Κατερίνα Πολέμη: μια μουσική διαδρομή στον κόσμο

Η συναυλία της Κατερίνας Πολέμη ήταν μια διαδρομή στον κόσμο μέσα από τα δικά της πολύχρωμα βιώματα. Ταξίδεψε το ακροατήριο από την Βραζιλία μέχρι το Μεξικό. Από την Ανατολή μέχρι τη Δύση. Από την Ευρώπη μέχρι την Ελλάδα. Τραγούδια και ιστορίες μακρινών λαών. Αλλά και βαλκανικές διαδρομές. Ένα πολύχρωμο "έθνικ" τραγούδι βασισμένο στην καθημερινότητα των ανθρώπων όπου γης και δοσμένο μουσικά με δεξιοτεχνία από ένα ποιοτικό ελληνικό συγκρότημα με στοιχεία τζαζ (Φωτο: Εν Άνδρω).

 

Το εξαιρετικό με το ανοιχτό θέατρο της Χώρας είναι πως δημιουργεί από μόνο του μια ζεστασία στους ερμηνευτές, αλλά και μια οικειοτητα στους θεατές. Το ίδιο έγινε και χτες (φωτο: Εν Άνδρω). 

Κατερίνα Πολέμη: μια προσηνής και γλυκειά μουσική παρουσία με ωραία φωνή και πολύ χαρούμενη διάθεση (φωτο; Εν Άνδρω).

Η Αγγελική Τουμπανάκη με την εξαιρετική φωνή της και με τραγούδια από όλο τον κόσμο (φωτο: Εν Άνδρω).

Και πάνω από το όμορφο ανοιχτό θέατρο ένα σιωπηλό φεγγάρι στη χάση του. Άλλο ταξίδι αυτό (φωτο: Εν Άνδρω).

Οι φωτισμοί εξαιρετικοί συνέβαλαν πολύ στο θέαμα της συναυλίας (φωτο: Εν Άνδρω). 

Παρουσία πληθωρική και έντονα φιλική με το κοινό της η Πολέμη. Ένα μεγάλο παιδί που παίζει με αστείρευτο κέφι γι΄αυτούς που την τιμούν (φωτο: Εν Άνδρω). 

Το πιο οικείο μέρος της βραδιάς ήταν όταν οι μακρινές διαδρομές στον κόσμο ολοκληρώθηκαν με μια τελευταία διαδρομή με ελληνικές αναφορές στο κλείσιμο της συναυλίας (φωτο: Εν Άνδρω)

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet