27ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άνδρου: από το προαύλιο της Θεοσκεπάστου στο νέο ανοιχτό θέατρο...

 

Για 27η φορά ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου διοργανώνει το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 και ώρα 8:15΄το βράδυ το Χορωδιακό Φεστιβάλ του. Αυτή τη χρονιά με διαφορετικούς όρους καθώς θα αξιοποιήσει το ανοιχτό θέατρο Άνδρου. Θυμιζουμε πως μέχρι τώρα ο χώρος διοργάνωσης του Φεστιβάλ ήταν το προαύλιο της Θεοσκεπάστου για τις χορωδίες και τα σκαλάκια της μεγάλης σκάλας που οδηγούν σε αυτή για τους θεατές, καθώς και μεικές σειρές πλαστικές καρέκλες για τους επίσημους προσκεκλημάνους.

 

Από την περσινή συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα στο νέο ανοιχτό θέατρο... (Φωτο: για το Εν Άνδρω Δημήτρης Αντωνέλλος)  

Από το αξέχαστο 25ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο προαύλιο και στα σκαλάκια της Θεοσκεπάστου τον Ιούνιο του 2014 (βιντεο: Εν Άνδρω)

Μπορεί να υπήρχε μια γραφικότητα και μερικές φορές και μια ξεχωριστή σκηνική νότα με φόντο την εκκλησία και την θάλασσα, αλλά υπήρχαν και πολλές δυσκολίες. Οι κυριώτερες: χωρούσαν μόνο 400 περίπου θεατές και ήταν χρονιές που ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι περισσότεροι να σταθούν, η ακουστική δεν ήταν η καλύτερη όταν είχε αέρα κλπ. Τωρα με το νέο ανοιχτό θέατρο που χωρά άνετα 1000 θεατές και έχει εξαιρετική ακουστική αυτα λύθηκαν. Μπορούμε να πάμε άνετα όλοι να ακούσουμε τις χορωδίες του συλλόγου, καθώς και τις χορωδίες που έχει προσκαλέσει από την Αθήνα.

"Εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet