TΑΞΙΔΙ: Ομαδική έκθεση καλλιτεχνών στο Μπατσί

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου του πολυχώρου Θέμαλος τοτ Μπατσίου για μια ομαδική έκθεση ζωγραφικής το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου. Η τέχνη απλώνει σε όλο το νησί - Εν Άνδρω) 

Πολυχώρος «Θέμελος» θα φιλοξενήσει για δύο μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο) στον χώρο του την Ομαδική Έκθεση Καλλιτεχνών με τίτλο «Tαξίδι»Oι συμμετέχοντες καλλιτέχνες – όλοι τους απόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας (Α.Σ.Κ.Τ.) - διαπραγματεύονται την πολυδιάστατη έννοια του ταξιδιού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την περιπλάνηση, την εσωτερική αναζήτηση και την προσωπική εξερεύνηση.  Το ταξίδι οράται ως όχημα αλλά και ως εμπειρία τόσο για την κατανόηση του εσώτερου εαυτού όσο και του Κόσμου γενικότερα.  Εικαστικές δημιουργίες, βίντεο αρτ και εγκαταστάσεις (installations) είναι κάποια από τα έργα που θα εκτεθούν στον πρώτο όροφο του Πολυχώρου.

Συμμετέχοντες: Αβαγιανού Ρένα, Anastasopoulos Daniel, Γαροφαλάκη Γιούλη, Γρηγορίου Κρίστι, Καραπάνου Νάντα, Λαουτάρη Δήμητρα, Μιχαλιτσιάνου Εσμεράλδα, Μοσχοβίτης Χαράλαμπος, Μπόμπορη Αγγελική, Μπότσαρη Κατερίνα, Μύρκα Ιωάννα, Παπαϊωάννου Ελένη, Σπηλιωτοπούλου Άντζυ, Συνοδινού Μαριλένα.

Ο Πολυχώρος Τέχνης και Πολιτισμού «Θέμελος» δημιουργήθηκε το 2007.  Στεγάζεται στην παλιά ανακαινισμένη διώροφη κρεμμυδαποθήκη –κτίσμα του 1913- με σκοπό να συνδυάσει τη νησιώτικη φιλοξενία με τα πολιτιστικά δρώμενα, φιλοδοξώντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο νησί.  Φιλοξενεί θεματικές μουσικές βραδιές (από ρεμπέτικα έως τζαζ), καθώς επίσης εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, παρουσιάσεις βιβλίων, προβολές ταινιών, δρώμενα, σεμινάρια κ.ά.


TAΞΙΔΙ facebook: https://www.facebook.com/events/1019457681465691/
Εγκαίνια: Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 στις 20:30
Διάρκεια Έκθεσης: 2 Iουλίου έως 31 Αυγούστου 2016
Ώρες λειτουργίας: 10:00-15:00 & 19:00-23:00

«Θέμελος» Πολυχώρος Τέχνης και Πολιτισμού
Μπατσί 84501, Άνδρος Τ: 6976 861385, 22820 29426
https://www.facebook.com/themelosandros/?fref=ts
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 




ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο παιδιά. Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία;)