριστουργημα που ανεβαινει.....σε σκηνοθεσια Κωστα Τσαπεκου,οπου οτι κι'αν ανεβασει εκεινος θα ειναι εξαιρετικο εγγυημενα!!!! Θα σκισει!!! Ειμαστε τυχεροι που υπαρχει αυτος ο ταλαντουχος ανθρωπος αναμεσα μας και προσφερει στην τεχνη του θεατρου τοσα χρονια, με ηθος και παθος!!! Μπραβο και στους ηθοποιους.....τους εχει λιωσει στις προβες ...!!! Καλη επιτυχια και Φιλια σε ολους, παλιους και καινουργιους στο team!!! Μπεμπα.....