Εντελώς έτοιμο το θέατρο Άνδρου περιμένει το Φεστιβάλ

 

Η δεξιά πτέρυγα του θεάτρου που πλέον θα αδειάζει σε λίγα λεπτά με τις νέες βελτιώσεις που έγιναν στις εξόδους (φωτο: Εν Άνδρω).

Το θέατρο της Άνδρο και είναι πλέον εντελώς έτοιμο για το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ. Ο δωρητής ολοκλήρωσε την κατασκευή και της δεύτερης εξόδου με δύο συνεχόμενες σκάλες: μια από τις πάνω κερκίδες μέχρι την ράμπα των αυτοκινήτων και μια νέα πλέον που οδηγεί στον πεζόδρομο της εξόδου. Αυτή η τελευταία έλειπε πέρσι. Έτσι φέτος η αποφόρτιση της δεξιάς πτέρυγας (όπως κάθονται οι θεατές) κατά την έξοδο θα είναι πλέον πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική.

Η νέα ολοκληρωμένη δεξιά έξοδος του θεάτρου. Πάνω η νέα σκάλα που συνδέει την ράμπα των αυτοκινήτων με το δρόμο. Από κάτω η σκάλα από τις πάνω θέσεις που πέρσι ήταν περιορισμένης χρήσεως. Και τέλος η ράμπα των αυτοκινήτων του θεάτρου που συνδέει τις δύο σκάλες (φωτο: Εν Άνδρω).

Όπως όλοι θυμόμαστε πέρσι λόγω της πίεσης των εργασιών το θέατρο ξεκίνησε με ουσιαστικά μια έξοδο για τους θεατές. Η δεύτερη ήταν μια χωμάτινη ράμπα από όπου ανέβαιναν και κατέβαιναν τα αυτοκίνητα των θιάσων και τα αυτοκίνητα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Όλοι λοιπόν οι θεατές στην έξοδο συνωθούνταν στην μια έξοδο και ελάχιστοι πήγαιναν από την χωμάτινη ράμπα. Τώρα θα αποφορτίζεται πιο εύκολα το θέατρο με τις δύο εξόδους.

Το θέατρο περιβάλλεται πλέον από έναν πράσινο κήπο. Πάνω η είσοδος εφέτος που μεγάλωσαν οι θάμνοι και τα δέντρα. Από κάτω το πάνω το ένα παρτέρι με τα δεντράκια που δημιουργούν πλέον μια όμορφη εικόνα. Από κάτω ένα νέο περτέρι στην άλλη μεριά που μένει να φυτευθεί. Και τέλος το παρτέρι μπροστά από το θέατρο που πήρε κι αυτό πήρε σχήμα και δίνει μια πρόσθετη χάρη στον χώρο (φωτο: Εν Άνδρω).

Επισκεφθήκαμε τον χώρο (μετά από συζήτηση με τον δωρητή) είδαμε και φωτογραφίσαμε τις εξόδους και τις παρουσιάζουμε με την ευχή το φετινό κατά πολύ επεκταμένο στο χρόνο φεστιβάλ (από 25 μέρες πέρσι σε σχεδόν 50 εφέτος) να πάει πολύ καλά και να πάει μαζί του καλά και η Άνδρος.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet